♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 20

• 45 914
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Гледами се на Патрона баклавата и татуса. Whistling Whistling Whistling

# 616

Бяха писали че е зад кадър на Ашка, ама май е от тука..  Crazy Crazy Crazy

# 617
  • Разград

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 15:06 от vania_e

# 618
Заплеснах се по ПатронЯ и забравих хабера, че е малко извън темата:
Скрит текст:
От 9 ноевмри по БТВ от 20 часа започват Счупени парченца /Paramparça/ под заглавие "Твоят мой живот"..  ooooh! ooooh! ooooh!

# 619
  • Пловдив
Скрит текст:
От 9 ноевмри по БТВ от 20 часа започват Счупени парченца /Paramparça/ под заглавие "Твоят мой живот"..  ooooh! ooooh! ooooh!

Голям превод, няма що  ooooh!

# 620
  • Разград

# 621
Скрит текст:
От 9 ноевмри по БТВ от 20 часа започват Счупени парченца /Paramparça/ под заглавие "Твоят мой живот"..  ooooh! ooooh! ooooh!

Голям превод, няма що  ooooh!

Joy Joy Joy Това са БТВ все пак, на тях им е запазена марка...  Joy Joy Joy
Във вестника днеска пък превели Кара Севда като "Любовта е сляпа"..  hahaha hahaha hahaha с майка ми умряхме от смях..  Joy Joy

Защо в новия епизод на Ашка пиис Из е в дома на Йомер а той в къщата на маминка?!  newsm78 newsm78 newsm78

Кухнята на Патроня, когато Из казва, че на Йомер ще му трябва чудо за нова колекция...  #2gunfire #2gunfire

Столовете в градината на маминка му на Йомерджим...  Thinking Thinking Thinking

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 15:30 от tempestad

# 622
  • Разград

# 623
До  Баръш най добре стои Елчин, факт е и никак не е от пристрастяване Peace

Бурак пък най ми харесва с Фахрие. Той е един от малкото турски актьори с хубава жена до себе си.
В истинския смисъл красива двойка, и той и тя. Peace
Сега като го гледам с това хвърчило липсва химията от миналото лято.
Филмът на Бурак с Фахрие  трудно може да се отнесе към стойностните и силни продукции, всъщност за мен е един от най- слабите турски филми, нооооо съм го гледала поне три-четири пъти, имаше силна реклама и най-вече излизане на реалната сцена на двойката Б*Ф .
Взривиха публиката, поднесоха такава видима взаимна любов , красота и финес ,че качеството на филма мина покрай периферията на цялата шумотевица.

Скрит текст:
Да , това е хубава новина,прочетох я и аз.
Тъкмо съм изгледала епизодите до към 20 епизод,сега ще го гледам с БГ превод,какъвто и да е

# 624
Йомер нали се затваря след предателството на Синан, Из вероятно го е посетила, знам ли newsm78  ще ми се така да мисля.Тази Следа още колко ще оставя диря след себе си и дразни Дефо и ...и нас ,естествено

Столовете в градината на маминка му на Йомерджим...  Thinking Thinking Thinking

Eй този поглед най-много ме озадачи от фрагмана,точно за него писах още като го видях

# 625
Бурак е страхотен актьор, казах го и преди. От поправката на снощния епизод ми останаха съмнения.
1. Защо ни дадоха тел. разговор с Кемал и момичето в къщата на собственика на мината. Мисля, че тя ще играе някаква роля в живота на Кемал в следващите епизоди.
2. Сестра му ми се вижда кифла, заслепена от пари , коли и лукс. Мисля, че ще има дертове с нея по нататък. В смисъл ще се забърка в нещо. Може би ще зареже и бедния приятел на Кемал newsm78
3. Големия брат на Кемал не ми харесва, нещо ме кара да мисля, че завижда на успеха му и живота му.
4. Кемал може би допусна грешка като призна, че се познават с Нихан пред Емир. Последният е пълен психопат за мен.
На първа поправка толкова.

# 626
  • Пловдив
ПатронЯ си е в неговата градина, има си и там столове, маса, всичко.Няма ходене на вилата в тази серия.
А озадаченият поглед е когато Дефо го пита - Винаги сме искали да вярвам в чудеса, какво стана сега? Пораздруса го, да го извади от шока.

# 627
ПатронЯ си е в неговата градина, има си и там столове, маса, всичко.Няма ходене на вилата в тази серия.
А озадаченият поглед е когато Дефо го пита - Винаги сме искали да вярвам в чудеса, какво стана сега? Пораздруса го, да го извади от шока.

Така си мислех и аз в началото, ама.. нещо взе да ме съмнява.. ще видим утре вечер..  Thinking Thinking Thinking
За погледа: според мен въпроса и погледа не са свързани.. комбинация от кадри за заблуда.. надявам се само Из да не е замесена, че ми иде в повече тая ......  #2gunfire #2gunfire

# 628

Точното състояние от снимката

# 629
До  Баръш най-добре стои Елчин, факт е и никак не е от пристрастяване Peace

Бурак пък най ми харесва с Фахрие. Той е един от малкото турски актьори с хубава жена до себе си.
В истинския смисъл красива двойка, и той и тя. Peace
Сега като го гледам с това хвърчило липсва химията от миналото лято.
Филмът на Бурак с Фахрие  трудно може да се отнесе към стойностните и силни продукции, всъщност за мен е един от най- слабите турски филми, нооооо съм го гледала поне три-четири пъти, имаше силна реклама и най-вече излизане на реалната сцена на двойката Б*Ф .
Взривиха публиката, поднесоха такава видима взаимна любов , красота и финес ,че качеството на филма мина покрай периферията на цялата шумотевица.

Елии  Hug  На едно мнение сме  Hug  И за Бурак, и за "Любовта прилича на теб" , и за двойката Бурак/Фахрие. Наистина Бубето има красиво севгили. Не знам каква е по характер, но на външен вид е приятна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт