Balea, Alverde, Catrice, Essence - 21 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 026
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
Надявам се да сте успели нещо поне да видите, ако не вече на 1-ви. Grinning Радвам се, че е до 31 декември брошурата. Ще мога да си купя всичко, което искам и после няма да ми е гузно като съм дала много пари на веднъж. Grinning Ще се възползвам от промоцията за 3-те лака на цената на 2. Спиралата на Maybelline е много готина и е на супер цена. Комплекта на Mixa за 11,75 също ми харесва - крем за тяло и крем за ръце. Единичните сенки на Essence и Catrice са и те на добри цени, може да пробвам някои цветове. Ползвала съм на Essence, но на Catrice не съм опитвала. Доволни има ли? Какво ви е мнението за тях? Шампоаните от серията на Клаудия Шифър също са намалени.

# 571
  • София
Холи горе е дала линк към ревюто за този крем, чети и се точи. Mr. Green
Аз едно време много ползвах декоративната им козметика, но отдавна не съм. Толкова неща искам и наистина ще е чудесно ако ги предлагат по дрогериите.

# 572
При нас в Лили има lumene от много години . Като се замисля обаче,съм купувала продуктите им от по-малкия ни Лили , а в по-големия не съм се заглеждала честно казано  newsm78 Peace

# 573
  • София
А има ли декоративната на Лумене, или само бяла?

# 574
Lumene съм виждала само в аптеки Ремедиум. От там си купих този крем същия и аз съм доволна, сега погледнах ревюто - абсолютно достоверно е. Аз отдавна им се канех, но си личи, че си заслужават и наистина Финландия поне за мен се превръща в етикт за качество. Кремчето е супер - лично на мен очите мис е чувстват като преродени. А и е само 13 лв, което е повече от перфектна цена, на фона на всичките химии. Мисля да пробвам околоочния с витамин С.

# 575
А има ли декоративната на Лумене, или само бяла?

Аз съм мяркала само бяла и ББ кремовете(което не знам към коя спада) Знам, че в Драка имат много силни зареждания, предполагам, че там е по - пълно

# 576
Аз съм купувала базата им за грим ,която беше доста добра всъщност   Crazy

# 577
Момичета, препоръчайте ми бюджетна мицеларна вода от "Lilly", която да е подходяща за мазна кожа. Благодаря!

# 578
  • Варна
Зелената Гарние.

# 579
Единичните сенки на Essence и Catrice са и те на добри цени, може да пробвам някои цветове. Ползвала съм на Essence, но на Catrice не съм опитвала. Доволни има ли? Какво ви е мнението за тях?
Essence не съм ползвала, но на Catrice единичните са мн хубави, особено перлените- плътни, наситени, лесно разнасящи се и трайни (винаги, с всички сенки, ползвам и база).  Когато искам да експериментирам с даден цвят, първо поглеждам дали го има като единичка при Catrice  Peace

# 580
В брошурата на Лили има намален кремът на Лореал - Nutry gold - https://www.google.bg/search?q=nutri+gold+loreal&tbm=isch&am … =1280&bih=685 - имате ли впечатления от него? И ако е коментирано, къде мога да прочета?

# 581
  • Толбухин
ellenita аз съм го ползвала, много добре ми влияеше на кожата.

# 582
  • Казанлък
Момичета, кажете душ-гела Захарна целувка колко мл. е и колко струва. Мила съфорумка ме снабди с комплекта (  Hug ) , но ме интересува и отделно как е. Тубичката от комплекта е 150 мл.

# 583
  • Стара Загора
250мл. е и мисля, че струва 3.29лв.

В Лили:
CРЯДА, 02.12.2015.
ШОК ЦЕНА
-20%
СТИЛИЗАНТИ. ЧЕТКИ И АКСЕСОАРИ ЗА КОСА

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 23:07 от ❇Sisi_91❇

# 584
Лили пуснаха най-накрая новата брошура:

http://issuu.com/promooferti/docs/lilly_f926c6a5b813c9/1?e=2041470/31697938