На море в Турция - тема 40

• 94 836
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
защо какво е станало в Турция newsm78

# 556
Уж следя новините и аз newsm78 Да не сме пропуснали нещо? Чак така ли се влошипа нещата ,защото ние продължаваме да преглеждаме хотели.

# 557
Да не стане и за лятото същата история както за Нова Година .... newsm78

# 558
  • Варна
Не веднъж е обсъждано  newsm78 #Crazy
Свален руски бомбандировач , взривен самолет с туристи , жени и деца , атентати не само в Париж и Европа , но и в самата Турция.При проблемни 5 000 000 руски туристи това значи десетки и стотици хотели да останат празни дотам , че въобще да не отворят.Звучи апокалиптично , но света е толкова непредвидим в момента , че никой нищо да  не може да прогнозира следващите 5-6 месеца.

# 559
Лично ние решихме да не почиваме в Турция още преди случката със сваления руски самолет, за нас решаващи бяха изборите в Турция, при които Ердоган спечели и то с мажоритет. Очакваме влошаване на вътрешно-политическата ситуация, най-вече конфликта с кюрдите.

# 560
глупости, Ердоган е гаранция за стабилност

# 561
Лично на мен Турция няма да ми липсва. Ще се наслаждавам 14 дни в Кемер. Интересно дали хората,които пътуват за Париж, Белгия, Англия и цяла Европа са чували за атентатите и сваления руски самолет (който според разследването май не е атентат)? Всеки носи сам отговорност за решението си. А дали чуждите туроператори връщат пари за Нова година, защото и в момента в Турция има почиващи от Западна Европа вкл руснаци(индивидуално). Peace

# 562
  • Бургас
Както стана ясно още лятото - на медиите не може да се има доверие. Опищяха света колко много емигранти имало в Турция и в частност по курортите, а аз не видях и чух нито тук, нито в групите във фейсбук, някой да се е натъкнал на дори групичка бежанци. Всичко се преекспонира и имам чувството, че някой има интерес и упорито работи в насока да се всява паника сред хората.
Аз самата още не съм решила нищо за почивката си. Не съм се отказала от Турция, обаче няма да бързам с резервацията /по причина мои лични планове/.

# 563
глупости, Ердоган е гаранция за стабилност

Времето ще покаже коя от нас говори глупости.

# 564
Татяна, ако не е тайна, коя дестинация сте си избрали? Питам по-скоро за практическа насоченост, защото преди няколко години споменахте, че Крит не ви е харесал особено много /може би в сравнение с турска почивка - дали хотел, дали море, дали сървис./ За нас са  важни най-вече плажът и морето - топличко, без много камъни, без много обикаляне да търсим заливчета, просто нещо по-лежерно и с книжка в ръка Sunglasses

Не съм се отказала на 100 % от Турция, но ще поизчакам и за това се оглеждам и за други варианти.

# 565
  • постоянно
Лично на мен Турция няма да ми липсва. Ще се наслаждавам 14 дни в Кемер. Интересно дали хората,които пътуват за Париж, Белгия, Англия и цяла Европа са чували за атентатите и сваления руски самолет (който според разследването май не е атентат)? Всеки носи сам отговорност за решението си. А дали чуждите туроператори връщат пари за Нова година, защото и в момента в Турция има почиващи от Западна Европа вкл руснаци(индивидуално). Peace

И ние сме в очакване на  Кемер през Август , но наистина се двуомя дали да не сменим дестинацията  newsm78

# 566
Татяна, ако не е тайна, коя дестинация сте си избрали? Питам по-скоро за практическа насоченост, защото преди няколко години споменахте, че Крит не ви е харесал особено много /може би в сравнение с турска почивка - дали хотел, дали море, дали сървис./ За нас са  важни най-вече плажът и морето - топличко, без много камъни, без много обикаляне да търсим заливчета, просто нещо по-лежерно и с книжка в ръка Sunglasses

Не съм се отказала на 100 % от Турция, но ще поизчакам и за това се оглеждам и за други варианти.

Ние подхождаме малко нестандартно към избора - избираме сред хотелите на веригата, на която сме фенове  Blush Избрахме хотел на полуостров Пелопонес в Гърция, на дългъг плаж извън курортите с изглед към остров Закинтос.

В Крит не ни хареса самият хотел, но и обслужването е по-слабо отколкото в Турция, не са и толкова сърдечни. Това ще ми липсва много. Иначе островът е хубав, духа умерен вятър и жегата е много поносима, което е плюс.

# 567
Tatjana хотел олинклузив ли е хотела
интересно ми доста по-скъп ли е олинклузива в гърция, в сравнение с турция  newsm78

# 568
Tatjana хотел олинклузив ли е хотела
интересно ми доста по-скъп ли е олинклузива в гърция, в сравнение с турция  newsm78

Да и да, поне в нашия случай. Разликата е повече от 1.000 евро (за 3ма, 2 седмици). Трябва да отбележа обаче, че до тази дестинация няма много полети, по един на седмица, докато до Анталия има по няколко всеки ден, та и там има разлика в цената.

# 569
Като чета тук, голяма скука настана.
Мисля, че е най-добре да се изчака. Нещата ще се оправят според максимата:" Нищо лично, само вечни интереси". Те руснаците що народ избиха, сега за един самолет циркове правят. Турция си  предлага курортите -  колко пари са налети там-няма да се оставят. Просто трябва да се успокоим и да изчакаме. Може да пропуснем РЗ, но можем да спечелим, ако бъдем търпеливи. Голяма работа, ако платим малко повече. Нищо не се знае. Идват празници, хайде по-весело!

Общи условия

Активация на акаунт