Търся електронна книга - тема 17

• 157 231
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,търся  " Грей" на Е.Л. Джеймс ...не намирам активен линк във форума, а в мейлбукс никой не се отзова :/ Благодаря предварително ! silviya.e.eneva@abv.bg

# 511
  • Euskal Herria
Здравейте,търся  " Грей" на Е.Л. Джеймс ...не намирам активен линк във форума, а в мейлбукс никой не се отзова :/ Благодаря предварително ! silviya.e.eneva@abv.bg

http://data-bg.net/details.php?id=21157

# 512
  • Варна
Здравейте,
дали някой е попадал на книгите по сериала Монк? Случайно открих 2 в Читанката и много се забавлявах с тях, но не намирам повече.

# 513
Търся: The Black Swan: The Impact of the Highly Improbable
Book by Nassim Nicholas Taleb.

Имам я, прати ми имейл Simple Smile

Благодаря ти много  Hug

# 514
  • world wide
Някой може ли да помогне  с "Пътеводител за просветени" на Дж.Р.Уорд (Братството на черния кинжал) в различен от pdf формат?
Скрит текст:
  НАМЕРЕНА

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 12:47 от dark angel

# 515
Търся "Републиката на крадците" от Скот Линч. Знам, че е много нова, но все пак, ако сте я виждали. В сайтовете от които свалям я няма. В МБ може би?

# 516
Търся "Републиката на крадците" от Скот Линч. Знам, че е много нова, но все пак, ако сте я виждали. В сайтовете от които свалям я няма. В МБ може би?

Само на английски, ако те устройва?

# 517

Само на английски, ако те устройва?
Не, за съжаление я търся на български..

# 518
  • в ябълковата градина
Търся "Леопарда" на Ю Несбьо, благодаря предварително много!

Скрит текст:

# 519
Търся "Леопарда" на Ю Несбьо, благодаря предварително много!

Скрит текст:

Изпратих я. Приятно четене.

# 520
  • София
Здравейте,търся -Момичето в паяжините(Онова което не ме убива) на Стиг Ларшон.Не знам точно как се казва книгата,но така ми я казаха,не е за мен и за това питам и с двете заглавия.Предварително благодаря-suzigr_71@abv.bg. 

# 521
  • в ябълковата градина
Благодаря за "Леопарда" много!
Поздрави!

# 522
Здравейте,търся -Момичето в паяжините(Онова което не ме убива) на Стиг Ларшон.Не знам точно как се казва книгата,но така ми я казаха,не е за мен и за това питам и с двете заглавия.Предварително благодаря-suzigr_71@abv.bg. 
"Онова което не ме убива" е книга от Давид Лагеркрас. Стиг Ларшон няма книга "Момичето в паяжините". И така какво  търсиш, за да може някой да ти помогне?

# 523
  • София
"Онова което не ме убива" е книга от Давид Лагеркрас. Стиг Ларшон няма книга "Момичето в паяжините". И така какво  търсиш, за да може някой да ти помогне?

Съжалявам,но така ми го написаха...Значи последно се търси "Онова коетл не ме убива"на Давид Лагеркрас.Извинявам се за объркването.

# 524

Съжалявам,но така ми го написаха...Значи последно се търси "Онова коетл не ме убива"на Давид Лагеркрас.Извинявам се за объркването.
Много е нова, аз поне никъде не съм я срещала.

Общи условия

Активация на акаунт