Размяна на имитационна парфюмерия - 1

• 102 990
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • обл. Шумен
Предлагам имитация на NINA RICCI - PREMIER JOUR, на Рефан, капсулован. Без опаковка, 50 мл от които липсват около 10-тина пръскания.
Не търся нищо конкретно. Тъй като тук е забранено да се продава, моля, пишете ми на лично съобщение.

# 601
Актуализирам за размяна:
1/ „Thalasso Therapy“ - Tesori d'Oriente – 100/100 мл./само пръснат за проба/.
2/ „Good Girl - Carolina Herrera” - в изпълнение на Eyfel – 50 мл. /само пръснат за проба/.
3/”Nike Ultra Pink Woman” - Nike - 99/100 мл - с кутията си, пръснат само за проба. Яко сладък.
4/ „Good Girl - Carolina Herrera” - рол - он, произведен в Обединените Арабски емирства - 10 мл. /разполагам с две бройки, едната е чисто нова, другата е без кутията си/
5/ Escada Collection Escada - Сан Сиро - 49/50 мл., изхвърлих картонената кутия.
6/Metallique Tom Ford в изпълнение на Заг Зодиак - № 532 МЕ - 15/15 мл. /разполагам с две бройки/
7/Candy Love Escada в изпълнение на Заг Зодиак - №557 - 15/15 мл. /разполагам с две бройки/
8/Masculin Ouragan Bourjois – 25/100 мл. Без кутията си.
9/Narciso Poudree Narciso Rodriguez - в изпълнение на Заг Зодиак - №363 NP - 28/30 мл.
10/Daisy Marc Jacobs - в изпълнение на Заг Зодиак - №566 DA - 15/15 мл. /разполагам с две бройки/
11/Bal d'Afrique Byredo - в изпълнение на Заг Зодиак - 15 мл. /разполагам с две бройки, едната е 15, а другата 10 мл./
12/"Summer White Maldives" -  Avon - 50 мл. - само пръснат за проба.

# 602
Привет! Разменям следните парфюми:
1. Refan Limited Blend - Vanilla&Rose;
2. Refan Limited Blend - Windy Rose;
3. Refan Limited Blend - Metalic Vanilla
От тях липсват по 2-3 фъс.
Освен тях:
4. LE PARFUM Tiziana Terenzi Kirke - 25/30
5. D&P Tom Ford Lost Cherry 40/50

Не търся нищо конкрено, бих се зарадвала на Bal D'Afrique на Мартинез например, но ще разгледам всяко предложение и ще отговоря на всяко съобщение.

# 603
  • Пловдив
Здравейте, дами!
Вчера си получих новата поръчка от Giza, очарована съм от трайността на всички аромати, поръчвах ги по описание, повечето на сляпо, но някои парфюмни спрейчета не са моите...Затова реших да ги обявя в тази тема за размяната:
Montale - Intense cafe, 30 ml парфюмен спрей на Гиза;
Lancome - Tresor La nuit, 30 ml парфюмен спрей на Гиза;
Dior - Addict, 30 ml парфюмен спрей на Гиза;
Sospiro - Erba Pura, чисто нов с кутия 50 мл на Martin Lion;
Chanel - Coco Mademoiselle 50 ml, чисто нов на  Заг; Този е адски траен, но не ми допада особено.
Харесвам ориенталски аромати, не търся нищо конкретно.

# 604
Скрит текст:
Привет! Разменям следните парфюми:
1. Refan Limited Blend - Vanilla&Rose;
2. Refan Limited Blend - Windy Rose;
3. Refan Limited Blend - Metalic Vanilla
От тях липсват по 2-3 фъс.
Освен тях:
4. LE PARFUM Tiziana Terenzi Kirke - 25/30
5. D&P Tom Ford Lost Cherry 40/50

Не търся нищо конкрено, бих се зарадвала на Bal D'Afrique на Мартинез например, но ще разгледам всяко предложение и ще отговоря на всяко съобщение.
D&P Tom Ford Lost Cherry е разменен!

# 605
Здравейте, разменям:
1. Bargello 110 - Addict Dior - 25/50ml - УГОВОРЕН
2. Bargello 184 - Gabrielle CHANEL - 40/50мл - УГОВОРЕН
3. Рефан 187 - J'ADORE Dior - 30мл, наливен с двойни капки - 30+30 - чисто нов, импулсивна покупка, не харесвам и оригинала, направо не знам защо го купих.
4. Giza D257 - Скин Ексклузив (SKIN Trussardi) - 30мл спрей без 1-2 пръсквания, странен парфюм, силен и студен - УГОВОРЕН
И 4-те имат много добра трайност, просто не са за мен.
Бих проявила интерес към: This is her, Decadence Marc Jacobs, Dahlia Divin, Dahlia Noir, L'interdit, нещо на Montale (не съм помирисвала нищо и не смея да поръчам на сляпо) нещо на Hermès, без Galop на Giza, имам го и още не мога да свикна с него, Poème Lancome (имам на Рефан, бих искала да пробвам друг).  Може и нещо, което е извън споменатите, ще отговоря на всеки.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 11:15 от AsyaR

# 606
Здравейте, предлагам Delina - Martin Lion (F97), пръснато е няколко пъти от парфюма. Не ми допада аромата. Търся имитации на D&G- The one, Gucci - Bloom, Bacarrat Rouge 540, но с радост бих погледнала и други предложения.

# 607
Здравейте!
Предлагам на
Гиза D311 Омайна тубероза пръсната веднъж на китката,
 D252 Пудра и
D246 Добро лошо момиче пръснати по няколко пъти.
На Парфен 504 Шанел 5 и 595 Черна орхидея. Орхидеята е половинка, Шанел-а е пръскан два пъти. При желание мога да изпратя снимки.  Търся леки аромати - Виктория Сикрет- Bombshell, Армани - Si, Libre, Hermes , Пантерата на Картие, Cloud на Адрияна Гранде....Такъв тип аромати 😉

# 608
Все още разменям ❤

Ето с тези сладури се разделям:
Aristea 144 JPG Scandal , пръснат няколко пъти за разносване.
David Walker B187 40/50 Armani Si
Martin Lion F81 Armani In Love with You към 35/50
The Moon W164 JPG La Belle (това ми е 3та бутилка и ми писна, аромата е топ!) вижда се количеството от 30 мл
Търся си нещо на D&P , че в последно време само те са ми в главата 😁😁😁

# 609
И актуализирам с наличните:
The Moon -U130 – Hermessence Ambre Narguile - Hermes около 9/30мл
-Някаква имитация на Нероли Портофино,около 13/15мл
ЗАГ:
366-Tabacco Vanille-13/15ml
044-Venezia 15ml
553-Bitter peach 15ml
386-La tulipe 6,7/15ml
 Мостра на Baccarat rouge Заг и по спомен Intoxicated Kilian на Парфен,другите са фабрични мостри с различни количества,подходящи за проба.
Отбелязвам,че всички капачки на Заг са пукнати,не знам какво съм ги правила Simple Smile

Предпочитам да разменя повече или всички на веднъж,не държа на равни количества.
Ще отговоря на всяко предложение.

Добавям:
Рефан-My way-капсулован,количеството е около 98/100мл ,много красив,женствен аромат,но за съжаление не ми пасна.
Заг-Summer Kenzo 3ml мостричка без един спрей

# 610
Здравейте! Разменям:

50 мл Lira Xerjoff от Мартин Лион
30 мл Versace Crystal Noir, капсулован от Парфен
50 мл Mon Guerlain Aristea
100 ml Escada Sexy Graffiti Роксан

# 611
  • Пловдив
Разменям Andromeda Tiziana Terenzi  15 мл на Muscent, пръснато е 5-6 фъс, не е моят парфюм и Lira Xerjoff на Martin Lion останали около 25 мл от 50. Предпочитам заедно да разменя.

# 612
Разменям А6 D&P Armani Aqua do Gioia 50 ml

# 613
Здравейте! Разменям La tulipe на Заг 50мл флакон пълнител. Не търся нещо конкретно, но харесвам Аура, Ели Сааб. Нещо на Гиза бих искала да пробвам.

# 614
Здравейте! Разменям La tulipe на Заг 50мл флакон пълнител. Не търся нещо конкретно, но харесвам Аура, Ели Сааб. Нещо на Гиза бих искала да пробвам.
Забранили сте си личните съобщения. Имам масло на Гиза Elie-Saab Le Parfum

Общи условия

Активация на акаунт