♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 20

• 45 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Така, така, такаааа..
Идва време за Севдата, я да видим кой ще гледа тази вечер?

Аз, аз, аз! Наредих се вече на първия ред  hahaha
Алекс  Hug много благодаря за превода на Статуса!  newsm51 love001 newsm51
И на всички за споделеното, страхотни сте, момичета!  Hug
Приятно гледане!  bouquet

# 481
  • Разград
Ванче, за всички снимки и клипчета на КС  bouquet ... другите не се отварят  newsm78

Кои клипчета не се отварят.

# 482
Добър вечер !

Благодаря  на момичетата  за преведените серии на АШК и Статуса . newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Благодаря и за снимките ,клиповете и гифчетата ,които сте сложили в темата bouquet bouquet bouquet

Приятно гледане и безпроблемен нет на всички,които ще гледат "Кара севда" !

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 483
Приятно гледане на Кара Севда  Hug Hug Hug Hug

# 484
  • Разград
Имам една молба - може ли за линк на руски сайт на който правят асоциации между турските актьори и различни предмети цветя и др. Имах този линк, но след преинсталацията на компа го загубих. bouquet

http://vk.com/taaturk

# 485
  • Пловдив
Момичета, искам да помоля, докато върви серията  и превода, да не се качават снимки, клипчета, гифчета и т.н, както и да не се пълни темата с коментари, които няма връзка с епизода тази вечер.Същото важи за петък и събота, когато гледаме лайфа на Ашк-а и Статуса, за да се улесни публикуването.
Благодаря ви  Hug

# 486
Гори тъй като аз не съм започнала да гледам Кара Севда и за това няма и да коментирам нищо. Hug Hug Hug

# 487
Поздрави за всички, които пишат в тази тема и я правят толкова весела и създават изключително настроение ! newsm51
Аз съм редовен читател и почитател на всички, които постват снимки, клипчета, информация за сериалите и актьорите и най- най-сърдечни благодарности на всички превеждащи сериалите, затова че отделят от времето си и ни правят нас, които не знаем езика толкова щастливи. Не пиша, защото нямам такъв цветист стил като вас, но редовно ви следя от балкона.
Имам една молба - може ли за линк на руски сайт на който правят асоциации между турските актьори и различни предмети цветя и др. Имах този линк, но след преинсталацията на компа го загубих. bouquet
Сийче, защо трябва задължително да имаш цветущ език, за да се включваш
в темата newsm78 стига да следиш сериалите можеш да ги коментираш без притеснения...
така мисля  newsm78
Аз ще започна да гледам Севдата, но дали няма да се откажа както на първи епизод
и да чакам превода... не съм сигурна ooooh!
Ванче, на Темпи и на Галя не тръгват  ooooh!
Лав Hug ще се включиш ли и ти в превода newsm78

# 488
     Успех на Кара  Севда !!! На  вас моми4ета благодаря за  темата !!! bouquet bouquet bouquet

# 489
Поздрави за всички, които пишат в тази тема и я правят толкова весела и създават изключително настроение ! newsm51
Аз съм редовен читател и почитател на всички, които постват снимки, клипчета, информация за сериалите и актьорите и най- най-сърдечни благодарности на всички превеждащи сериалите, затова че отделят от времето си и ни правят нас, които не знаем езика толкова щастливи. Не пиша, защото нямам такъв цветист стил като вас, но редовно ви следя от балкона.
Сийче, защо трябва задължително да имаш цветущ език, за да се включваш
в темата newsm78 стига да следиш сериалите можеш да ги коментираш без притеснения...
така мисля  newsm78
Аз ще започна да гледам Севдата, но дали няма да се откажа както на първи епизод
и да чакам превода... не съм сигурна ooooh!
Ванче, на Темпи и на Галя не тръгват  ooooh!
Лав Hug ще се включиш ли и ти в превода newsm78

Емс  Hug  Heart Eyes виждам,че Гор е тук и затова се въздържам  Peace

# 490
  • Пловдив
Лаве, какви въздържания, молим  Hug
Ще се допълваме  Wink

# 491
 Joy Joy Joy Joy видяхте ли каква готина реклама с Баръш пуснаха ?

# 492
Баръшко рекламира май обувки  newsm78

# 493
Баръшко рекламира май обувки  newsm78

smile3521 smile3521 smile3521

# 494
  • Пловдив
Ееее, докато се натуткам и реклама с ПатронЯ изтървах.

Общи условия

Активация на акаунт