СЕДМИ клас - 2

• 56 249
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
  • у дома
Качих в пощата това помагало -предупреждавам,че е по стария формат-25+5 и липсват задачите РISA,но тестовете са с подробни решения-даже и преразказите са направени как трябва да бъдат. Според мен тестовете по математика са една идея по-сложни от самия изпит,но ми харесват.

# 691
  • столицата
Благодаря,Светле.

# 692
    За много години, момичета!
    Благодаря за топлите думи и съпричастността. Може би така сме възпитавани ние, но подаръците, отношението, бяха нещо, на което винаги се е държало. Особено в гимназията, на всеки рожден ден на съученик се събираха импровизирано пари от джобните ни,  подаряваше се нещо мило, често с чувство за хумор. На осемнайстия си рожден ден - защо ли сме още в училище при пълнолетие? -  получих ... "Календар на бебето", с една дума - и това вече можеш да си избереш, семейство, деца... - беше весело!
     Дано като гимназисти вече имат повече усет за тези неща, и мисъл за другия! И най-вече - в новите училища да намерят топли, приятелски отношения със съученици и учители! Да си го пожелаем всички!

# 693
  • I want it all and I want it now.
Честита Коледа!
Много здраве и успехи на децата!

# 694

Ако някой може да каже колко са, ще е чудесно Simple Smile
Три са-едната е по обществени науки-вкл въпроси от история и география
природни науки-вкл въпроси от биология,химия и физика
чужд език-където се изучават два езика от 5 клас се прави матура по този,който се води за първи и съответно е с повече часове.
И аз съм на мнение,че дете,което си учи всеки урок не би трябвало да го затруднят,обаче не пречи да се правят и тези от книжките на Педагог-поне моето прави тест за максимум 15 минути,даже и по-малко ,та според мен хич не се е претоварил.
На сайта на министерството има качени тези от предишни години и ако искаш си ги свали да се ориентираш за трудността.

Здравейте, и аз като майка на седмокласничка, радвам се че ви намерих и ще се включвам в темата занапред Simple Smile Опитах на сайта на министерството да намеря качените от предишни години, но не успях. Имате ли възможност да дадете линк. И за каква поща става въпрос в която се публукуват материали? Прекрасни празници пожелавам!

# 695
  • Пловдив

...
Здравейте, и аз като майка на седмокласничка, радвам се че ви намерих и ще се включвам в темата занапред Simple Smile Опитах на сайта на министерството да намеря качените от предишни години, но не успях. Имате ли възможност да дадете линк. И за каква поща става въпрос в която се публукуват материали? Прекрасни празници пожелавам!

http://www.mon.bg/?go=page&pageId=1&subpageId=26

Достъп до пощата се дава на потребители, писали редовно поне в две поредни теми.  Peace

# 696

...

http://www.mon.bg/?go=page&pageId=1&subpageId=26

Достъп до пощата се дава на потребители, писали редовно поне в две поредни теми.  Peace

Благодаря за линка  bouquet

# 697
Светли празници, момичета!
Пожелавам здраве, топлина и уют в домовете ви!

За подаръците - и в нашия клас имат традиция да си разменят. Теглят листчета и предварително се знае кой на кого ще подарява. Момчето, на което синът ми трябваше да подарява, отсъстваше, но класната е взела подаръка, за да го предаде.  Надявам се родителите на отсъстващото момче да са съобразили и да са донесли подарък за другото дете.

# 698
  • у дома
Някой има ли наблюдения над тези пробни изпити
-пише,че са съобразени с модела и примерните задачи, зададени от МОН в началото на учебната година,та ми стана интересно.Обаче категорично няма да ги купувам,защото у вас има предостатъчно.

# 699
  • у дома
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
Да сме живи и здрави! Да успеем да се съхраним и ние и децата...И сбъднати мечти на всички!

# 700
  • София
Честита Нова година! Да е мирна, здрава и да донесе късмет на децата!

# 701
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
ДА Е ЗДРАВА И МИРНА!
На децата ни пожелавам да стане това, което ще е най- добре за тях, независимо от желанията им в момента!

# 702
  • Пловдив
Честита Нова Година ! Пожелавам на всички седмокласници да са живи и здрави , ученолюбиви , амбициозни  и много да се забавляват през новата 2016 . А на техните родители традиционно пожелавам здрави нерви.

# 703
  • София, Дървеница
Честита Нова Година! Да е здрава и да донесе късмет на всички деца!

# 704
Честита Нова година! Нека донесе късмет и много реализирани желания на всички! И най-важното е децата ни да бъдат щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт