Отговори
# 705

Как по-точно изпра матрака? Знам, че се поръсва с едни гранули, но после с какво го минаваш?  bouquet
[/quote]
Жени Д, в Кауфланд има едни препарати за сухо пране на килими и тапицерии. Аз купих този на Астониш ( жълто, дундесто в долната си част шише), който е с прилична цена 3-4 лв. ( за сравнение този на Вениш е 10 лв.).  На самото указание си пише какво се прави. В случая се напръсква с пяна целия матрак, пяната се разнася с ръка, аз оставих малко да се накисне у с влажна кърта се обира. Накрая се минава със суха кърпа и се оставя да доизсъхне. Пише, че като финал може да се обере и с прахосмукачка. Аз лично не вярвах, но резултатът е впечатляващ.  bouquet

# 706
Balon4e,а мириз има ли този препарат?

# 707
Да, при това мирише много приятно. Снощи си спахме на изпрания матрак и не ни е дразнил аромата. Освен това цялата стая се ароматизира.

# 708
Да, при това мирише много приятно. Снощи си спахме на изпрания матрак и не ни е дразнил аромата. Освен това цялата стая се ароматизира.
Благодаря Peace При следващото ходене в Кауфланд ще се огледам за него.

# 709
Здравейте,

на мен първия път АГ ми препоръча да се мажа с този Гармастан 2 сед преди термина за подготовка на гърдите (без зърната), след това ползвах някакъв друг ,който не е нужно да се мие преди кърмене и нямах с гърдите никакви проблеми. Секс ми беше забранил след 8 месец тъй като имах контракции (стягания на корема), които дори с много магнезий не намаляваха.
за килограмите не се филмирам много много (сега съм 10+ в 30 г.с.) , щото първия път навъртях 19 Wink, после част от тях си изчезват от само себе си , но последните 4-5 трябваше да ги премахна с малко диета. Сега гледам да хапвам по малко и по начесто и да не ям много сладко, въпреки че не ми се получава, аама здраве да е , ще му мислим после .

спокойна нощ Simple Smile

# 710
Ще го пробвам, но не остава ли мокро?

# 711
  • Варна
С нощницата за кърмачки ли ще раждате? Ден след раждането дали мога да си стоя в болницата с панталон и блуза или не дават?
Те с гащи не дават, ти панталон и блуза. Simple Smile
Най-добре си вземи нощници. Не знам как ще раждаш, но и при нормално, и при секцио докторите те искат без гащи на визитациите. Да не говорим, че при нормално лохиите са много обилни в началото, ако имаш шевове и те пречат... Поне в болницата ще трябва да си с нощница според мен.
Този препарат за сухо пране и мен ме заинтригува. А колко време съхне след това? newsm78

# 712
Доста бързо съхне. То след минаването със сухата кърпа остава само леко влажно. Аз изпрах матрака на обяд, два- три часа по- късно вече беше сух, а вечерта си спахме на него.

# 713
  • Варна
Доста бързо съхне. То след минаването със сухата кърпа остава само леко влажно. Аз изпрах матрака на обяд, два- три часа по- късно вече беше сух, а вечерта си спахме на него.
Супер, мерси! bouquet

# 714
И аз ще го пробвам  smile3508

# 715
 Peace
То реално не се използва вода, само препарата и влажна кърпа. Успех! Аз съм много доволна Simple Smile

# 716
  • София
Минавам да се отчета след прегледа днес. Всичко ни е супер според д-р Стратиева.  Simple Smile Малкият е вече 1,7 кг, аз съм 30+2 г.с. Огледа подробно всички органи, кръвоносни съдове, плацентата и водите и каза, че всичко е в норма. Прегледът продължи около 20 мин, докторката беше много мила с нас, но изоставаше с 2 часа от графика си, което беше изнервило и нас, и нея. Предишният път също чаках, но не чак толкова. В крайна сметка важното е, че всичко е наред. Видяхме го и на 4D, даде ни няколко снимки, решихме, че прилича на баща си.  Heart Eyes

Това за матрака звучи добре, ще пусна мухата на мъжа ми...  Whistling

Аз още нищо не съм взимала за болницата, всичко оставям за декември месец и стискам палци времето да е хубаво, а аз да съм все така подвижна.  Blush
За бебето сме купили само бебефон и един комплект шишета за новородени на Авент - бяха на промоциа в Аико като ходихме да гледаме разни неща, иначе не знам дали ще ни трябват.  Embarassed Всичко друго уж ни е обещано от приятели и роднини, макар че засега нищо не сме взели реално, та ще видим накрая какво ще стане.
На моменти се чудя дали не съм прекалено спокойна като за началото на 8-ми месец, но пък съм "решила" да не раждам преди 15 януари, та се успокоявам, че има време.  Crazy

# 717
  • София
Здравейте, този препарат за матрака и мен ме заинтригува, balon4e, благодаря че сподели  Hug

За зърната - и с 1 Б и сега няма да ползвам нищо. Не съм ги подготвяла преди и сега няма, природата си знае работата според мен.

Bordeaux, радвам се че всичко е наред с малкия мъж. И аз ходих на 3 фетална, миналата седмица, при Марков. Излязох права за пола, даже имаме снимка на половия орган. Бебка излезе 1736 грама, всичко наред.

Днес бях при проследяващата АГ, пусна ми изследвания на кръв и урина. След 2 седмици ще ходя за издаване на 45-дневния болничен и за влагалищен секрет.

За болницата все още нищо не съм подготвяла, но началото на декември ще се заемам. Тепърва ще правим освежаване на спалнята... после кой ще чисти и подрежда не знам. С всеки изминал ден все по-трудно подвижна се чувствам. С кръвно 90/50 съм си постоянно, бързо се изморявам, само сутрин имам сили за нещо така да се каже... въобще мрън, мрън.

Хубав ден! Simple Smile

# 718
  • Сандански
Bordeaux, Дидии, радвам се, че всичко е наред. Дано е така при всички и през Януари гушнем здрави бебчета  Heart Eyes
Аз имам малко притесненив - на всички прегледи ми казват, че всичко е нормално. Тоновете са чудесни, но се притеснявам, че рядко усещам движенията на детето  Sad Работя в офис и седя по цял ден, т.е. не съм в движение и се предполага, че трябва да усещам. Случва се, но 1-2 пъти на ден и по-скоро по-силно пулсиране, а не ритничета или нещо подобно. Вечер е по същия начин. В 29+2 г.с. съм. Чудя се дали да ходя пак на лекар, но във вторник ми казаха, че всичко е наред.

# 719
  • София
Sofiyaaa, щом на прегледа всичко е било наред, то не се тормози излишно. Бебетата, както и големите хора, са различни - едни ритат повече, други повече спят. Аз имам познати, които също споделят, че не ги усещат често или силно - например една колежка, която е с две седмици преди мен, казва, че почти не го усеща и на прегледи все спи. Моят мъж рита доста, но никога болезнено, докато други майки се оплакват от болки и кофти попадения. Тук се коментираше, че и разположението и захващането на плацентата също имат значение, така че не се филмирай. Стискай палци и после да е кротко и спокойно, макар че май няма гаранции.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт