Търся електронна книга - тема 17

• 157 239
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • Сред мелниците
Скрит текст:
От фейсбук:
Сайта knigi.spasete.me до Юни2015 е разархивиран от Замунда торента и качен в МЕГА. Може да се ползва 'Търсене' бутона и да се свалят единични книги. (Моля, дайте му няколко часа да синхронизира напълно).
Скрит текст:
бележка: Като стандартен безплатен акаунт, може да има ограничения в трафика понякога, незная доколко ще повлияе това - опитайте отново по-късно, ако забележите затлачване : )
Всеки който пожелае, може да ми прати емайл и ще споделя Цялата база със него. Така ще е споделена ще я имате автоматично добавена към с вашия MEGA акаунт. (Регистрацията е бърза и проста.)
Емайл: knigispaseteme@tuta.io

В тази връзка, дали е възможно да се редактира първия пост на темата, където да се включи нова информация? Както знаем част от  линковете там не са активни, а се появиха нови други.
Кой би могъл да го направи , модератор или авторът на темата?

# 331
От фейсбук:
Сайта knigi.spasete.me до Юни2015 е разархивиран от Замунда торента и качен в МЕГА. Може да се ползва 'Търсене' бутона и да се свалят единични книги. (Моля, дайте му няколко часа да синхронизира напълно).
Скрит текст:

Какво е  МЕГА? Rolling Eyes
Отделно от това не ползвам фейсбук и линкът не ми се отваря.

# 332
От фейсбук:
Скрит текст:

Какво е  МЕГА? Rolling Eyes
Отделно от това не ползвам фейсбук и линкът не ми се отваря.

Ето ти линк: https://mega.nz/
Сайт за споделяне на файлове... Спреният преди време Megaupload...

# 333
Благодаря! bouquet

# 334
Привет,
Някой има ли да сподели с мен поредицата Новите видове на Лорън Донър..от шеста нататък

# 335
  • Euskal Herria
На български има направен фен превод само до 5-та включително. На английски я виждах и в руски сайтове, но не пълната серия. По-рано поредицата беше качена в ескейп, сега не знам къде може да се намери.

# 336
  • world wide
Привет,
Някой има ли да сподели с мен поредицата Новите видове на Лорън Донър..от шеста нататък
книгите ги има в МБ но са преведени чрез програма (пише го в описанието)

# 337
А изобщо дали да се надяваме в близко бъдеще на нормален превод на следващите части от поредицата?  Rolling Eyes

# 338
  • Euskal Herria
Е, само преди дни пуснаха 5-та книга, в момента работят по следващата. Имам предвид фен превода, не пуснати през гугъл преводач.

# 339
Е, само преди дни пуснаха 5-та книга, в момента работят по следващата. Имам предвид фен превода, не пуснати през гугъл преводач.
Нещо не разбрах, какво са пуснали преди дни?

# 340
  • Euskal Herria
Тъй като въпросът бе за серията "Новите видове" - поясних за нея. Качиха в бг свят преди дни 5-та книга, сега вече се намира и в мейлбукс, и в дата.

# 341
Ок, разбрах вече, че даже и изтеглих, благодаря  Wink

# 342
  • Разпиляна във въображението
Здравейте.Някой да има шеста част на "Безсмъртните" на Алисън Ноел Everlasting?Благодаря предварително
Скрит текст:

Издателството няма да я превежда.

# 343
Здравейте, четящи! Имате ли идея от къде мога да изтегля The way we break на Cassia Leo ?
Благодаря!

# 344
Някой да има поредицата  The Bridesmaids Club? Четох първата на английски, но не намирам другите...
Мерси Wink

Общи условия

Активация на акаунт