Balea, Alverde, Catrice, Essence - 21 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 090
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Взех си Lumene Arctic Aqua 24h Deep Moisture Face Cream и ми подариха околоочен гел от същата серия, както и един куп тестери на Glysolid.
Купих си и едни Единични сенки за очи BOURJOIS Eyeshadow Intense 03.
И това - Nivea Cellular Perfect Skin Perfektionierendes Tagesfluid LSF  15,  получих от амазон, но го има в ДМ и Лили, уникална, много нежна и приятна материя е това кремче. Ще го видим като ефект по-нататък.
Направо съм възхитена от нашето Лили! Всичко изглежда наред в този магазин. Управителката е винаги много любезна и мила, и винаги идва тя на касата като пазарувам.

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 19:45 от Бижy

# 586
  • Sredets/Burgas

Направо съм възхитена от нашето Лили! Всичко изглежда наред в този магазин.
Управителката е винаги много любезна и мила, и винаги идва тя на касата като пазарувам.

Бижу, ако под нашето Лили, имаш предвид дружбенското Grinning,
то и аз мога да кажа, че съм изключително спокойна там...
Много ми е приятно... винаги ми се усмихват като вляза...
Питат ме, дали могат да ми помогнат с нещо,
ако се зачудя пред някой щанд, иначе изобщо не ми досаждат.

# 587
Да, него.  Peace Grinning

# 588
  • Пловдив
Аз вчера бях неприятно изненадана  от Лили - 2 от намалените червила на МФ в брошурата са с грешна цена, а други артикули напълно липсваха  ooooh!. Момичето все пак беше много любезно.
Да ви питам, Лили правят ли отстъпки при откриване на нов магазин както например ДМ?  Thinking

# 589
  • Сoфия
Направо съм възхитена от нашето Лили! Всичко изглежда наред в този магазин. Управителката е винаги много любезна и мила, и винаги идва тя на касата като пазарувам.
Във всички тяхни магазини, в които съм влизала винаги са били много любезни, за разлика от ДМ (визирам този на Софийския), където охрана ме гледа и следи постоянно  #2gunfire Все едно съм тръгнала да крада някой крем, червило, мазило за 2 лева  #Cussing out Избягвам вече да влизам там, а ми е страшно удобен....  #Cussing out

Някой да препоръча хубав околоочен крем? Ползвах на Велнеа, но не съм кой знае колко очарована  Confused

# 590
Купих крема на Лореал, Nutry Gold, дадоха ми и две мостри на маслото, страхотен аромат.
В нашето Лили (Русе), е безобразно тясно, абсолютно невъзможно е да влезеш с бебе в количка, няма охрана, но и госпожиците не са особено любезни, постоянно дебнат и пуфтят.

# 591
И от ДМ, не се оплаквам, осветлението е зле, но персоналът е винаги насреща и са любезни. Миналата седмица като си купих ружа на Астор, нямаше тестер, помолих да потърсят, е, нямаше. На касата момичето ми каза: ако не ви допада, върнете го.

Някой да препоръча хубав околоочен крем? Ползвах на Велнеа, но не съм кой знае колко очарована  Confused
В цитирания ми от теб пост, споменавам околоочния на Lumene, две страници по назад момичетата го коментират, има и ревю в блога на съфорумка, прочети. Всички, които са го ползвали са доволни и го харесват. Ако купиш крем за лице, сега е подарък към него, иначе цената е между 12 и 14 лв.

# 592
  • София
Влизам в темата па похваля лентите за лице на Lycia в лилава опаковка,по препоръка на съфорумка(не знам коя беше).
Искренно и благодаря! Hug
Досега бях взимала само на Veet и мислех,че проблема е в мен,щом не мога да си изчистя
лицето,но с тези премахването е като детска игра.Сега ще взема и от по големите ленти,надявам
се че ще бъдат със същото качество.

# 593
  • Сливен
от утре в ДМ мицеларна вода на Гарниер на 6.39лв

# 594

Ох, ако нямах още 4 в наличност щях да си я взема  ooooh!

# 595

Ох, ако нямах още 4 в наличност щях да си я взема  ooooh!

аз пък сигурно ще си купя!!! Mr. Green

# 596
  • София
Купих крема на Лореал, Nutry Gold, дадоха ми и две мостри на маслото, страхотен аромат.
В нашето Лили (Русе), е безобразно тясно, абсолютно невъзможно е да влезеш с бебе в количка, няма охрана, но и госпожиците не са особено любезни, постоянно дебнат и пуфтят.

Съгласна съм за русенското лили, безобразно тясно. А, служителките не да дебнат, направо ти дишат във врата, да не говоря, че са крайно некомпетентни спрямо козметиката и т.н.  #Cussing out

# 597
  • София
Ма защо не им направите забележка на тия? Как ще търпите такова държание?Вие сте клиенти и отношението им трябва да бъде като с такива, а не като че сте влязли у дома им. Confused Много се дразня на такова нещо, някои дори избягват да влизат в магазини, в които се държат така. Я им скръцнете със зъби и да си знаят мястото и задълженията, да видим другия път дали ще ви пуфтят.

# 598
Последно я взех от Елитис за 5.49 .
А относно Лили - по-скоро те трябва да искат помощта ми, че май аз съм по-компетентна от тях по отношение на съвети и препоръки за козметика.

# 599
Здравейте момичета Simple Smile
Включвам се за мнение и съвет - кои сенки на Есенс ще ми препоръчате? Говоря за някои от тези:
http://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/senki-za-ochi/e/product/a … ses-eyeshadow-03/
http://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/senki-za-ochi/e/product/q … tro-eyeshadow-17/
http://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/senki-za-ochi/e/product/s … okey-eyes-set-01/
Първите ми изглеждат най-универсални сякаш, за повече комбинации от грим (дневен и вечерен)?

Общи условия

Активация на акаунт