Професионални серии за коса - тема 86

• 64 251
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
michelle_ma_bell , ще споделя, само се чудя как да процедирам, за да пробвам и двете и в същото време да не прекаля  Laughing, луда работа. Може на сутринта на суха да пръсна от спрея на Секси и тогава да мина с пресата.
верно луда работа  Hug и аз съм така (днес пристигна спреят на Сексито) обаче миналата седмица взех и на Редкен едни стилизанти които не смогнах да тествам  Mr. Green
Виви -поръчах днес и Материалиста на Керастаз-очаквай включване  Simple Smile
и официално сама се слагам на No buy поне за 2 месеца  Mr. Green

# 526
Здравейте, момичетаааа! Скоро не съм влизала, защото нямах време.. Много ми липсвахте. От сутринта чета пропуснатото... Не мога да смогна  Joy Трябва да си организираме пак среща  Hug

От скоро съм руса с по-тъмен корен... Ах, как ми липсва тъмното... Май с тъмен цвят косата се поддържа по-лесно...Това русо ми разказва играта. Не мога да докарам такъв блясък като при черната коса. Побърквам сееееееее

Та в тази връзка, какво ще кажете за тези гланцове - http://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/glantsove-za-kosa ?
Някакви мнения? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Съвети за блясък при руса коса и т.н.
Помагайте, плиййййййс  Hug
vivian, ползваш ли сешоар, преса? На напура в ЗР има флуид за блясък и съм чела само хубави отзиви за него (всъщност за всичките им стилизиращи продукти). Термозащитата им също е много на почит. Може да ги разгледаш. Аз съм имала на Афоджи терапевтичен спрей за блясък (точното наименование е това), и той е добър, поне при мен. И пак ще спомена, особено ако сушиш, термозащитите на Керастаз - това термо-гланциране, което е в новата формула прави косата много бляскава и хлъзгава при мен. Не знам преди какъв е бил ефекта (преди да сменят формулите) но сега резултата е страхотен. Flutter

# 527
Тъкмо ми пристигна ELIXIR ULTIME олиото от Керастаз, с него са ми сложили и една мостра от Kérastase Resistance Therapiste http://www.lookfantastic.com/kerastase-resistance-therepiste-ser … 0ml/11134708.html.

Но кое кога да слагам се чудя newsm78? От предни дискусии разбрах, че първо олиото и после другите неща. Но този серум е терапия, не трябва ли първо него, а след това олиото. Преди това мисля да измия с ДПШ на Алтерна, да направя 2мин реконструктор на Aphodgee и после маслото и серума. Или серума и после маслото. Съвсем се обърках. Може ли помощ Praynig bouquet?

С това масло май няма да се спогодим Embarassed. Снощи нямах търпение и малко нанесох на косата, но толкова мазна стана от няма и една капка и изглеждаше мръсна Sad. Явно още по-малко трябва да слагам. Днес ще пробвам на прясно измита коса да видим как ще е. Изобщо масла, разни финиши за блясък хич не са за мен Whistling. Мазна ми стои косата от тях и това е. Вчера в един магазин пък пробвах някакъв перлен финиш за блясък на CHI. Хем отгоре леко пръснах, ами мазна ми стана косата, като се отделиха кичурчета замазнели. Много грозно. А не бях прекалила. Мостри ми дадоха да ползвам.

# 528
Момичета, кой шампоан на Милкшейк е по-балансиран? Аз имах този за честа употреба, но като че ми идваше една идея по-измивен и силен. Някой с отзиви за аргановия или за боядисани коси?

# 529
Тъкмо ми пристигна ELIXIR ULTIME олиото от Керастаз, с него са ми сложили и една мостра от Kérastase Resistance Therapiste http://www.lookfantastic.com/kerastase-resistance-therepiste-ser … 0ml/11134708.html.
Аз бих сложила първо серума на мокра коса,после на полусуха олиото.Даже бих ги пробвала на различни измивания най-добре.

# 530
Благодаря michelle  bouquet

Имаш в предвид като сложа серума да не слагам маслото ли  Embarassed ? Че и термо защита имам да слагам още  ooooh!

# 531
  • София
Моля за отзиви за този крем
http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/mythic-oil/
Чудя се между него Керастаз нектар и Алтерна бамбук
Благодаря

# 532
Здравейте, момичетаааа! Скоро не съм влизала, защото нямах време.. Много ми липсвахте. От сутринта чета пропуснатото... Не мога да смогна  Joy Трябва да си организираме пак среща  Hug

От скоро съм руса с по-тъмен корен... Ах, как ми липсва тъмното... Май с тъмен цвят косата се поддържа по-лесно...Това русо ми разказва играта. Не мога да докарам такъв блясък като при черната коса. Побърквам сееееееее

Та в тази връзка, какво ще кажете за тези гланцове - http://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/glantsove-za-kosa ?
Някакви мнения? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Съвети за блясък при руса коса и т.н.
Помагайте, плиййййййс  Hug
vivian, ползваш ли сешоар, преса? На напура в ЗР има флуид за блясък и съм чела само хубави отзиви за него (всъщност за всичките им стилизиращи продукти). Термозащитата им също е много на почит. Може да ги разгледаш. Аз съм имала на Афоджи терапевтичен спрей за блясък (точното наименование е това), и той е добър, поне при мен. И пак ще спомена, особено ако сушиш, термозащитите на Керастаз - това термо-гланциране, което е в новата формула прави косата много бляскава и хлъзгава при мен. Не знам преди какъв е бил ефекта (преди да сменят формулите) но сега резултата е страхотен. Flutter

Ползвам сешоар. Пресата я избягвам. Когато суша слагам нектар термик на Керастаз. Добре става, но ми се иска нещо по-кардинално. Бях взела някакъв продукт за блясък - спрей на лореал или лакме.. не помня, вкъщи е, но много ми слепва косата. Иначе с термозащитата наистина става гладка и мека, файнъл тъч-а на керастаз също доприняся, но общият облик не ми е така, както с черната коса... Затова търся нещо по така... Ще пробвам от препоръчаните от теб Simple Smile
Благодаря! Simple Smile
П.С. Дано някоя дама има мнения за тези гланцове, за които попитах...

Сега проверих в ЗР. Точно на Напура е моят. Като го видях на снимка и се сетих. Ще пробвам другото значи...

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 16:05 от vivian_my

# 533
Хора, на мокра коса кое се слага първо - коприната на Чи или термозащита на Керастаз?

# 534
Благодаря michelle  bouquet

Имаш в предвид като сложа серума да не слагам маслото ли  Embarassed ? Че и термо защита имам да слагам още  ooooh!
ами при положение че серумът ти е мостра-как ще проследиш ефекта ако натрупаш много нови неща  Mr. Green той е лечебен ,има и термозащита-така че нищо не слагай след него да видиш как ще ти е.ако имаш след това сухота (на суха коса) може някакъв финиш да досложиш  Peace

Момичета по-принцип преди сушене като правило се слагат първо протеинови продукти,после хидратиращи,термозащита и т.н.Но всичко зависи и от конкретните продукти и изисква време човек да си опознае косата и да поизпробва една торба продукти  Whistling

# 535
Michelle  bouquet bouquet bouquet още веднъж!

# 536
  • София
Вивианче, айде бе, къде ходиш КаТ те нЕма  Hug
Аз съм ползвала Лакме глоса - бошлаф работа. Блясък не ми придаде, а съм с тъмна коса. Общо взето, не ми хареса.

Мишелче
, душа не трае, а  Mr. Green  Hug

Викче, аз също бих постъпила като Мишел. На едното измиване серума, на другото - олиото. За да можеш да видиш ефекта.
Аз имам Елексир ултим олиото, жълтото. Нанясям го обаче на влажна коса, преди сушенето, иначе ми е тежко. Опитай и преди, и след термозащитата, макар че според мен, термото трябва да я последно, за да пази. Иначе ще пържиш косъма, ако сложиш нещо над термото. Така поне е по моята логика.

larakroft1 , каква ти е косата, за да можем да те посъветваме нещо?

# 537
  • София
Момичета, имам два въпроса:
1. Относно ампулите на Напура за допълнително израстване на коса и тези за възстановяване на фоликулите - колко често ги ползвате и една ампула може ли да се дели на две като втората половина да се ползва следващ път? На кутията пише, че се ползват два пъти седмично, вие така ли ги ползвате? Купила съм тези за фоликулите, но смятам да взема и другите. А! И с каква продължителност във времето трябва да се ползват - 1,2,3 месеца?
2. Купих си шампоан O'right с годжи бери с идеята да го ползвам с детанглъра, както и финиша с годжи бери. Мога ли да редувам този натурален шампоан с друг, нормален, т.е. да ползвам паралелно и натурална серия продукти, и друга? Или е хубаво когато човек ползва натурални известно време да ползва само тях?

# 538
На мен днес ми пристигна спрея за морски вълни на JMO. Пробвах на сух кичур, няма разлика. Вие как ползвате sea salt spray на мокра или суха коса има по-добър ефект  newsm78

# 539
shalqlqq, аз харесвам ефекта от солените спрейове само на мокра коса.

Общи условия

Активация на акаунт