ВТОРИ клас - 2 тема

• 42 355
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Браво на Павката.
Калата е на 8г 4м. Ще бъде ли допуснат?

# 496
  • София
   Хахаха, Ире, дребен със сигурност няма да ги реши, но ще взема да пробвам брат му. Интересно ми е колко грешки ще има.  Joy Joy

# 497
Моят още спи, лекарката му даде няколко дни болничен заради ръката, но като стане, ще му връча задачите да се бори.
Факториел знае какво е, сестра му още миналата година му показа, както и корен квадратен. Най-много да се оплете в измислените действия, но ще видим.
Какви обаче са тези вълшебни отсечки, за пръв път чувам?

# 498
  • София
Браво на Павката.
Калата е на 8г 4м. Ще бъде ли допуснат?
Joy
   Хахаха, Ире, дребен със сигурност няма да ги реши, но ще взема да пробвам брат му. Интересно ми е колко грешки ще има.  Joy Joy
Joy

# 499
  • София
И аз за пръв път чувам за вълшебни отсечки...

# 500
Ирина, страхотни задачки!  Да поздравиш автора  Peace а на състезателите -успех Simple Smile наградата може да е стихче пак от автора Simple Smile
Вълшебните отсечки ги има в Мат.читанка - с тях се представят известните ни уравнения 3х - 5 = 2х напр. 

# 501
  • София
Ще ги потърся и аз тези вълшебни отсечки, че не съм ги чувала.  newsm78

Да почерпя с едно кафе тази сутрин, че помъдрявам.  Flutter

# 502
  • В светлината на слънцето
сисе, жива и здрава да си! Да грабиш с пълни шепи щастие от живота. Hug

# 503
  • София
Ирина, страхотни задачки!  Да поздравиш автора  Peace а на състезателите -успех Simple Smile наградата може да е стихче пак от автора Simple Smile
Чудесна идея. Чакаме отговорите.    Mr. Green

# 504
Намерих ги тези отсечки в читанката, моят син каза, че ги е учил в школата по математика, но никога не ги използва. Смятал си наум човекът. Сега закусва, ще му дам след малко за добро утро този тест и ще му засека време.

sise_to, да си жива и здрава!  bouquet Hug

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 09:11 от Анонимен

# 505
Каква е тази читанка? Намирам в нета такава за 3-4 клас. Тя ли е?

На моята дъщеря ги бях обяснявала миналата година покрай едно състезание, но така и не ги хареса.

Ирина, браво на баткото! Много интересни задачки!

# 506
Дъждец, да. Както и тази http://www.book.store.bg/p11966/matematicheska-chitanka-za-4-kla … a-pandelieva.html
В читанките са поднесени нещата така, че малките да се справят с подобни задачи (без уравнения).
LUСY, да, по школите ги занимават с тези методи.

# 507
  • София-Младост
sise_to жива и здрава бъди!  bouquet
Lucy наскоро си мислех за теб, но не знаех че си с нов ник...чудех се защо не те засичам в темата, а то ти си си тук, но с друг ник. Успешно заздравяване на ръката на младежа.
Днес отрано имаме математика гледам Simple Smile)) Ще изпия едно кафе и ще погледна задачите, но според мен синът ми няма да се справи, още повече че факториел едва ли учат във втори клас;)

# 508
Не съм с нов ник, само екранното ми име е ново.

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 16:12 от Анонимен

# 509
  • Sofia
Сиси, здрава и щастлива да си!  bouquet

Жас, гледам, че държи молива като Гушкан.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт