Търся електронна книга - тема 17

• 157 247
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Търся в епуб:
Къде отиде тя? на Нино Ричи

Изчетох първите две и тази, последната не мога да я намеря.  Confused

# 466
  • София
Търся в епуб:

Има я в МБ, Естел  Peace

# 467
Здравейте,
прерових на всякъде, но никъде не открих 3, 4 и петата част на книгите Кросфайер  - "Опиянена от теб", "Обсебена от теб" и "седем години копнеж". Има ли я някъде в електронен безплатен вариант. Ще съм много благодарна ако някой ми помогне. Хубава вечер
интересно че не сте ги открила.Във всеки един сайт от посочените на първа страница ги има http://data-bg.net/browse.php?search=%EA%F0%EE%F1%F4%E0%E9%FA%F0 … ldead=0&cat=0
http://data-bg.net/browse.php?search=%F1%E5%E4%E5%EC+%E3%EE%E4%E … ldead=0&cat=0  от 1 до 4-та част

Много се извинявам за нахалството от моя страна. Тук видях, че ги има, но не успявам да си направя регистрация, нещо не ми се получават нещата. За това ми се искаше, ако някой ги има свалени, да ми ги изпрати. Срам не срам...ама прочетох първите две и после се запъна работата. А така ми се иска да ги прочета и другите Sad

# 468
Търся в епуб:

Има я в МБ, Естел  Peace
Можеш ли да ми я изпратиш?  Embarassed
Не ползвам МБ.

# 469
Заповядай  Simple Smile само в PDF
Скрит текст:
Здравейте,
прерових на всякъде, но никъде не открих 3, 4 и петата част на книгите Кросфайер  - "Опиянена от теб", "Обсебена от теб" и "седем години копнеж". Има ли я някъде в електронен безплатен вариант. Ще съм много благодарна ако някой ми помогне. Хубава вечер
интересно че не сте ги открила.Във всеки един сайт от посочените на първа страница ги има http://data-bg.net/browse.php?search=%EA%F0%EE%F1%F4%E0%E9%FA%F0 … ldead=0&cat=0
http://data-bg.net/browse.php?search=%F1%E5%E4%E5%EC+%E3%EE%E4%E … ldead=0&cat=0  от 1 до 4-та част

Много се извинявам за нахалството от моя страна. Тук видях, че ги има, но не успявам да си направя регистрация, нещо не ми се получават нещата. За това ми се искаше, ако някой ги има свалени, да ми ги изпрати. Срам не срам...ама прочетох първите две и после се запъна работата. А така ми се иска да ги прочета и другите Sad

# 470
  • София
Естел, ще я поискам и ще ти пиша на ЛС като я получа   Peace

# 471
Благодаря ти много.

# 472
  • England
Здравейте момичета Simple Smile Издирвам книгата Черната Далия.... Ще съм много благодарна ако някой ми я прати! Цял ден издирвам в нет-а и абсолютно нищо, отчаях се!  Hug

# 473
gerito_88  Хиляди благодарности !!! Жива и здрава да си !

# 474
Здравейте,
търся Северно сияние на Дженифър Донъли, формата няма значение.

# 475
Търся "The Francesca Rose"-Aziza Amador.Благодаря предварително!

# 476
Момичета,,търся 3,4 и 5 книга от поредицата на Джефри Арчър, Хрониките на Клифтън, в читанка има само първите две. Моля, ако някой ги има да ми ги прати на mimijaki@abv.bg
Благодаря!

# 477
  • stara zagora
Здравейте искам да попитам някой дали има Правилата на милиардера всички книги преведени, аз до 4 ги имам и Оправдани лъжи 3 кн. и ако може да ми ги прати. Благодаря предварително vallurry@abv.bg

# 478
  • Euskal Herria
Здравейте искам да попитам някой дали има Правилата на милиардера всички книги преведени, аз до 4 ги имам и Оправдани лъжи 3 кн. и ако може да ми ги прати. Благодаря предварително vallurry@abv.bg
Засега само това е преведено.

# 479
  • Germany
Здравейте, момичета! Страхотна тема.
Включвам се с търсене на две книги - "Autocad 2009 - лесни стъпки" и "Корябът с булките" на Джоджо Мойс.
Ще съм много благодарна, ако някой ги сподели.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт