Медикаментозен аборт - моят личен опит и преживяване

• 468 662
  • 3 550
  •   2
Отговори
# 3 540
Смятам утре да се консултирам с още един лекар, преди да взема само 1 топогин на 15.01 сутринта

# 3 541
Пти мрн подрйства един топогин. Но и аз го мислех защо нямам мифепристон.
Наси, ако плодът няма признаци на живот обикновено дават направо топогина, за да се изчисти матката.

# 3 542
  • На изток от Ада
Абе тук една каза търси друг Аг че ти трябва и мифепристон...

# 3 543
Здравейте момичета пиша за да ми дадете малко сила защото ще се побъркам.
В петък ходих на преглед и се установи бременност кухо яйце в 7г.с казаха ми тъй като съм раждала вече ще е по-добре медикаментозен аборт. Изписаха ми Мифегин 3 хапчета в петък,Топогин в неделя две хапчета понеделник едно и вторник едно.Само че толкова ме е страх от това каква ще е болката колко ще е кървенето и да не стане нещо и да стигна до спешното.

# 3 544
  • София
Като при по-болезнена менструация са болките и кървенето.

# 3 545
По съвет на АГ сложих свещичка профенид щом изпих топогина, защото и аз се бях уплашила от болките - не усетих нищо, изчистих се напълно след едно хапче топогин.

# 3 546
Профенид обаче вече няма,спрян е :[
Може друго обезболяващо,на мен Аг ми изписа нещо,не поння даже какво ...но така или иначе мина при мен супер леко и безболезнено.

# 3 547
А след като изпихте топогина имахте ли гадене

# 3 548
А след като изпихте топогина имахте ли гадене
Ако е към мен питането -не,абсолютно нищо ми нямаше,нито ме боля,нито ми се е гадело.Всичко беше наред.

Бях в 10гс,кухо яйце,втора бременност :[
Пп:в момента се гушкаме със сина ми Simple Smile

# 3 549
Момичета, пих топогин в четвъртък, 40часа след двете таблетки мифегин. В четвъртък болката беше ужасна както и силно кървене, буквално като родилните ми контракции. Притесняваме ч, обаче че днес е 4 ден и все още усещам менструален дискомфорт и все още кърви, не пълня превръзки, но си е ярка кръв все още и сякаш намаля, но бавничко. При вас така ли беше? Кога отшумява дискомфорта в матката?

# 3 550
Нормално е това, кървенето и зацапването могат да продължат седмица. Аз имах леко кафяво зацапване и до 12-13 ден, ако не ви боли силно и нямате силно кръвотечение, значи не е проблем. Ако все пак нещо ви тревожи-лекар.

Общи условия

Активация на акаунт