СЕДМИ клас - 2

• 56 250
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
  • най-шареното място
Герка, поне вече са големи и по-лесно "смилат" "реалността". Няма как - трябва да свикнат с това за да не се разпиляват за подобни неща.

За съжаление колкото по-умно и по-добро е едно дете, толкова повече близки срещи /и по-разтърсващи има/ с различно отношение. Иначе хич не би се и впечатлило.

# 676
Герка, поне вече са големи и по-лесно "смилат" "реалността". Няма как - трябва да свикнат с това за да не се разпиляват за подобни неща.

За съжаление колкото по-умно и по-добро е едно дете, толкова повече близки срещи /и по-разтърсващи има/ с различно отношение. Иначе хич не би се и впечатлило.

Ом, извинявай, но удебеленото не го разбирам.

# 677
  • най-шареното място
Много е в разнобой с ценностната система и разбиранията им. Вади ги от развновесие. Губят много енергия и време да ги преодолеят и се завърнат към равновесие. Те и нас вадят нерядко, а за тях е по-трудно.

# 678
  • у дома
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!
Парата от питката се падна на Оги,та дано да му е на късмет тази година!

# 679
  • дядовата ръкавичка
Честита Коледа, момичета! Бъдете позитивни и вярвайте в доброто!

# 680
  • Пловдив
Честита Коледа и от мен ! Живи и здрави и много късмет  bouquet

# 681
Честита Коледа !
Много щастие на вас и семействата ви!

# 682
Честита Коледа и от мен!
Големите не си разменяха подаръци, но в класа на малката - да. Там обаче много се зарадвах на инициативата на класната - накара ги да изработят нещо от хартия, играчка или картичка и т.н. Тези неща си разменяха, теглиха си листчета с имената.  Моята изработи някаква рибка с разноцветни лентички през коремчето, случайно й се падна най-добрата й приятелка. Тя пък получи картичка от съученик.

# 683
Весели празници!
Госпожата по математика в училището на дъщеря ми често дава за домашни някои от тестовете на ВЕДИ. Обмислям покупка на помагалото на ВЕДИ с тестове по математика, но въпросът ми е дали в помагалото са включени и отговорите на тестовете Thinking . Благодаря предварително за отговорите Hug .

# 684
  • у дома
Весели празници!
Госпожата по математика в училището на дъщеря ми често дава за домашни някои от тестовете на ВЕДИ. Обмислям покупка на помагалото на ВЕДИ с тестове по математика, но въпросът ми е дали в помагалото са включени и отговорите на тестовете Thinking . Благодаря предварително за отговорите Hug .
Има отговорите,но не и решенията  Peace

# 685
Весела Коледа на всички!

В класовете на моите деца винаги са си разменяли подаръци, но не винаги са били щастливи от получените.  Laughing
Не е имало такива ситуации, като описаните тук.

# 686
Весели празници!
Има отговорите на всички задачи, има и решения, но само на по-трудните. Решения и отговори са в два различни раздела в края на помагалото, не помня кой беше първият.

# 687
  • София
Първо са частичните решения/насоки (на отделни задачи от отделни тестове) и след това са отговорите на всички тестове. Това се отнася за зеленото помагало на Веди. В розовото, със задачи тип PISA, има само отговори, няма решение или упътване за такова на нито една задача.

# 688
  • София
Честита Коледа!

Герка, напълно съгласна съм с теб за подаръците. Wink

# 689

Общи условия

Активация на акаунт