Сватба на езеро или друг голям водоем в близост до София

• 2 239
  • 6
  •   1
Отговори
  • Sofia, Bulgaria
Привет на всички! С моето момче имаме голямата мечта да се оженим на морето, но тъй като гостите са много, а нямаме финансите да плащаме хотели, избрахме компромисния вариант - езеро. Бяхме се спрели на "Лебеда" в Панчерево, но четохме негативни постове в интернет, както и чухме негативни отзиви от хора, живеещи в близост. Тогава се спряхме на голф клуб "Св. София", но цените са ни малко високи. Някой може ли да ни препоръча нещо друго, или поне да помогне с избора между двете места, благодаря предварително Heart Eyes

# 1
Недейте да си давате парите в Лебеда.Някои хора остават доволни,други-не.Нямат затвърдено "реноме".И езерото мирише на блато,плюс ,че на повърхността има заблатени участъци.Не си заслужава нито парите,нито нервите.
Аз съм "За" голф клуба.Интересна идея е.
Успех. Peace

# 2
''За" Лебеда, бях на сватба там скоро и всичко беше много хубаво. Езерото не миришеше, беше красиво, церемонията беше вълшебна. Но това е моята гледна точка като гост, нямам идея как се работи с тях в процеса на организирането. В голф клуба не съм била, но напоследък е доста предпочитан.

# 3
Риу Ризорт в Правец?

# 4
В Риу Правец може да е всичко,но бюджетен вариант не е.А защо  не помислите за някакъв среден вариант-да не е в София,нито на морето-примерно езеро около Стара Загора.Пример:
http://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=CCqF_fqM … 91131&cad=rja

# 5
Привет на всички! С моето момче имаме голямата мечта да се оженим на морето, но тъй като гостите са много, а нямаме финансите да плащаме хотели, избрахме компромисния вариант - езеро. Бяхме се спрели на "Лебеда" в Панчерево, но четохме негативни постове в интернет, както и чухме негативни отзиви от хора, живеещи в близост. Тогава се спряхме на голф клуб "Св. София", но цените са ни малко високи. Някой може ли да ни препоръча нещо друго, или поне да помогне с избора между двете места, благодаря предварително Heart Eyes

Аз също имам следния проблем. Искам сватбата да е на открито около София, но просто немога да намеря подходящо място. Този уикенд бяхме в Боровец да огледаме хотелите, но там са под всякаква критика. Какви са офертите за Голф клуба? Не е ли доста скъпо? Аз гледах също Хидропарк вятърните мелници и Вила Екатерина , но там вече всичко е заето до края на август...

Ако имате интересни предложения,ще се радвам да го споделите..

# 6
Препоръчвам хотел Ринг на язовирната стена на язовир Огоста- там празнувахме ние- условията са прекрасни, гледката вълшебна, хотелската част е малка обаче- зависи за колко човека става въпрос. Ние наехме направо цял семеен хотел в град Монтана, който беше на 2 км. Беше прекрасно бягство от забързаният град!

Общи условия

Активация на акаунт