СЕДМИ клас - 2

• 56 235
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
Честита нова година!
Да е здрава и успешна!

# 706
  • София
Честита 2016 година! Да е здрава и щастлива! А на децата - късмет да попаднат в най-доброто за тях училище!

# 707
Честита 2016 Година! Много здраве, щастие и късмет!

# 708
  • София
Честита Нова Година и от нас! Hug
Здраве, късмет и много усмивки през 2016! bouquet

# 709
Да ни е Честита новата 2016 година.
Много поводи за усмивки и отлично настроение пожелавам на майки и дечица!

При нас започна уч. седмица, очакват се няколко контролни и едно класно по математика.
Опълченците за четвъртък наизуст, добре че го учи лятото Twisted Evil

# 710
  • София
Ах, тези "Опълченци"... Деян така и не ги научи нито през лятната ваканция, нито сега. В училище все още са на "Една българка". (Май ние сме най-назад по литература?)

Късмет на всички деца на класните, контролните и изпитванията, които предстоят!

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 13:38 от .♥.Петя.♥.

# 711
  • I want it all and I want it now.
За много години!
Много здраве и успехи!

Ние също се мъчим с "Опълченците". В момента сме още на "Немили-Недраги", но тази седмица,го свършват и почват стихотворението. Имахме и  една седмица на " Една българка". Дава им ги разбъркано.  Laughing

# 712
  • най-шареното място
За много години! Здраве, щастие и късмет на децата - да станат ученици на най-добрите за тях училища!

ПП Нищо не са учили на изуст ваканцията.

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 22:26 от ом

# 713
Здравейте и честита нова година на всички!
Позволявам си да се включа и аз в темата, понеже имам тинейджърка седмокласничка в къщи.
Струва ми се , че времето лети , а тя съвсем не се готви сериозно за тези изпити. Пък иначе се цели нависоко.

# 714
  • у дома
Нашите започнаха да правят анализ на Опълченците на Шипка още преди ваканцията-обаче те този срок са с 3 часа литература и два часа български език-др срок ще е обратното  Peace Моето го учи лятото стихотворението и сега камо го прочете няколко пъти и е готов-тази седмица ще ги изпитват на него-а лятото ми изпили нервите докато научи На прощаване и Опълченците на Шипка,ама сега му е добре...

# 715
  • Пловдив
За много години и от мен ! Щерката почва частни уроци по БЕЛ . По математика аз ще я мъча да видим.

# 716
  • Варна
Честита Нова година и от мен! Много здраве и успехи на всички!

Днес бяха с намалени часове и контролното по български са го отложили за утре. На 7 е класното по математика, а на 8 има контролно по биология. Сериозно са се заели да приключват срока.

# 717
  • у дома
Може ли някой,на който детето  първия срок е с 2 учебни часа по история да напише до кой урок са стигнали Praynig - ако е и по учебника на Просвета перфектно,ама и на друго издателство да е,ще се ориентирам Моето иска да ходи на олимпиада по история,но те са с 1 час седмично и на мен ми се вижда безсмислено,защото със сигурност ще има въпроси и от невзетите уроци,ама ако не са много поне да ги прочете,ако не се разубеди.При нас в петък е олимпиадата по география-навсякъде ли е тогава или за различните области са различни дати newsm78

# 718
За много години!

Опълченците са научени.
За разлика от "На прощаване", където само две деца са го знаели наизуст, сега по-голямата част от класа, вече са го научили, преди да го започнат в училище.  Laughing

Светле, нашите са с 1 час история.

# 719
  • София
Ние сме с 2 часа история. Довечера ще питам и ще пиша докъде са стигнали. Peace

Общи условия

Активация на акаунт