Нелка
радвам се да те видя 
моми4ета много ми хареса Неслито в снощния еп..... браво на нея, нищо общо с Нериман (щот само нея съм гледала и филма с Ко4а) много естественна, играе с лекота, оба4е ще се сцепи да реве това дете, направо ми стана мъ4но за нея по едно време.

остави ама още много рев я 4ака

и аз щях да попитам кво стана с това хвър4ило, ма гледам 4е вие сте го разисквали...може би с превода ще разберем!
имаше много хубави сцени, много добре изиграни от 3-мата главни (ГГГ)
наистина сюжета не е нищо особенно, но турската публика харесва таквиз по -лекинки...да не си затормозяват много мозъците

така...на мен много ми се взря в о4ите Зейнеб (май така беше на Кемал сестра му
) туй моми4е доста му шарят о4енцата, лъскавите неща я привли4ат, селфита-мелфита...муцки-джу4ки, не отаказа на Нихан и на фризьор да я заведе, таз няма да се омъжи за 4ае-раздава4а...той не е толкоз лъскав за нея

Кемал доста ша пати със милата си кардешим
Не о4аквам от Нихан да признае пред Кемал защо се е оженила за Емир, това все пак е нейна тайна, тайна на семейството, но о4аквам един ден самия Озан да разкрие тази тайна на Кемал. Той много добре познава сестра си, като го гледам е доста наблюдателен и знае тя какво преживява!
Бащата на Нихан и Нихан - съдбите им са еднакви!!! И двамата са склю4или брак по задължение. На бащата все още не знаем историята, но натам отиват нещата! Затова той е 4овека, който най-добре я разбира , усеща, 4е Нихан не е щастлива, колкото и да се преструва. Състоянието й не може да му убегне и той се измъ4ва наред с нея, защото той все още преживява неговата си ли4на трагедия!
Той ще е нейната упора и според мен един ден ще й даде съвет да послуша сърцето си!
супер рейтинг, радвам се

ако подържат динамиката и драмата ще се полу4ат нещата!