На море в Турция - тема 40

• 94 837
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Аз предполагам, че е Алтънбаш. Altinbas.

# 91
Аз харесвам бижутата на Assos (купих си от тях в БГ  Joy), много съм доволна от качеството!

# 92
Ако можеш да споделиш, къде има техен бутик, ще съм страшно благодарна  bouquet
Аз харесвам бижутата на Assos (купих си от тях в БГ  Joy), много съм доволна от качеството!

# 93
Те са да. То реално няма много големи турски магазини в България за бижутерия, които да се хвалят с добро качество Simple Smile
Аз предполагам, че е Алтънбаш. Altinbas.

# 94
Ако можеш да споделиш, къде има техен бутик, ще съм страшно благодарна  bouquet

Мога да ти кажа за Варна, имат магазин в Мол Варна, както и на Златните и в Албена през сезона. За останалата част на страната нямам инфо, съжалявам!

# 95
здравейте. следя темата от години. докато бяхме без дете лесно избирах хотел след хотел и сме били на всички курорти вече. сега с дете е по-сложно, но отново разчитам на вас. тази година бяхме в кемер, Клуб Салима. търсим нещо подобно. условията не са ми мното, просто са съобразени с детето. курорта предпочитам е да близо до летището /за няма мрън..., но с това бих направила компромис/. храната и хитиената да са прилични. държа на плаж и море/тази година не бе на ниво.../ и по възможност с детски кът, детски басейни и анимация /детска дискотека -  това вече не е любимо/, даже и тук повторихме. та, докато са ви пресни спомените, моля за предложения, дори и на лични. има вариант за собствен транспорт, но може би след година...
приемам предложения и ви благодаря предварително.

# 96
  • Бургас
*слонче*, може ли да разкажеш малко повече за Клуб Салима /територия, храна, чистота, стаи, (вечерна) анимация и пр/. Хареса ли ви в Кемер?

# 97
територията е просторна, къщичщи между зеленина и дървета, много ми допадна. късмет е да си в по-близка къщичка, но не е проблем лека разходка. храна прилична, доволна, по всяко време имаше нещо. има какво да се желае, но е добре, като цяло. хигиена добра, но не всеки ден сменят бельото, а на два или три дни, според заетостта. има детски басейни, големи басейни, отделени са, много добре измислено. има детски кът, просторен с площадка, много хубав. има анимация за възрастни по цял ден, вечер детска дискотека, после представлениея в амфитеатър, забавно е.
плажа не е хубав обач, но за това хотела няма вина. има камъни, но пък са направили нещо, като трамплини със стъбли за влизане във водата, която не е много чиста точно там, но се ядва. тесничко е на плажа, но поне е посипан пясък.
 в общи линии сме доволни.  Peace

# 98
  • Beyond the Frontiers
здравейте. следя темата от години. докато бяхме без дете лесно избирах хотел след хотел и сме били на всички курорти вече. сега с дете е по-сложно, но отново разчитам на вас. тази година бяхме в кемер, Клуб Салима. търсим нещо подобно. условията не са ми мното, просто са съобразени с детето. курорта предпочитам е да близо до летището /за няма мрън..., но с това бих направила компромис/. храната и хитиената да са прилични. държа на плаж и море/тази година не бе на ниво.../ и по възможност с детски кът, детски басейни и анимация /детска дискотека -  това вече не е любимо/, даже и тук повторихме. та, докато са ви пресни спомените, моля за предложения, дори и на лични. има вариант за собствен транспорт, но може би след година...
приемам предложения и ви благодаря предварително.

Подобен е Club Salima в Кемер, малко по-добре е Амара Клуб Марин, доста по-добре е Туран.

# 99
Слонче, аз съм с подобни търсения и гледам Клуб Астерия Белек и Симена Сън Клуб Кемер. Първия е по- близо до летището, а втория има доста повече детски забавления като няколко батута и надуваеми пързалки, кът с детско влакче, въртележка и малко виенско колело, отделно обичайните пързалки и люлки. Мисля, че и двата са с хубави плажове, но май Астерия е с по- хубав, но и Симена е с доста хубав, не знам, аз не съм била в нито единия.
Салима съм го гледала, но сега пак ще го прегледам. Не му е хубав рейтинга в трипа  Thinking Амара съм го гледала и него, не е лош, но струва ми се бледнее пред Астерия и Симена. Туран ми звучи познато, но не помня какво гледах, пак ще го видя.
Преговорих, понеже съм ги гледала всичките тези, да, остават ми фаворити Астерия и Симена.

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 10:17 от pina

# 100
  • София
Слонче бих ти предложила Паламо клуб султан в Йоздере.
Чистотата е на много добро ниво, храна също.
Плажът е хубав пясъчен и има хубав детски кът - нов е, също и хубав аквапарк  Peace

# 101
  • Beyond the Frontiers
Слонче, аз съм с подобни търсения и гледам Клуб Астерия Белек и Симена Сън Клуб Кемер. Първия е по- близо до летището, а втория има доста повече детски забавления като няколко батута и надуваеми пързалки, кът с детско влакче, въртележка и малко виенско колело, отделно обичайните пързалки и люлки. Мисля, че и двата са с хубави плажове, но май Астерия е с по- хубав, но и Симена е с доста хубав, не знам, аз не съм била в нито единия.
Салима съм го гледала, но сега пак ще го прегледам. Не му е хубав рейтинга в трипа  Thinking Амара съм го гледала и него, не е лош, но струва ми се бледнее пред Астерия и Симена. Туран ми звучи познато, но не помня какво гледах, пак ще го видя.
Преговорих, понеже съм ги гледала всичките тези, да, остават ми фаворити Астерия и Симена.

Категорично Амара е доста по-добър в сравнение със Симена, като храна, като територия, като забавления за деца.
Club Turan Prince World Side - аквапарк, лунапарк, мини зоологическа градина, голяма територия, доста басейни, Сиде = добър плаж.

Иначе приятен и не много скъп Сапфир 4 * - бунгалата. Къщичките са новички и доста приятни /спокойно бих им дала 5*/, територията на хотела също е ок.

# 102
  • София
https://www.facebook.com/Orient99/photos/a.460708750790.246837.1 … ype=3&theater

понеже съм фен на веригата Палм уинг, се замислям за лято 2016 дали да не пробвам Сурмели, т.е  PALMWINGS EPHESUS 5* luxury Wink
добре звучи "пълна реновация на цялата хотелска и прилежаща към него база ...."

Palm Wings Hotels & Resorts Ephesus чета насам-натам, че ще бъде новото име.

# 103
Амара съм го гледала и него, не е лош, но струва ми се бледнее пред Астерия и Симена.

Амара е добра верига, качеството е високо, не бих го подценила! Според мен Симената бледнее пред него  Laughing

# 104
Хм, странно  Thinking  Гледам снимките в tripadvisor. Амара един проскубан ми стои..., а Туран гол, оглозган, не са много красиви, някак си. Астерия ми се струва най- красив като градина/парк и изобщо, но има по- малко забавления за деца. Симена говоря за Симена Сън Клуб, нали?! Не за другите Симени!  Thinking
Татяна, Амара клуб марин имаш предвид, нали? Не Амара Долче вита, примерно...

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 12:20 от pina

Общи условия

Активация на акаунт