Търся електронна книга - тема 17

• 157 255
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Търся "Никой не се спасява сам" на М. Мацантини. Поисках я в МБ, но явно потребителката не е активна от доста време.
galen@gbg.bg

knigi.spasete.me - има я в epub, mobi и txt.

# 76
Благодаря, една добра душа ми я прати и вече прочетох 20% 😊.

# 77
  • Варна
Здравейте,

търся "Лудият от площад "Свобода" от Хасан Бласим

liliya.dobreva@gmail.com

# 78
Здравейте, търся на Харуки Мураками "Кафка на плажа " в ел. вариант. Моля, ако имате информация да ми я пратите.
Предварително благодаря!
veronica_myself@yahoo.com

Има я в knigi.spasete.me.

благодаря за информацията!  Hug

# 79
  • София
Предполагам я няма в електронен вариант, но в случай, че аз съм я пропуснала... търся и книгата
"Морето на спокойствието" на Катя Милей

# 80
  • Sofia
Здравейте.Някой има ли "Прокълната целувка" на Джина Шоуолтър? Simple Smile

+1

homemade_@abv.bg

Във фейсбук я има на "Books - да споделим книга"
Аз от там си намерих доста нови книги  Grinning

# 81
Здравейте и честит Ден на народните будители!
Търся книгата Грей на Ел Джеймс. Ако някой знае дали я има качена ще съм мн благодарна Simple Smile

# 82
Здравейте и честит Ден на народните будители!
Търся книгата Грей на Ел Джеймс. Ако някой знае дали я има качена ще съм мн благодарна Simple Smile
http://knigi.spasete.me/index.php?search=%D0%95.+%D0%9B.+%D0%94% … D0%B9%D0%BC%D1%81
 bouquet

# 83
Здравейте търся  Почти влюбени и Близо до теб на Кристина Дод

Скрит текст:

# 84
В МБ дали има "Фантом" на Несбьо? Искам да я прочета преди "Полиция", да карам по хронология. Някой ако има желание за "Стоунър", насреща съм. Имам я в моби формат.

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 21:53 от Меган

# 85
  • София
В МБ дали има "Фантом" на Несбьо? Искам да я прочета преди "Полиция", да карам по хронология. Някой ако има желание за "Сноунър", насреща съм. Имам я в моби формат.
На руски в epub.

# 86
В МБ дали има "Фантом" на Несбьо? Искам да я прочета преди "Полиция", да карам по хронология. Някой ако има желание за "Стоунър", насреща съм. Имам я в моби формат.
На руски в epub.
Търсих я в rulit и видях, че на всякакви други езици я има, както и други негови книги които не знам дали ще се появят при нас, но няма да се справя с руския.

# 87
Търся "Беки Б в Холивуд"

# 88
  • Sofia
Карина Хали - Обещание

http://dox.bg/files/dw?a=48e40dd6e9

# 89
  • Монтана
Здравейте. Търся книгите Лунен ловец на Кати Кламп и С. Т. Адамс, както и третата част Богиня от поредицата Любов под гибелна звезда на Джоузефин Анджелини. Благодаря предварително kalisto_17@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт