Отговори
# 570
Много ми е зле, кръвното ми е доста ниско, виждам едни бели точки. Пих кола, ядох сладко но нищо не помага. Отриха ми анемия, пия едни хапчета от които повръщам. как се справяе с ниско кръвно моето е 70 на 40

# 571
  • Варна
Много ми е зле, кръвното ми е доста ниско, виждам едни бели точки. Пих кола, ядох сладко но нищо не помага. Отриха ми анемия, пия едни хапчета от които повръщам. как се справяе с ниско кръвно моето е 70 на 40
Пий солен айран.

# 572
  • София
Това с белите точки и на мен ми се е случвало Simple Smile Много странно усещане

# 573
  • София
Измери си пулса. Може да е прекалено нисък.
При сърцебиене не е ли ускорен пултът? или поне така го чувствам. Сега съм по - добре. Нямам апарат за кръвно, нито за кръвна захар. Канех се да си купя, ама то бременността мина така да се каже Simple Smile Няма да се давам на финала.

# 574
  • Варна
Кате, днес от 17 ли беше срещата в Гранд мол? Че съвсем ми се объркаха дните, откак мъжа ми си е тук Simple Smile

# 575
  • Варна
Кате, днес от 17 ли беше срещата в Гранд мол? Че съвсем ми се объркаха дните, откак мъжа ми си е тук Simple Smile
Да, аз писах малко по-рано. В 17 в Годзилата. Simple Smile

# 576
На мен ми помага солен айрян или някакъв компот. И аз по принцип съм с ниско кръвно,но сега през Б почнах да вдигам. Е днес например пак вдигнах. Много е неприятно и в двата случая. Tired

# 577
В годзилата има ли запазена маса? Как ще се познаем?

# 578
  • Варна
В годзилата има ли запазена маса? Как ще се познаем?
Ами по коремите... Simple Smile
Чудех се дали да правя резервация... Да взема да звънна... То в 5 следобед едва ли ще е фраш, ама за всеки случай...
Имаме резервация на мое име-Екатерина Нанчева за 17.00.

# 579
  • София
Толкова бременни накуп сигурно ще е плашещо Laughing Добре, че няма в градския транспорт да се качвате заедно, че си представям какъв смут ще настане /поне в София/.

# 580
Момичета от Варна, къде ходихте или ще ходите на фетална морфология? Как става записването при Балев, вярно ли е, че само на место?Какво мислите за М.Яков и Кеновска? Препоръчайте специалист?

# 581
Момичета от Варна, къде ходихте или ще ходите на фетална морфология? Как става записването при Балев, вярно ли е, че само на место?Какво мислите за М.Яков и Кеновска? Препоръчайте специалист?

За Балев записването става само  в петък и е за другата седмица. Има около 28 часа т.е толкова хора могат да минат в дадена седмица. В петък се отива по отрано. Например аз отидох в 7.10 и бях 11-та. Имаше момичета които са дошли  от 6. 00

Хубава среща си направихме с Варненките). Сега отново имам стимул да  се включа във Фейсбук групата и отново написах на това момиче Plamena Petkova. Дали не бъркам човека към  който пиша за включване в групата??

# 582
Люлия, Пламито е човекът Simple Smile))

# 583
Привет момичета, много съм назад с темата, но смогнах да ви изчета. Щото искам да знам кой как е  Hug.
Варненки, чакаме си снимките във фейса, пък дано да вземем пример от вас, че пловдивчанки все сме най несериозни  Sunglasses
Аз работя и тази седмица последно и от 16 съм болна. Мойта Аг ще ме вземе за малко в болницата, тъкмо ще ми пуснат отново изследвания, и най вече микробиологията, че от 3м насам нямам. Тя каза, че това ще ми е и  изследването за болницата после за раждането, пада се да почвам 8м.
Толкоз от мен, че утре как се става в 6  Whistling Скоро ще стана по-редовна. Спорна седмица и дано да няма болни  Hug

# 584
Много вяло усещам беба вчера и днес. Дано се активизира днес.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт