♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 20

• 45 979
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Ха здравейте, стигнах и до вас!  Hug Hug Hug Hug

И да ви кажа,  почти няма  случайни реплики между Ашковите.Това за чудесата е негов лаф.Като ходи при нея в махалата,  дето бяха седнали да чоплят семки с Нихан, Аби и Исо, нали това я пита - Вярваш ли в чудеса?
Интересно как ще се мотивира Йо да направи колекция, с която да надскочи самия себе си, ще бъде много интересен епизод, такъв не сме гледали досега. Ще ги видим на ниво истински партньори.

По принцип в сериалите няма случайни реплики.. винаги всичко има значение..  Whistling Whistling Whistling
Последното, което ми направи впечатление в Ашка е, че в 16 еп тя му каза "Кажете "върви си" и ще си тръгна, кажете "остани" и ще остана".. в 17 еп нашия реши: "Остани тази нощ"..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мотивацията е ясна: само да му каже Дефне "Не се отказвай" и "Ние можем" и ще видиш каква амбиция и вдъхновение ще извади ПатронЯ...  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Обаче и Дафина се тикоса като ПатронЯ. На края на фрага попремига

Тя го ебава направо, с неговия лаф и неговия тик  Joy Да може да го изкара от шока и да почва да твори, кво да прай горката  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И аз си помислих, че е почнала да прехваща от неговите тикове... остава скоро да почна да се почесва и облизва като него и ще минем в една друга категория филми...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 362
  • Пловдив

Йомер и Дефне заедно преодоляват трудностите..
Заради Из, любовта на Д и Й се разгаря все повече, страстта помежду им става по-силна.Само че Йомер, е в беда, Дефне не го оставя сам, той е съкрушен заради кражбата на колекцията.Опитвайки се да го вдигне отново на крака, тя се вижда като негова муза.
Дениз вече е постигнал целта си, зимната колекция е при него, а Пасионис е в криза.Как ще реагира Йомер ,недоумяващ как е могло да се случи, когато разбере, че колекцията е дадена от Синан.Ще може ли приятелството и братството им да издържи на това?Ще може ли Синан, с помощта на Суде да се справи със съжалението и огорчението и да подкрепи екипа?

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 14:07 от Гори Сладкарска

# 363
Йомер и Дефне заедно преодоляват трудностите..
Заради Из, любовта на Д и Й се разгаря все повече, страстта помежду им става по-силна.Само че Йомер, е в беда, Дефне не го оставя сам, той е съкрушен заради кражбата на колекцията.Опитвайки се да го вдигне отново на крака, тя се вижда като негова муза.
Дениз вече е постигнал целта си, зимната колекция е при него, а Пасионис е в криза.Как ще реагира Йомер ,недоумяващ как е могло да се случи, когато разбере, че колекцията е дадена от Синан.Ще може ли приятелството и братството им да издържи на това?Ще може ли Синан, с помощта на Суде да се справи със съжалението и огорчението?

За превода:  newsm51 newsm51 newsm51
Охх нямам търпение Йомер да разбере, че Синан е дал колекцията...  smile3508 smile3508

# 364
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug
О любовта ще расте и страстите ще бушуват ама накъде ще избият не знам.
На Дефне не и е лесно ама е хубаво,че е взела тика на Йомер.
Имат 2 седмици да създаде нова зимна колекция.Йомер като го удари музата и ще надмине себе си.
Ама пиииисссс Из си мисли,че Йомер няма да успее за 2 седмици да създаде новата колекция.
Ама тя ще е много по-добра от открадната.
И ще видим Йомер наистина много ядосан.

# 365
  • IT
В най-последния кадър, нефокусирана косата в предния план ми се струва тъмна? Във филм ли се вкарах или не съм излизала от сериала?

# 366
  • Разград

# 367
  • Пловдив
Те ти, булка, Спасовден! Оххх, Синанее... Sick

# 368
Най-лошото е Трамба използва скицата където Йомер я нарисува на телефона си.
А пък погледа на Йомер като разбира е гръм и мълнии просто да не си край него в този момент.
Синане,Синане като Патрона ти говори го слушай  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 369
  • Пловдив
Дефо - Побърках се вече!
Йо - Моля те, не се побърквай, тъкмо купих нови чаши!
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 370
Дефо - Побърках се вече!
Йо - Моля те, не се побърквай, тъкмо купих нови чаши!
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 371
Момичета, най-сетне изгледах Карасевда.
Много ми хареса и вече нямам търпение за следващия епизод.
Малко разсъждения:

Скрит текст:
Емир, баща му и Вилдан ханъм направо ме отвращават.
Все си мисля, че онова с убитото момиче беше инсценировка на Емир, за да си реши проблема с женитбата.
Ох, много ядове ни чакат с този мъж.

Близнаците явно са на Лейля (греша ли), но тя откъде имаше тяхна снимка като 5-6 годишни  newsm78.
Реагира на фамилията на Нихан. Явно е знаела на кое семейство ги дава за осиновяване. Но пък би трябвало да е проследила целия им живот до тук и да разпознае Нихан още като я види.
Там ще има чорап за разплитане.

Последната визия на Кемал най- ми харесва- леко небръснат и мустакест.

Ааа, щях да забравя. Бях твърдо убедена, че Нихан има дете от Кемал, 'щото при турските мъже няма 6-5. Всичко става от първи път, ама явно съм се излъгала. По- добре така, че иначе мн сложно става и клиширано при това Simple Smile

Отивам да гледам Статуса с най-голям кеф. И фрагмана изгледах и съм мн доволна Simple Smile

Ашка съм го зарязала още на фирменото парти и не знам дали ми се гледа вече. Може някоя дъждовна неделя да си я подсладя с него.

# 372
Добре,че Йомер навреме я залепи за стената,че чашите щяха да си изпатят пак. Joy Joy Joy Joy

# 373
Джан бей явно бая ще си поплаче в събота...  hahaha hahaha hahaha

Ние пък бая ще се посмеем с неговите глупости...  Joy Joy Joy Joy

# 374
Как подпалва от раз нашата Дафа, може този път и с чиниите да започне Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт