Професионални серии за коса - тема 86

• 64 441
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Хаха,да,количеството маска е за 10 ползвания при мен  hahaha 140 лв никога не бих дала  Laughing
Наистина не са налични,ама аз пуснах едно проследяване на продуктите.Ако дойдат ще видя цените.120 за комплект бих дала..Ама двойно не  Mr. Green

# 106
Магнолия благодаря и на теб за мнението, ще видя като пристигне.
Авианда, вече си поръчала, но да дам един глас за Орофлуидо олиото-великолепен аромат, траен, омайващ, завладяващ. Гъсто е, по-гъсто от това на Редкен и Джойко, но не чак толкова като това на Макадамия.Икономично е, много.А хидратира страхотно, на влажна коса трябва съвсем мъничко и косата става жива и бляскава.
На матрикс не съм ползвала.
Бубка, аз Алтерна съм купувала от БютиБей и ензо и си бяха ок и двете.
А последно от ензо си взех пяната на Джойко, струваше 24лв., а в рибката същата е 66лв.

# 107
Setony,значи да вземам смело което пристигне  Hug Е как може в рибката и арлен цените да са така зверски? Направо безобразие  ooooh!  Crossing Arms

# 108
Да, някои цени са безобразно завишени Shocked .

# 109
  • София
Момичета, току що ми пристигна шампоан О'райт със зелен чай,който смятам да използвам с детанглъра с цитрус и нероли, който очаквам от Ягодката  Mr. Green

До сега не съм използвала натурален шампоан и ще ми е много интересно, дано скоро пристигне JMO, за да мога да пробвам.  Simple Smile

# 110
Момичета и на мен ми е много подозрителна тая цена в Ензо на Алтерна,а в рибката или арлен ли беше, пък направо са прекалили-гледам травел сета анти ейдж 80лв. Същия си взех от douglas ,не в бг за 10евро,намален от 20евро.Но цените на Ензо май са прекалено хубави,за да е истина-заглеждам серията им за руса коса,а отскоро и серията тен,ама цена наполовина от всички други места ми е много странно....

# 111

За къдрави и чупливи коси, склонни към залитане или просто оформени със стилизант, е незаменима.

bellisssima, разсмя ме искрено за добро утро! Ние наистина сме склонни към залитане, с тия коси и професионални продукти... Joy

Хахахха  Joy  Няма да го редактирам, така си ми харесва Laughing

Бубе, със сигурност нищо им няма на Алтерните от енцо Peace Аз преди време бях на клик разстояние да поръчам балсама Тен от ebay за 20 паунда (53-4 лв.), но се отказах. Можеш да хвърлиш едно око и по американските сайтове да видиш там какви са цените. Смятай каква надценка си начисляват Алтерна България та чак ни се струва евтино като видим цена 62 лв. за шампоан ooooh! Crossing Arms Не знам дали тогава си обръщала внимание, но като заредиха Алтерна в Арлен, цените бяха доста по-ниски от сега. Много скоро след това свалиха изведнъж марката от сайта си, мина известно време и пак качиха всички продукти само че на тези цени, фиксирани от официалния представител за България. Явно им скръцнаха със зъби и те нямаше накъде да мърдат. Направиха жест към клиентите си и ни разпратиха имейли с код за -20% отстъпка, който беше валиден дълго време. Сега не знам дали още е, но надали. Така че цените, които са фиксирали за България са просто безумно завишени и не бива да те плаши това, че някой е бил по-умерен в надценката Peace
На мен и 62 лв. ми се струват прекалено много за този шампоан (+ още 6 лв. за доставката). Имах възможността да го пробвам (благодарение на Магнолия Hug), но ми беше много остъргващ. Изобщо не е щадящ към косъма. Единствено ароматът е страхотен, но за единия аромат не бих дала толкова пари. Предпочитам да си купя парфюм Mr. Green

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 10:17 от bellisssima

# 112
  • Варна
Благодаря за новата тема  bouquet
Моите топ 5:
 1.Еластисайзер екстрийм
 2.Олео релакс-шампоан,маска,серум
 3.Нектар термик
 4.Концентратите на Керастас
 5.Wellastrate Hot Iron Fluid на Вела

Тези продукти са ми абсолютно незаменими  Heart Eyes

# 113
Още е валиден кода в Арлен, той май си е постоянен  Thinking
Аз съм на клик растояние да поръчасм Алтерна хидратиращата серия. Моля наклонете ме на някъде  Joy
Обещах си да не купувам нищо дълго време...ама....
Повече доволни ли има от нея, или не? Много се колебая между двете хайверени- Рипеър и хидратиращата....ох, не е лесен живота на пристрастения  Joy

# 114
Бел,права си  Hug Вярно че вдигнаха цените на Алтерна доста.Помня историята с Арлен Peace И наистина всичко купено от чужбина е по-евтино.Преди време само от английски сайтове купувах.Колко серии на Керастаз,Редкен и продукти на Джойко ми дойдоха на смешни цени...Но за съжаление си обещах да не ползвам кредитна карта.Някак си въобще нямам мярка и не се усещам колко харча  Mr. Green  Laughing

# 115
JLo, и ти си от склонните към залитане Joy
Хидратиращият хайвер не е баш изцяло хидратиращ, в смисъл, има си и протеинче, което е добре, защото косата не клепва, нито бухва. По-скоро е балансирана серия. Ако имаш нужда от силна хидратация, надали ще я усетиш с тази серия точно.
Протеиновият хайвер си е много особен. Той си е за силно изтощени коси, тъй като ако нямаш нужда от чак такова заздравяване, има риск косата ти да стане остра, суха, да се разхвърчи и т.н. Ако обичаш силно протеинови серии обаче, това е твоята серия Peace

Бубе, аз затова си пазарувам само от английските сайтове. Често има хубави намаления и кодове, а и доставката е бърза и безплатна. Какво повече да искам Grinning

# 116
Тъй като досега не съм ползвала професионална козметика , само си правя домашни маски , можете ли да ми препоръчате с какви продукти да започна ?  Някъде бях чела че е най - добре да се започне с хидратиращи вместо с протеинови , мога ли да започна с ФК еластисайзъра ?  . Моята коса е суха , чуплива и боядисана с фин косъм .

# 117
Имам нужда от балансирани, с превес към протеина сякаш. Изцяло хидратиращи не ползвам често  Thinking Лятото така я хидратирах, че ми беше станала пресушена и изпръхнала.
май от нищо нямам нужда, но  Joy hahaha

# 118
Да се включа и аз с мнение по повод цените на Енцо:

Скрит текст:
...Мисля, че от Енцо могат да си позволят да поддържат по-ниски цени, защото  спестяват от известни разходи ... Лично за мен, проблем с качеството на продуктите няма...
Извинявам се, наложи се да редактирам! Peace

Момичета, да ви питам, някъде по-назад в темите видях, че бяхте обяснили как може да се използва обикновена керамична преса като терапевтична, но не мога да намеря конкретното мнение. Моята преса, доколкото видях, поддържа минимална температура от 150 градуса. Моля за мнение дали бих могла да я ползвам и как!
Приятен ден!  bouquet

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 12:11 от FreakOnALeash

# 119
Бел  Hug
JLo ,да се похвалиш после какво си купила  Wink

FreakOnALeash,знаем го този факт за Енци,то си пише и в сайта им.Няма да навредиш,споко!

Общи условия

Активация на акаунт