♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 20

• 45 982
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Добро утрооооу  Hug
Още не съм пила кафе, ама сега като го преполовя, ще ми падне стотинката и ще се изкажа по фрагманите.Ако на работа ме ядосват както вчера -ей така ще ги гледам :

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 09:02 от Гори Сладкарска

# 331
Здравейте ! Hug Hug
Изгледах ги фрагманите.  Фрагман ,след фрагман ,чудесно!
Какво да кажа,освен че нищо няма да  е така както изглежда.
Погледът в последния кадър на Йомер е сякаш тя се отдалечава,наблюдава някого.
А Джан Текин хубаво сложи на място Елиф Peace

Значи ще има 39  епизода на Ашка. Какво ли ще разтягат толкова.
И по този повод  се замислих над думите на  обущаря запознавайки се с Дефне ,нещо подобно цитирам по памет- Аполон се влюбил в красиво момиче на име Дефне,тя обаче  заминала оставяйки го да страда по нея. Засадил в градината си много дръфчета наричайки ги Дафинови .
Някой беше предположил,че Деф ще замине ако той разбере за тайната, а това ще се случи. Рускините пък писаха, че отивала в Америка. Като нищо при многото  епизади ще вземат да измислят една раздяла между двамата в момент на връзката - тя бича него, той не може без нея.

Гори  Peaceи аз вчера ръсих адреналин на макс.
Дано е по -спокоен денят ни днес за всички!

# 332

Страшен !!!!!
И с право!
Ясемин ще го  отнесе незаслужено.

Прилича ми на  моя любимец, който прави невероятни роли и е майстор с игра на очите.

# 333
# 334
Добро утрооооу  Hug
Още не съм пила кафе, ама сега като го преполовя, ще ми падне стотинката и ще се изкажа по фрагманите.Ако на работа ме ядосват както вчера -ей така ще ги гледам :

Добро утро красавици. Hug Hug Hug
 Гори, този поглед........ #Crazy

# 335
Добро утро!  Hug

Вчера и на трите сериала дадоха фрагмани, доволна съм  #Milti  

Бубето - хубав, секси, ммм... разкош  Heart Eyes  

Йомер какъв поглед извади  Crazy  заради тъпотиите на Синан  Twisted Evil  Поне Йо и Дефне ще са по-близо един до друг  Crazy

Джан тъп, тъп, ама натири Елфа  Mr. Green  Нека й  Twisted Evil  Джадъ  Twisted Evil  Няма лесно да даде развод на Айш, нали я обича  Laughing

# 336
# 337
Я стига, ве... 39 епизода ooooh!
Това е плашещо... до лятото ще се разделят и събират още
39 пъти... ще го разтягат сериала като  дъвка,
въпреки че Дефо и Йо са ми много любими и искам
да ги гледам още и още... Thinking          

# 338
  • Пловдив
Не знам дали ще има 39 серии, ама ще има сватба, казвам ви, неслучайно още първите серии ни показаха пръстена.И Сватбата няма да е завършек, ще падне карашък отвсякъде.
Яса нямаше как да не го отнесе поне като подозрение, все пак само тя има минало в кундурница Транба.Ама тая Житена Питка Синанджим как се извози глупака, че и къмпанито завлече.

Ели  Hug, за Мурат Й ли говориш ?

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 09:32 от Гори Сладкарска

# 339
# 340
Не знам дали ще има 39 серии, ама ще има сватба, казвам ви, неслучайно още първите серии ни показаха пръстена.И Сватбата няма да е завършек, ще падне карашък отвсякъде.

Ели  Hug, за Мурат Й ли говориш ?

Ще има Гори сватба , Peace убедена съм в това.
Не случайно и дядото  повтаря това.Очаквам да  им помогне, а и ще му прости Йомер.

Да Гори точно за него  Peace- МЙ

Скрит текст:
това успях да сложа като доказателство
http://vbox7.com/play:25818804
http://vbox7.com/play:65b7e40316?p=playlist&id=897431&order=date

# 341
# 342
  • Пловдив
Ели - какво винаги сме на едно мнение  Mr. Green
Отдавна се каня да загледам  още нещо с Мурат , тази седмица ще е, много интересен актьор ми е, страхотно предава емоциите.

И да ви кажа,  почти няма  случайни реплики между Ашковите.Това за чудесата е негов лаф.Като ходи при нея в махалата,  дето бяха седнали да чоплят семки с Нихан, Аби и Исо, нали това я пита - Вярваш ли в чудеса?
Интересно как ще се мотивира Йо да направи колекция, с която да надскочи самия себе си, ще бъде много интересен епизод, такъв не сме гледали досега. Ще ги видим на ниво истински партньори.

# 343
# 344
  • Разград

https://www.youtube.com/watch?v=z_b1t3vQ_OE

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 10:55 от vania_e

Общи условия

Активация на акаунт