ВТОРИ клас - 2 тема

• 42 333
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Стига с това Габко, че ме засърбяха ръцете за поръчки.  hahaha

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 14:21 от Анонимен

# 556
  • В светлината на слънцето
Супер тъп въпрос - какво е това Габко? newsm78

# 557
  • Sofia
Лулу, ми той и гугълът казва, ама ей го - http://www.gabco.org/index.php  Simple Smile  Превозвач.

# 558
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Стига с това Габко, че ме засърбяха ръцете да поръчвам, тъкмо си бях дала почивка.  hahaha
Сума ти неща съм нахаресала, само си търся поводи да ги отлагам, но дойде ли ноември и замирисва на Коледа. Как да устоиш!

Joy като свършиш парите предварително  Peace

оплаквам се.

Скрит текст:
вчера човека си отвори Драконологията да си видел нещо и се оказа, че са скъсани писмата, липсва това-онова  Tired книгата е излизала от къщи само веднъж - да я покаже на децата.
написа си нови руни, сигли или каквото там беше, но му е криво.
той е толкова ревнив към книгите си и никога не къса...

# 559
Лулу, ми той и гугълът казва, ама ей го - http://www.gabco.org/index.php  Simple Smile  Превозвач.

Ориентирах се вече, даже се и регистрирах. Ама и аз не знам защо. Crazy Нещо напоследък съм станала доста придирчива и предпочитам око да види, ръка да пипне. Thinking

# 560
Аз предимно техника и книги поръчвам, детски играчки също (конструктори), че тук са цифромания, или въобще ги няма. Иначе дрешорляци отдавна спрях да купувам онлайн, нямам нерви.

# 561
  • София
Аз си купих шунковар - дда видим дали ще ми го доведат и дали всичко ще е наред с него...

Иначе книги поръчвам от букдепозиторито най-вече - и доставката е безплатна.

# 562
Дрехи и мен ми е трудно да поръчвам онлайн. По-лесно ми е да ги видя на живо и да преценя.
От габко съм много доволна. Винаги всичко ми е пристигало добре.
Кати, какво е шунковар?
Аз тъкмо чакам бусчето с учебниците но утре мисля да я пращам и ще стане малко разнасяне напред-назад.

# 563
  • София

Хвърли поглед на тази тема. И и тище си купиш шунковар...  Mr. Green А ако разгледаш подробно всички снимки - може би 2. Аз се изкушавах за 2...  baby_neutral

Дрехи май само униформите на Давид съм поръчвала онлайн, нямаше начин да платя цените на Бонита стил.  Crossing Arms

# 564
Хихи, само шунковар ми липсва вкъщи. Нямам никакво място, обаче ако решиш да продаваш домашна шунка, бих си купила Mr. Green

# 565
  • София
Хахаха, ще трябва да си говориш с милото - опитът сочи, че моите творения никой, който държи на живота си, не ги яде и най-често завършват жизнения си път или в 00, или в кофата - според зависи от консистенцията...  Joy Аз съм по папкането.
О, и ние нямаме място никакво - ама... това все пак би следвало да не е особено голяма тенджерка, а да прави много вкусно амам...  В къщи поради най-разнообразни здравословни проблеми и съмнения в съдържанието на купешките шунки и салами са баннати, аааа... всички много си ги обичаме.

# 566
Аз се оглеждам за кафемашина, ако видите някоя оферта.
Иначе шунковар ми звучи като чушкопек, еднакво плашещо.  Simple Smile

Гледам за коледни подаръци, вече съм набелязала разни неща за малкия, чакам ги да поевтинеят.

# 567
Да знаете, че много, ама много съм ви сърдита. Crossing Arms Досега рових и четох за шунковара и... се зарибих. У дома също сме фенове некупешките "колбаси", а Сашо е фен на всичко що е мръвка. Та поради тези две причини започнахме сами да си правим подобие на шунка. Става дума за мноооого бавно печене на голямо парче месо във фурната (даже 2 печем едновременно) - получава се като филетата, но няма разните там гадни добавки. И въпреки, че няма грам консерванти, в хладилник издържа неприлично дълго време. Стига да бъде оставено да издържи.  Mr. Green Но шунковарът гледам, че дава повече възможности за експерименти. Thinking
Иначе аз лего купувам основно от немския сайт, че цената наистина е далеч по-добра от родната.  Peace

# 568
  • София

За какви неща си мислила за подаръци?
Чушкопеците не хапят - честно, проверено е, даже добра статистика имам. Даже и чушки не хапят...  Laughing

Сериозно - наскоро гледах добра оферта за кафемашина, ама не мога да си спомня... дали е било в рекламите на Метро... или на Кауфланд, или на Лидл... нещо такова..

# 569
  • Sofia
Аз се оглеждам за кафемашина, ако видите някоя оферта.
Скрит текст:
Не знам дали те устройва марката...

Общи условия

Активация на акаунт