На море в Турция - тема 40

• 94 747
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Разбира се че е дискусия и не укорявам и нападам никой. Само отговарям на jfjallen какво да правя първо и т.н. Добре информирана съм. А всеки има избор - предлагат се хотели за всеки джоб и вкус, без да вменява своя на друг! Peace
Реално не съм отговаряла конкретно на никой пост. По-скоро последните постове бяха на Pина, за малките  заливчета, плажчета, къщичките vs бетонните сгради, зеленината и т.н. Коментирах по принцип, без да визирам никого. Съжалявам, ако някой се е почувствал засегнат на тема пътувания, възможности, познания.... не това беше целта на моя пост. Както и да е - нет голям, информация много...

# 466
peterky2002, Дубай, Сингапур, Шанхай и Манхатън не са курортни комплекси, а градове.

# 467
Pina,и аз като тебе заради детето се ровя за инфо за тази дестинация.Била съм веднъж в Анталия,не е моята почивка,но за дете е много подходящо,сравнително кратък полет и подходящи температури през май.Проблема е че такова романтично и идилично място каквото и аз търся няма в близост до летището,а бързия трансфер за мен също е изискване.

# 468
Aurori, гледала ли си Asteria Belek, за сега това е крайния ми вариант, като все още се колебая дали да го бъде. Нещо от сорта на 40км от летището беше, което е доста прилично. А, даже 33км от летището било.

# 469
  • Varna, Bulgaria
Астерия Белек е много хубав хотел,плажа е един от най-чистите,награден със син флаг.Храната е перфектна без забележки.Това е единствения хотел ,където се предлага нес кафе от буркан,не от машина.Зеленина,поляни,растителност-уникални.Ако ви интересува нещо-питайте.Според мен няма да сбъркате с избора на този хотел.Помислено е за всичко.

# 470
Дали стаите не бяха реновирани миналата година? Май нещо се споменаваше тук в темата, но не съм сигурна. Иначе и аз съм чувала много добри отзиви за него, но не съм гледала по сайтовете конкретно.

# 471
  • София
Здравейте, някой може ли да каже мниние или ако има лични впечатления от Ла Бланш в Бодрум

# 472
pina,благодаря за предложението и на теб атмосвер за мнението.Честно казано не бях чувала за този хотел,а изчетох толкова много назад в темата  newsm78
Сега ще го разгледам!

# 473
pina, някъде има ли вече цени за този хотел със самолет? Аз търся също в района на Белек, предпочитам да има и къщички тип холидей вилидж...

# 474
Аква, имаше някъде, обаче не помня къде. Като се слагат тук линкове с излезли оферти и аз веднага ги гледам, и в една от тях имаше цена със самолет от София. Аз ги гледам само информативно, тъй като чакам оферти от Варна.

# 475
Намерих, ето го
http://www.aquatour.bg/TOP/hotel.html?hid=314913&ohid=1251849&oid=755552

A снимки гледам ето тук, на туристи, доста по- пълна представа дават, тур агенциите показват само няколко снимки, от които не се вижда много.

http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g312725-d499772-Review … Coast.html#photos

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 10:08 от pina

# 476
Симпатичен хотел ,наистина уютен и приличен.Мен ме впечатлиха едни малки къщички на снимките,но май няма цени за тях по бг сайтовете?
Pina,и аз чакам от Варна.Дали ще има през май чартъри?

# 477
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, някой може ли да каже мниние или ако има лични впечатления от Ла Бланш в Бодрум

Имам лични от тази пролет. На мен ми харесва, само фамилните стаи бяха малко странни.

# 478
  • София
Галактик, а дали ще е подходящ за с бебе на 5 месеца

# 479

Pina,и аз чакам от Варна.Дали ще има през май чартъри?

Нямам никаква представа. Вероятно ще има за Великден, не знам кога ще е Великден догодина, после за майските празници има обичайно и после чак септември. Аз искам юни, но няма да има юни със сигурност. И края на май може, но едва ли, не знам. Ще видим какво ще излезе. Януари всичко ще го има като оферти.

Общи условия

Активация на акаунт