Боледуване на децата ни - тема 29

• 52 368
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Ние нямахме температура, но лаеха като кучета. Следи гърлото! Ларингит е това. Лигавицата набъбва и се губи гласа. Големия беше карал такова на 2 години. Бях забравила и много страшно ми се стори сега, но минава леко. Стриктно си спазваш схемата с лекарствата и пазиш гърлото от възпаления (Гранофурин много помага).

# 586
Инхалации трябва да правя ми казаха ,но не помня при Т 37 дали беше противопоказно ?

# 587
Да. И на нас ни казаха, но не успяхме. Изписаха ни Ксизал капки, Еуреспал сироп, разни за смучене на баткото и гранофурин за малкия. Така се оправиха, но бавно - цяла седмица.

С инхалациите не съм запозната. Някой друг дано ти отговори!

# 588
 малката лисичка няма никакъв проблем за инхалациите. Можеш спокойно да ги правиш.
Не е противопоказно.

# 589
Благодаря ви ,тя сега заспа ,явно от Т я е унесло.

# 590
  • София

Миличкото! Оправяйте се.

На нас след един месец кашляне от стичаща се хрема, днес ни предписаха пулмикорт. По друг начин нямало да стане.

# 591
Благодаря ,тя още спи ,но трябва да й дам да хапне нещо ,а не знам какво.

# 592
Лисе,не се паникьосвай,всичко ще е наред! Hug Направи и изварен компрес,купи и хомеовокс.Има кой да я гледа,големичка е,темп.не е висока...При мъничките ларингитът май е по-опасен...На мен при всяко разболяване,първата ми мисъл е"Пак болничен".

# 593
Лисе,не се паникьосвай,всичко ще е наред! Hug Направи и изварен компрес,купи и хомеовокс.Има кой да я гледа,големичка е,темп.не е висока...При мъничките ларингитът май е по-опасен...На мен при всяко разболяване,първата ми мисъл е"Пак болничен".
Благодаря ,Уми.
Аз утре за всеки случай ще отида пак в Пловдив при УНГ-то ни и педиатърката.
Иначе и аз съм в болничен сега. Peace

# 594
Лисе, Т 37 не е кой знае какво, не се шашкай. Ако са ви предписали инахалации с пулмикорт и някакво антиалергично, едва ли в Пловдив кой знае какво различно нещо ще й изпишат. Той ларингита си е ларингит и в Кърджали, и в Пловдив.  Бързо оздравяване  Peace

# 595
Рали,така е обаче тук се мотаха 79696 часа да измислят какво да ни предпишат.

# 596
  • Варна

Мда, този момент на несигурност у лекарите страшно много товари родителите...Губиш цялото доверие и се чудиш дали не са ти дали нещо за да отбият номера, а същевременно ти се късаш от притеснение за детето...много е гадно...

# 597
Лисе, ти си върви в Пловдив, и без това си болничен. Да си спокойна, и да свериш какво ще кажат.
Ние сме карали ларингит с кашлица - гадна, суха първите два дена, после се откашля вече. Калциев глюконат, ксизал ни изписаха тогава...не помня изопринозин имаше ли, че беше вирусно при нас. Глас не е губил, но бухаше тенекиено...

# 598

Мда, този момент на несигурност у лекарите страшно много товари родителите...Губиш цялото доверие и се чудиш дали не са ти дали нещо за да отбият номера, а същевременно ти се късаш от притеснение за детето...много е гадно...
Именно  Peace

Тета и тя покашля в момента по-често ,ужас ,дадох й малко чай сега с мед и ние сме на калциев глюконат също.

# 599
  • Варна
На малкия вчера следобед пак му се наду носната лигавица. Цялата седмица на яслата нямаше проблем и изведнъж - в неделя следобед...кой знае какво и кога е лепнал. Пак ще съм нощна смяна...Става дума за яко набъбнал нос през който нищо не преминава и от време навреме протича бистро ручейче от някоя ноздра. С помпата като опитвам имам чувството, че дори не мога да я пъхна до нормалното положение в носа  Crazy Пръскам физиологичен, всичко рикошира и изтича навън. Преди обяд му сложих захаросан мед топченца, той го приема много добре, каза ми че го е усетил в гърлото си след 10-15 мин, а и се чуваше, че преглъща. След 3 часа му сложих и по едно топче краве масло и не знам дали си въобразявам, обаче взе да влиза въздух в тоя нос и физ. р-р влиза до края, че го и преглъща. Майка ми ми сподели за това с маслото. Естествено, като заспа и похъркваше, но ми се стори благотворно въздействието. Утре пак ще ги повторим тези процедури. Иначе няма никакви други симптоми. А на миналия вирус кашляше. Луда работа.

Общи условия

Активация на акаунт