Търся електронна книга - тема 17

• 156 294
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Търся греховни тайни                                    Лоръл МакКий
Три седмици с лейди Х                                  Елоиза Джеймс
Магия                                                                   Лайза Клейпас
Господарят на Дяволския остров               Кони Мейсън
Скандал през пролетта                                 Лайза Клейпас
Близо до теб                                                     Кристина Дод
ana.nedel4eva@gmail.com

# 31
Здравейте,аз все още издирвам книгите на лариса ренар... Ако все пак някой ги открие и в epub формат ще съм страшно благодарна!

# 32
Търся греховни тайни                                    Лоръл МакКий        Книгата е качена в МБ
Три седмици с лейди Х                                  Елоиза Джеймс       Още не е излязла на пазара
Магия                                                                   Лайза Клейпас  Само на хартия по книжарниците
Господарят на Дяволския остров               Кони Мейсън
Скандал през пролетта                                 Лайза Клейпас       Няма е-формат
Близо до теб                                                     Кристина Дод      Няма е-формат[/i]
ana.nedel4eva@gmail.com

# 33
Здравейте,аз все още издирвам книгите на лариса ренар... Ако все пак някой ги открие и в epub формат ще съм страшно благодарна!

Купете си ги. Книгите са седем по около 300 страници всяка, наистина е необходим много ентусиазъм за направата на е-формат, ако не ви липсва такъв и финикийски знаци естествено, ще направите щастливи доста търсещи.
Успех в търсенето!!! smile3529

# 34
Търся на Андре Агаси  Open, някъде да сте я намирали?

Мога да ти я пратя в моби на български.

# 35
като цяло търся книги от рода на психотерапията ... някаква книга със техники или нещо от този род което да те кара да мислиш позитивно ... ако някой му се намира да пише...
Благодаря !

# 36
Привет,

Аз съм в търсене на нещо класическо - Шекспир "Макбет".

Мерси предварително!

# 37
# 38
Здравейте , търся :
1. "Ловът на пеперудата" и 2."Гладът на пеперудата" - Силвия Кристъл , в pdf -формат.

Скрит текст:
ijustdontknow@abv.bg

Благодаря  bouquet

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 15:32 от малката лисичка

# 39
Записвам се в темата с молба за всичко на Чудомир, което имате. В читанка видях, че има няколко негови произведения, но ми се иска още да намеря. Формата няма значение. knigi.spasete.me не ме устройва, защото там качват разказ по разказ, а предпочитам като книга да си ги чета. Simple Smile

# 40

Купете си ги. Книгите са седем по около 300 страници всяка, наистина е необходим много ентусиазъм за направата на е-формат, ако не ви липсва такъв и финикийски знаци естествено, ще направите щастливи доста търсещи.
Успех в търсенето!!! smile3529

имам в пдф формат "Елексирът на любовта", ако някой я иска мога да му я пратя

# 41
Здравейте ,търся отново : "И след това"в  pdf-формат - Гийом мюсо  Praynig

# 42
Здравейте,  издирвам "Фенка" "Алената кралица" и "Кралицата на Тиърлинг"..

# 43
Здравейте ,търся отново : "И след това"в  pdf-формат - Гийом мюсо  Praynig
Намерих я ,ако някой желае да казва  Hug

# 44
здравейте!
търся "Силата да си жена” от Рейчъл Джейн Грувър
много моля ако я има някой да ми я прати muka_apd@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт