Ще взема да отида да се опиша в темата за ужасните зодии за жени.

Изборът ми е голям, не се оплаквам.
Росита, браво на теб, стоически ги изтърпяваш и обобщаваш впечатления, може и книга да излезе накрая, поне на мен ми бе интересно да прочета за преживяванията ти. Остава ти половината зодиак, все ще намериш представители и от др. зодии, да споделиш и за тях - мъже над 45 с "невървене в любовта".
Росита, браво на теб, стоически ги изтърпяваш и обобщаваш впечатления, може и книга да излезе накрая, поне на мен ми бе интересно да прочета за преживяванията ти. Остава ти половината зодиак,
Писала съм за почти всички други, даже вече се повтарят.
Обичам да наблюдавам хората и все търся първо положителните черти
То тези над 40, които са и сами, вече са с трайни изкривявания, читав надали се намира, но дано ти откриеш един в купата сено. 
. Темата понеже е за отрицателните черти, затова се включвам. Иначе търся съвсем нормални неща в един мъж.
И е много обсебващ. Излязохме веднъж и вече се държи като да ми е мъж, все да се чуем, да си пишем, не винаги е удобно и той сякаш се изнервя от това. Изнервят го много неща. Има и положителни черти, по много теми можем да си говорим, но имам чувствто, че и 10 години да го познавам, няма да успея да го усетя що за човек е. За това аз ще съм виновна, защото така или иначе нямам желание.