Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 75 408
  • 1 047
  •   2
Отговори
# 750
  • София
Сега, като казахте, че се мислят за повече, ми светна още една реплика тип покровителствена.  Един вид, че щом тя е тук, ще се справим, няма да има проблем.
Край, набрах вече. Joy А гневът не е добър съветник за рака.

Е то вие палите от нищото, често без логика. Баща ми е рак и е нетърпим(сестра ми също). Като влезе във филма и докато не направи всички криви не мирясва...
Спести си анализа.
Не е нищо, в това прозира самомнението на човека, както и пренебрежението към другите и когато то не съвпада с реалността, е откровено малоумно. Сам го каза- бие, рита, мазни се. Хората с качества нямат нужда от такива прийоми. С една дума-смешници, биещи тъпана. Говоря за тип хора, не знам дали всички козирози са такива. Познавам само две други жени, но те си бяха умни и тогава нещата се притъпяват, предполагам.

# 751
Много са ми подмолни и прикрити жените козирози, могат всякак да го играят. За мъжете от същата зодия нямам такива впечатления.

# 752
Подобни реплики "Добре, че съм аз, че да ви спася/покажа." съм свикнала да ги чувам все от представителите на огнената стихия, на които съм им фен, но не заради това точно. 😂 Обикновено те смятам, че без тяхно величие, ние, простосмъртните няма как да оцелеем.
Аз съм го чувала от Рак, Скорпион, Овен.
А за "бие, рита, мазни се"  - и такива Козирози не познавам, но е възможно да има. Обикновено не се изтъкват и тия с лактите напред ги изблъскват встрани. Въобще козирог рядко ще си направи труда да се хареса на някого или да сипе комплименти.

# 753
  • София
Добре, че съм аз, да ви кажа колко са зле явно някои козирози Joy Joy

# 754
Така е, нека и Джулая се изкаже!

# 755
  • Тра-ла-ла
Така е, нека и Джулая се изкаже!
Малко ли съм ги хранила мъжете Козирози в конкретната тема за тях Bowtie

# 756
  • София
Добре, че си ти.
Опа, май вече го казах. Stuck Out Tongue

# 757
Ааа, там не съм чела, затова не знам.

# 758
Подобни реплики "Добре, че съм аз, че да ви спася/покажа." съм свикнала да ги чувам все от представителите на огнената стихия, на които съм им фен, но не заради това точно. 😂 Обикновено те смятам, че без тяхно величие, ние, простосмъртните няма как да оцелеем.
Аз съм го чувала от Рак, Скорпион, Овен.
А за "бие, рита, мазни се"  - и такива Козирози не познавам, но е възможно да има. Обикновено не се изтъкват и тия с лактите напред ги изблъскват встрани. Въобще козирог рядко ще си направи труда да се хареса на някого или да сипе комплименти.

Хаха, точно обратното, за властта са готови на всичко. Grinning Не мога да ги понасям. Но все пак съм обратната страна на знака им, така че - нормално...

Ама такива кубчета лед като тях, и властолюбци, комплексари... Най-добре далеч от мен.
Жените са малко по-добре от мъжете.

# 759
Кубчета лед - не бих казала, по-скоро не показват силни емоции, а не,  че не ги изпитват. 
.

# 760
Това са хора, които се обвързват до край, окончателно и за вечни времена, не само в личен, но и в професионален план, просто дават всичко от себе си. Много насериозно вземат това с, което се занимават, може би затова не обичат да "стрелят" напразно и да показват, раздават излишни емоции наоколо, да дават, един вид, за нещо, което според тях няма да е от значение, нещо, което няма да трае вечно, не си струва за тях. Пестеливи са си.
Да, това често ги прави и темерути и неприятни за общуване, и изискващи, надути и студени, такива са си, не търпят промени, никога и за никой.
И Господ Бог да слезе на земята, и на Него ще обяснят, че не е прав, и той, ако беше един Господ, по друг начин щеше да направи нещата, по-добре.

# 761
Кажете нещо лошо за мъж Рак. Него не съм го видяла да го споменавате Grinning

# 762
  • BG
Аз лично вече казвам за Раците като за умрелите-или добро или нищо. Но тъй като досега добро не съм видяла от тях ще запазя мълчание. Joy Joy Joy

# 763
Да кажат рачките тук, гледам, че поне три се обявиха за такива,  за колегите си от мъжки пол. Не, че аз бих могла да кажа кой знае какво за моите колеги по зодия.
Сред моите приятели от водните знаци съм забелязала едно общо качество,казвам му "класическо извъртане на главата към гърба", при някои дори е придружено и с лазене по тавана, противно на всякакви физически закони и логика. Особено ясно изразено при риби Heartpulse

# 764
Мъж Водолей е много проклето създание, ако го предпочитате пред Рак и Козирог, честно мисля, че сте мазохистки. Студен, егоистично създание, което по-далеч от носа си не вижда и има мания за величие. Той е висша форма на интелект, другите са нищожества, дори и най-тъпият мъжки Водолей се мисли за бог. Както са спокойни, ще избухнат от нищото и ще се чудиш къде си сбъркал, ще те направят на 5 стотинки. По-отмъстителни са от Скорпионите, не знам какво се отключва в тях. Жената Водолей е съвсем друго нещо. Със сигурност има изключения, но общо взето.

Общи условия

Активация на акаунт