♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 20

• 45 986
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
....
Пепелче  Hug  Много те обичам  Heart Eyes  Бубето - винаги и по всяко време да ми го сервирате, няма ядове  Crazy
Нежничка  Hug, заради Бу разлюбих всичко живо (Памир, Берк....)
Скрит текст:
Само един Енгин ми остава, но той ми е на сърце по друг параграф, не по хубост Simple Smile.

# 211
 Надявам се като почна да се облича в нейните си дрехи и стил да си върне и увереността. Щото в махалата беше друга и по- ми харесваше, беше себе си.
Мен друго ме вълнува- ще се разбере ли на кого е била резачката за пури и каква ще е реакцията на Патрона? Ще се усети ли Синан, че е допуснал огромна грешка доверявайки се на Дениз /уверение за общи колекции, а Дениз няма такава/. Ще успее ли Патрона да създаде нови чепици за броени часове или ще далдисне фирмата на дъното на фалита? Кой ще бъде до него в този труден момент?

# 212
  • Разград

# 213
....
Пепелче  Hug  Много те обичам  Heart Eyes  Бубето - винаги и по всяко време да ми го сервирате, няма ядове  Crazy
Скрит текст:
Само един Енгин ми остава, но той ми е на сърце по друг параграф, не по хубост Simple Smile.
Аз Берк го разлюбих по други причини, ама нейсе  Laughing  На Памирко Фърлям само по едно оЧо, че ти нали го изостави и Весето и Сардето си го разпределиха, и за нас остана само въздишането  Mr. Green

Обаче Бурак  Heart Eyes  Друга бира е той  Flutter  Много го харесвам, МНОГО  newsm76 Heart Eyes   txtloves

# 214
https://www.youtube.com/watch?v=wOapoFF0cRA
На 1 и 37 секунда се загледайте. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

От фрагмана се вижда,че Йомер прави нова колекция  с Дефне.

# 215
  • Разград

# 216
Привет Hug

Аз Берк го разлюбих по други причини, ама нейсе  Laughing  :
Айде кажи де Praynigзащо, изтормозих се newsm12
Да не ти е изневерил Mr. Green

# 217
Тая целувка само доказва колко изперкали сме всички ние...  hahaha hahaha hahaha Не е нормално толкова народ да откача само заради някаква си целувка от 15 сек /дали има и толкова/ от някакъв сериал..  Crazy Crazy Crazy Crazy То пълна мания стана- гифчета, видеа.. дебне кой къде гледал, на кой пакета е пълен и на кой празен.. тотално изтрещели сме..  hahaha hahaha hahaha hahaha За една целувка 5 дена дуднем, ако ни дадат и кекс сцена, сигурно с месеци ще я повтаряме.. секунда по секунда ще я научим, все едно сме били там при заснемането й..  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Моля, моля, за пакета  - ние сме пакетна служба, по специалността ни е , ОТК трябва да мине Simple Smile
Ти ще видиш довечера след втория фраг как ще зейнем пак  Mr. Green
100 % лудост Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy , че както аз бързо се филмирам....олеле майко Mr. Green

# 218
....
Скрит текст:
Аз Берк го разлюбих по други причини, ама нейсе  Laughing  На Памирко Фърлям само по едно оЧо, че ти нали го изостави и Весето и Сардето си го разпределиха, и за нас остана само въздишането  Mr. Green
[/b]
Обаче Бурак  Heart Eyes  Друга бира е той  Flutter  Много го харесвам, МНОГО  newsm76 Heart Eyes   txtloves
А бе, ако трябва да сме честни, те направо от ръцете ми го измъкнаха  Joy Joy Joy, ама не им се сърдя  Hug Пък и аз за момент се бях разсеяла нещо  Joy Joy Joy
Нооо, за Бу ще си отварям очите на четири и ще стрелям на месо.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Да няма трупове после, предупредила съм Simple Smile

# 219
А бе то и наща беше джокнала едно коктейлче на партито, че ще видим Crazy  пък и с тоз премрежен поглед на Йомер бей, наща може и да поддаде на един целуфан Praynig

Той е пиян като казак, ще я отрови с дъх и вкус, кой кого ще носи не знам тогава  Joy

А на Иза тия Блъди Мери-та много блъди ще и излязат.

Убихте ме и двете..  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Иншалах да се поддаде, и то не само за един, ами за много целуфани нащо Дефне..   Praynig Praynig

# 220
# 221
  • Разград

# 222
Ванче,последните гифчета са просто трепач.Как си размениха ролите само Crazy

# 223
Пепелче  Hug  Нареди се на опашката за Бубето  Mr. Green  Аз тук тА изпреварих  smile3534  Заплюх си го отдавна  Crazy

Ани, как няма да го разлюбя Берк  Mr. Green  Кръшка с МерветУ, Джан ядосва и натъжава Айш, ай сиктир му  Naughty  Не го искам такъв, той не е "лош" , а тъп и проЗ  Mr. Green  А на Берк - много мутлулук с МерветУуу му желая  Mr. Green Ползвайте си Берк и Джан със здраве  Hug

# 224

Дефне се чудя да го целуна ли или да се отдръпна. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт