Медикаментозен аборт - моят личен опит и преживяване

• 455 832
  • 3 480
  •   2
Отговори
# 2 295
И още един въпрос имам. Днес разговарях с моя гинеколог, който обаче не практикува медикаментозен аборт и говорихме за медицински. Тогава подчертах, че съм отрицателна кръвна група и той ми каза, че до 8 г.с. Няма нужда от анти д гамаглобулин. Тези от вас, които са отрицателна кръвна група и сте правили ранен аборт, слагахте ли?
как така не практикува медикаментозен аборт, това са глупости няма нищо за практикуване то е една схема която всеки гинеколог може да изпише според зависи в коя г.с. сте, а вашия гинеколог просто иска парички от аборта затова и говори врели некипели

# 2 296
Момичета, как се чувствахте психически по време на МА и след това?

# 2 297
Нормално. Нямах терзания. Исках единствено по-бързо да приключи. При мен обаче плодното сакче беше празно.
Някой след МА имал ли е редовен Ц първия месец след аборта, но след това да се бави?

# 2 298
Поплаках си първия ден като стана ясно, че бременността трябва да бъде приключена. След това исках всичко да свърши благополучно и да.мине нужното време, за да подновим опитите.
На мен първите 3 месеца ми подраняваше много(25-26дни), а по принцип винаги ми е бил много дълъг цикъла(33-36дни). АГ каза, че е нормално първите месеци да има смущения.

# 2 299
Вчера изпих първото хапче, днес второто. Почнах да кървя, за момента не е обилно. А чувството, чувството е ужасно. Не мога да спра да плача. Ембриончето е спряло да се развива в 4-5 г.с. Вчера се установи след кафеникаво зацапване.

# 2 300
Аз след като изпих първите 2 хапчета бях много срината психически. Като дойде 36тия час да изпие първото хапче топогин ме беше много страх, а и след 15 мин. след него имах ужасни болки, но пих аули и следа нямаше от болките. Контракциите започнаха малко преди да изпия и 2рото хапче топогин и в рамките на 2 часа изпадна сака. Тогава вече бях съсипана.  Много тежко го преживях и все още преживявам.  Трябва да сме силни, но не всички можем. Стискам палци всичко да мине наред.
Момичета, как се чувствахте психически по време на МА и след това?

# 2 301
  • Somewhere far away
Бременността е нежелана. Съответно не виждам защо трябва да има сринати психически и изобщо не виждам защо трябва да се отразява това на хората, след като това е обмислено, премислено и вече взето решение.

# 2 302
  • USA
За да направиш МА, не винаги бременността е нежелана..понякога нещо се е прецакало и се налага.

# 2 303
  • Somewhere far away
В този случай , да съгласих се. но това е по -скоро изключение.

# 2 304
  • София
Бременността е нежелана. Съответно не виждам защо трябва да има сринати психически и изобщо не виждам защо трябва да се отразява това на хората, след като това е обмислено, премислено и вече взето решение.

Понякога бременността е повече от желана, но обстоятелствата го изискват.
Когато на мен ми се наложи, имах вече 3 деца, а планирахме и копнеехме за 4-то. Правих няколко опита ин витро, пробрахме какво ли не. Ембрионът беше спрял да се развива някъде между 6 и 9 г.с. В 9-та направих МА и го изживях много тежко, хем си имах вече 3 живи и здрави дъщери и знаех, че загубата не зависи от мен. 0увствата си не можем да контролираме винаги, за съжаление.
Пишещите в тази тема често са с належащи, а не нежелани МА.

# 2 305
Споделям чувства, за които е попитала жената.
Моята бременност беше  много дълго мечтана и чакана, заради това  толкова тежко преживяна е и загубата.

# 2 306
Искам да спооделя набързо за моя медикаментозен аборт Simple Smile Мина много леко, въобще нямах болки, бяха много леки.. Единствения дискомфорт който имах е, че получих диария.. Нямах обилно кървене и т.н. Ако можех да се върна назад и ми се налага да избирам, пак бих избрала този метод. Няма нищо страшно, бях писала за подкрепа преди да го направя Simple Smile Само една дама ми беше писала, благодаря на нея и на тези който не дават подкрепа в темата на момичета на който предстой такъв труден момент.. Ее, благодаря и на тях.

# 2 307
Искам да спооделя набързо за моя медикаментозен аборт Simple Smile Мина много леко, въобще нямах болки, бяха много леки.. Единствения дискомфорт който имах е, че получих диария.. Нямах обилно кървене и т.н. Ако можех да се върна назад и ми се налага да избирам, пак бих избрала този метод. Няма нищо страшно, бях писала за подкрепа преди да го направя Simple Smile Само една дама ми беше писала, благодаря на нея и на тези който не дават подкрепа в темата на момичета на който предстой такъв труден момент.. Ее, благодаря и на тях.

В коя седмица беше Вашият МА?

# 2 308

Понякога бременността е повече от желана, но обстоятелствата го изискват.
Когато на мен ми се наложи, имах вече 3 деца, а планирахме и копнеехме за 4-то. Правих няколко опита ин витро, пробрахме какво ли не. Ембрионът беше спрял да се развива някъде между 6 и 9 г.с. В 9-та направих МА и го изживях много тежко, хем си имах вече 3 живи и здрави дъщери и знаех, че загубата не зависи от мен. 0увствата си не можем да контролираме винаги, за съжаление.
Пишещите в тази тема често са с належащи, а не нежелани МА.
свалям шапка за желанието и куража да имате 4-то детенце, аз също имам три дечица, но не съм куражлия като вас за 4-то, затова си прекъснах бременността . То и двете ми дечица са съвсем малки де може би затова не се реших на още едно. Да са ни живи и здрави

# 2 309
  • София
ekaterina II, децата ни са общо 5 към днешна дата. Най-голямата е на 24, най-малкият е на 6 месеца.
Само аз остарях междувременно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт