Търся електронна книга - тема 17

• 157 109
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Търся Децата от гаровия сейф на Рю Мураками, приемам всякакъв формат(pdf, txt, epub etc.). Ако някой я има на хартиен носител и се навие да я снима, ще се заема да я редактирам и приведа в електронен формат.

Аз също много искам да я прочета, ревюто звучи обещаващо! Всичко без ПДФ ме устройва.

mimijaki@abv.bg

Изобщо чете ми се нещо, което описва животът и културата в далечни страни, като Шантарам и Банког 8 да речем. Особено ако някой се сеща за книга за Индия, приемам препоръки:)
https://www.helikon.bg/books/76/-%D0%98%D0%B7%D0%B3%D1%83%D0%B1% … 48.html#book_info
https://chitanka.info/book/6803-izgubenata-dyshterja

# 706
Маркит, много благоадря, тегля я bouquet

Търся също- "Американска трагедия" на Драйзер и "Серенада" на Ливанели.
Мейла ми е два поста нагоре:)

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 18:34 от JACKLIN*

# 707
"Серенада" ще ти я пратя след малко. "Американска трагедия" май не съм я срещала в електронен вариант.

# 708
Сиситем, една съфорумка спомена, че вероятно я има в Майлбукс, но аз не го ползвам, не знам как Embarassed
Благодаря за "Серенада"  bouquet

# 709
И аз не използвам MailBooks, Жаки, много сложно ми се стори. Simple Smile
П.П. Имаш поща.

# 710
  • София
Сиситем, една съфорумка спомена, че вероятно я има в Майлбукс, но аз не го ползвам, не знам как Embarassed
"Американска трагедия" я няма в МВ.

# 711
Скрит текст:
Заблудила съм се Peace има другата трилогия на Драйзер която включва Финансист, Титан и Стоик. Чела съм я тази трилогия но според мен трябва да имаш магистърска степен по икономика за да я разбереш Wink Аз имам и въпреки това последната част я оставих не дочетена  Wink

# 712
  • в ябълковата градина
Търся на Ю Несбьо "Полиция", Доктор Проктор и.., "Фантом", "Ловци на глави", "Пентаграма" и "Немезида"
Много благодаря предварително!

Скрит текст:

# 713
Здравейте!Търся книгата на Лев Гросман-Колеж за магьосници.Моля ако някой може да я намери да ми я прати.Много ще съм благодарна.  Simple Smile

# 714
deniyoy
Има я в датата,ако не можеш да се регистрираш и да я изтеглиш,дай имейл ще ти я пратя.И аз я търсих за малките,но само първата я има на български  bouquet

# 715
Здравейте!Търся книгата на Лев Гросман-Колеж за магьосници.Моля ако някой може да я намери да ми я прати.Много ще съм благодарна.  Simple Smile
В Zelka също я има.

# 716
  • Пловдив
Здравейте,търся "Лабиринтът 3: Последният кандидат" на Джеймс Дашнър и "Лазурна" на Кристин Кашор.Моля,ако някой ги има да ги изпрати на:
sashka_dimova23@abv.bg

bouquet

# 717
  • в ябълковата градина
Благодаря много и тук за книгите на Несбьо!

# 718
Здравейте ,търся книгата на Лайза Клейпас - "Дявол през зимата" . Simple Smile  chocolate.90@abv.bg 

# 719
Здравейте, търся "Бягащата с вълци" - pepa_s@abv.bg
Благодаря Ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт