Професионални серии за коса - тема 86

• 64 259
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Цитат на: Вивиан link=topic=879083.msg31873998#msg31873998 date=

[b
larakroft1 [/b], каква ти е косата, за да можем да те посъветваме нещо?

Косата ми е с нормален обем, нормална към финна,боядисвана и права, леко суха в краищата.

# 541
Вивианче, айде бе, къде ходиш КаТ те нЕма  Hug
Аз съм ползвала Лакме глоса - бошлаф работа. Блясък не ми придаде, а съм с тъмна коса. Общо взето, не ми хареса.

Мишелче
, душа не трае, а  Mr. Green  Hug

Викче, аз също бих постъпила като Мишел. На едното измиване серума, на другото - олиото. За да можеш да видиш ефекта.
Аз имам Елексир ултим олиото, жълтото. Нанясям го обаче на влажна коса, преди сушенето, иначе ми е тежко. Опитай и преди, и след термозащитата, макар че според мен, термото трябва да я последно, за да пази. Иначе ще пържиш косъма, ако сложиш нещо над термото. Така поне е по моята логика.

larakroft1 , каква ти е косата, за да можем да те посъветваме нещо?

Пълна лудница беше:) А сега съм в дупка пред РД. Май не е добро време за експерименти, ама на - изрусих се Grinning  Сега ще се побъркам с този блясък Grinning Само да не изтрещя и да не намажа черно, чееее две години мъки ще отидат по дяволите Grinning (hug)

# 542
Вивка Heart Eyes благодаря и на теб bouquet. За сега ще ви послушам и ще ползвам само серума, а олиото (да това жълтото взех и аз) другия път или ако чак пък толкова ми стане суха и твърда косата (в което и да видя, няма да повярвам). Но определено има божествен аромат Simple Smile. Днес ще отида да си взема този ДПШ на Алтерна. Просто не мога да не си взема нещо и днес Blush. Такъв съм нямала до сега, тъкмо да добавя още едно шише из панаира в банята Joy. А и щом ползвам кристали, финиши, кремове, термота значи ми трябва Grinning Embarassed. Тъкмо щях да пускам поръчка на lookfantastik и напълних кошницата и тамън да платя и ми казаха, че не могат да го доставят до Щатите Crossing Arms. И като за терапия на нервите, реших да взема тоя ДПШ на Алтерна от най-близкия магазин, че имам и 10% отстъпка Mr. Green.

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 17:24 от vici75

# 543
vivian_my , от гланцовете за които питаш съм ползвала втория, дава блясък колкото всяка боя за коса...т.е. ако се боядисваш, може да не усетиш изобщо разлика, в по-старите теми сме обсъждали гланцовете и всички ползвали бяхме на мнение, че не е нещо особено Peace .

Аз днес си получих една поръчка, не бях ползвала нищо на Label.M и сега се сдобих с ДПШ и един друг за нежно почистване /да не му е самотно на първият  Grinning /.Пробвах вече ДПШ, наистина мирише на ментови бонбонки, благодаря на момичетата, които ми описаха аромата  Hug .
Изми косата до скърцане, имах нужда. Хареса ми.Като пробвам другия, ще дам отзиви и за него.

# 544
Шампоан за обем Matrix Bio Volumebloom

Дайте ми отзиви за този шампоан, хубав ли е?

# 545
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Biolage за разлика от Total Results си заслужават покупката.
Обемната серия не съм ползвала(за която питаш),но КератинДоуз,Колърласт и Файбърстронг съм и съм с хубави впечатления.
Днес съм с Alterna Caviar Moisture(шампоан + маска). Страхотно мека,незаплитаща се и игрива коса,никаква сухота и раздърпан косъм не забелязвам.Добре си пое от продуктите.

За серията Moisture Intense ли казвахте,че е мн агресивна?

# 546
Момичета, много се извинявам, но имам един въпрос. От година-две ви чета и използвам професионална козметика за коса. Косата ми се преобрази, но сега бих искала да попитам дали според вас ампулите на Напура за допълнително израстване на коса могат да се използват по време на бременност. Предварително благодаря!!

# 547
Трябва да видиш какво съдържат, ако са само витамини и масла, няма проблем.

И пак да питам, че никой не ми отговори - мус  за обем, както пяна за коса ли се нанася, с ръцете, не дирекно? Прави ми впечатление, че отвора е като сламка, пише са корени...

# 548
Момичета, какви бяха отзивите за хидратиращия шампоан на Джойко? Исках да си поръчам Олео релакс, но го няма наличен в Ензо. Да ми препоръчате друг хидратиращ на Керастаз?

# 549
  • Стара Загора
Вики, аз жълтия серум Еликсир Ултим го слагам на влажна коса и по този начин не ми утежнява.Понякога преди баня си намазвам дължините от него, но си личи, че косата стои мазна.

# 550
yasmina, моята фризьорка нанася директно в корена и разнася леко с ръце такава пяна.

Нектара ми хареса много. Ухае много нежно и приятно  Heart Eyes. Косата беше много лъскава, точно гланцирана и подвижна, нямаше нужда от никакъв финиш. Дръпнах сутринта с пресата само два-три кичура обаче, защото исках да пробвам и спрея на Sexy Hair, от който на първо четене съм със смесени чувства. Пръснах на суха коса и изправих. Пресата трудно минаваше през кичурите, косата се матира и загуби блясък. Фиксацията наистина е много лека, по-скоро я усещам като уплътняване. Не знам дали не съм прекалила с количеството  Thinking Ще го мъча пак  Crazy.

# 551
Момичета, какви бяха отзивите за хидратиращия шампоан на Джойко? Исках да си поръчам Олео релакс, но го няма наличен в Ензо. Да ми препоръчате друг хидратиращ на Керастаз?
Аз обичам термичните Nutritive, препоръчвам!
Вики, аз олео релакс серумчето например нанасям на влажна коса, не ми омазнява.

# 552

Аз много го харесвам. Идеално хидратираше косата ми   Peace

# 553
Понеже тия дни ще пуснат новата серия ПроФайбър и ще има "юруш на маслините"  Mr. Green вчера се зачетох в англ.сайт на Лореал и реших да ви постна инфото защото малко се различава от това което съм чела досега в темата.
Сериите са 3 (зелена,червена -цикламена и лилава).Всяка серия съдържа шампоан,балсам,маска,ампула и термозащита.
Отделно в бяло са маска и ампули.
Сега най-важното е че сериите не са степенувани по изтощеност на косата,а по-вида косъм.
Червено-за фин и тънък косъм,зелено за нормален и плътен косъм,лилаво за много дебел и сух косъм.
В салона се започва с шампоан,после ампула от серията и веднага върху нея от бялата маска (като нанасянето било чрез специално напластяване от тренирани специалисти на Лореал  Laughing ).
После вкъщи се ползват шамп.и маска/балсам, а на всяко 4-то измиване вместо маска/б. се слага от бялата ампула за запазване резултата на терапията.
За салон са предназначени ампулите от всяка серия и бялата маска,останалото е за домашно ползване.
Не знам Арленците какво ще пуснат за продажба обаче  Rolling Eyes

Малко се редактирах-червено,зелено,лилаво са степенувани сериите. Peace

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 11:16 от michelle_ma_bell

# 554
  • Чукарландия

Аз много го харесвам. Идеално хидратираше косата ми   Peace

+1 за Джойко.  Също и балсама, и маската. Peace

Общи условия

Активация на акаунт