Медикаментозен аборт - моят личен опит и преживяване

• 461 250
  • 3 507
  •   1
Отговори
# 3 135
Питам защото вчера изхвърлих съсирек с големината на лимон и направо се шокирах 😮.

# 3 136
Предполагам е нормално, аз имах няколко по-големи и след това вече започнаха да се поуспокояват нещата, имах кървене в дните след това и дори сега на моменти съвсем леко зацапване, доктора ме беше предупредил, че ще го има. Би трябвало да си го изхвърлила вече и сега да се чисти и кръвта

# 3 137
Здравейте. Прочетох много за аборта, но не успях да намеря информация за добра клиника. Бихте ли ми препоръчали добра клиника за медикаментозен аборт и съответно добър специалист?

# 3 138
За медикаментозен аборт всеки АГ може да изпише медикаментите и да даде разяснения  как се взимат таблетките, какви са възможните рискове и т.н. Ако си имате лекар, на който имате доверие, може при него да си отидете.
Ако тепърва ще търсите - вижте в големите болници при кого има часове, там поне винаги има дежурни лекари. Надежда, Токуда, Щерев, Вита и т.н.

# 3 139
За медикаментозен аборт всеки АГ може да изпише медикаментите и да даде разяснения  как се взимат таблетките, какви са възможните рискове и т.н. Ако си имате лекар, на който имате доверие, може при него да си отидете.
Ако тепърва ще търсите - вижте в големите болници при кого има часове, там поне винаги има дежурни лекари. Надежда, Токуда, Щерев, Вита и т.н.

Ходих при един гинеколог в 25 ДКЦ,но ми каза, че при нея няма как да се прави аборт и да си търся някоя специализирана клиника. Казах й, че искам медикаментозен, но въпреки това каза че не може да ми изпише хапчетата. Видях, че има клиники Домусчиеви, в Надежда звъня цял ден, но никой не вдига

# 3 140
В Надежда им оставете гласово съобщение и ще Ви се обадят. В Надежда и Вита можете да запишете часове и през супердок, мисля, стига да намерите свободен час. Вита знам, че имат дежурен кабинет уикенда.
За Домусчиеви нищо не знам, даже май за първи път ги чувам. Софиямед също може да пробвате.

# 3 141
В Надежда им оставете гласово съобщение и ще Ви се обадят. В Надежда и Вита можете да запишете часове и през супердок, мисля, стига да намерите свободен час. Вита знам, че имат дежурен кабинет уикенда.
За Домусчиеви нищо не знам, даже май за първи път ги чувам. Софиямед също може да пробвате.
Благодаря много, сега ще разгледам и ще си запиша час.

# 3 142
След МА изписвали ли са ви противозачатъчни ?

# 3 143
Мен не, но я има тази практика за по-бързо нормализиране на хормоните.

# 3 144
Здравейте, дами!
Интересувам се след въздържането от 2-3 седмици полов контакт, колко време трябва най-сигурно да продължи с презерватив?
Вярно ли е, че след медикаментозен аборт се забременява по-лесно?
Ако го правим без презерватив, но внимаваме същият ли е шансът от забременяване?
Благодаря.

# 3 145
Аз го правих в Надежда, даже и в дежурен кабинет могат да ви погледнат и да изпишат хапчетата, но ако искате да лежите в болница под наблюдения, трябва да си се обадите и да попитате. Иначе, да, всеки читав АГ може да изпише хапчетата.
Най-добре поне месец да се пазите след МА, за да няма инфекции.

# 3 146
Днес ходих на преглед. Всичко е наред и най-накрая мога да се успокоя. Беше много напрегнат месец и въпреки загубата се чувствам вече добре. Отне ни повече от година опити и това, че сме успели веднъж ми дава надежда, че ще успеем пак Simple Smile .
МА при мен беше ужасно преживяване. Болките бяха нетърпими и продължиха повече от 12 часа, естествено при всеки е различно. Дано не се случва повече и по-малко да пишем в тази тема. Бъдете здрави и имайте надежда ❤️.

# 3 147
Днес ходих на преглед. Всичко е наред и най-накрая мога да се успокоя. Беше много напрегнат месец и въпреки загубата се чувствам вече добре. Отне ни повече от година опити и това, че сме успели веднъж ми дава надежда, че ще успеем пак Simple Smile .
МА при мен беше ужасно преживяване. Болките бяха нетърпими и продължиха повече от 12 часа, естествено при всеки е различно. Дано не се случва повече и по-малко да пишем в тази тема. Бъдете здрави и имайте надежда ❤.

Всичко ще бъде наред. Моят МА беше края на април миналата година, март месец тази година забременях и вече съм в 8 месец🥰 обичайте се и бъдете спокойни, всичко ще се нареди❤

# 3 148
  • Варна
Здравейте! Медикаментозен аборт с изписани таблетки,които се купуват и се взимат само през устата (няма поставяне вагинално), бихте ли ми казали каква е процедурата? Връщам се от доктор, но ми е първи ден закъснение и не се видя нищо и в притеснение за равих да питам за механизма на работа на таблетките... Имам един тест с бледа черта с първа урина и втори без втора черта с втора урина, но предполагам има бременност...

# 3 149
Връщаш се от лекар без да знаеш дали си бременна ?? Първи ден закъснение? Медикаментозен аборт?? Аз ли не съм прочела правилно ...

Общи условия

Активация на акаунт