Търся електронна книга - тема 17

• 157 165
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Търся в електронен формат Четецът на Бернхард Шлинк
Скрит текст:
slstoikov@gmail.com
Преди време и аз я търсех ,но безуспешно.Надявам се сега някой да помогне

# 316
  • world wide
Здравейте,
търся Пробудена от поредицата Училище за вампири.
Ако някой има и следващите /дори и на английски/ще съм благодарна.
Дайте мейл за да Ви ги изпратя.На английски са,само 8-ма част е на бг но липсват страници.Явно е била електронна и не са сваили защитата правилно

# 317
  • Варна
Търся книги от Ю Несбьо. Чела съм  "Снежен човек" и "Червеношийката".
Скрит текст:

# 318
Ясмина, влез в книги спасете ме и напиши в търсачката Несбьо. Показват се номерирани всичките осем.
Поредицата за Хари Хуле е от десет книги. На български са преведени осем - без първите две. Във всяка книга се разглежда различен случай (може да се четат единично), но има препратки към предишните книги.
Фенка съм на Хуле и в момента чета Спасителят - шеста поред. Остават ми още четири.
Когато някога издадат първите две, ще ги прочета и тях. Какво ли е станало в Сидни ми е интересно.
Надявам се десетата да има някякъв край.

# 319
  • Euskal Herria
Естел, отдавна вече няма "книги.спасете ме".

# 320
Книгите им ги има като торент в Замунда, 50 000 книги. Но търсенето в такава база е трудно без да ги изтеглиш всичките.

# 321
Така ли? Защо? Тази лоша новина съм я пропуснала.

# 322
  • Euskal Herria
Книгите им ги има като торент в Замунда, 50 000 книги. Но търсенето в такава база е трудно без да ги изтеглиш всичките.
Да, затова не го написах. Много голям размер е файла. Другият вариант е мейлбукс евентуално.

# 323
Здравейте Simple Smile!
Честита Нова година! Спорна и пълна с много изненади (по възможност приятни  Grinning) нека бъде!
Усилено издирвам няколко книги, не се бях сетила тук да попитам, може би някой ги има...та ето ги Simple Smile

Ги Корно - Има ли щастлива любов
Андре Мороа - Климати

Благодаря!  bouquet

# 324
Скрит текст:

Тук има шест от книгите му... Липсващите са на мейла ти...

# 325
  • в страната на абсурдите
От фейсбук:
Сайта knigi.spasete.me до Юни2015 е разархивиран от Замунда торента и качен в МЕГА. Може да се ползва 'Търсене' бутона и да се свалят единични книги. (Моля, дайте му няколко часа да синхронизира напълно).
Скрит текст:
бележка: Като стандартен безплатен акаунт, може да има ограничения в трафика понякога, незная доколко ще повлияе това - опитайте отново по-късно, ако забележите затлачване : )
Всеки който пожелае, може да ми прати емайл и ще споделя Цялата база със него. Така ще е споделена ще я имате автоматично добавена към с вашия MEGA акаунт. (Регистрацията е бърза и проста.)
Емайл: knigispaseteme@tuta.io

# 326
  • Варна
Скрит текст:

Благодаря за книгата. Не мога да си направя регистрация в data-bg.net. Изписва ми, че от моят IP адрес вече има регистрация. Пробвах на различни компютри с различни IP адреси.

Има ли някакъв общ акаунт, който ползвате за data-bg?

# 327
Търся книги от Ю Несбьо. Чела съм  "Снежен човек" и "Червеношийката".
Скрит текст:

В читанка имаше Червеношийката.

Благодаря за книгата. Не мога да си направя регистрация в data-bg.net. Изписва ми, че от моят IP адрес вече има регистрация. Пробвах на различни компютри с различни IP адреси.

Има ли някакъв общ акаунт, който ползвате за data-bg?

http://chitanka.info/book/7171-chervenoshijkata

# 328
  • Пловдив
Книгите на Несбьо ги има в мейлбукс.

# 329
  • София
Здравейте,

Търся Хюман Дизайн за всеки от Карън Къри или подобна добра книга за разчитане на карти:)

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт