Извинявам се, че така нахлувам в темата ви. Но искам да споделя нещо с вас. Пиша си с Гьонюл Докгьоз, едиторка на този сайт за турски сериали..
http://www.izleyiciplatformu.com/kara-sevda-2-bolum-ozeti/
От Ай Япъм я помолили да проучи мненията на зрителите от чужбина за Кара Севда.. Интересувало ги дали сериалът се е харесал в чужбина, дали имате някакви препоръки за по-нататъшното развитие на сценария.. Можете да напишете вашите коментари относно сериала под текста в горепосочения линк, същот така можете да напишете и вашите послания към актьори, продуценти, режисьори и сценаристи на сериала. Ако имате намерения да пишете, ще ви помоля да го направите тази вечер. Защото утре Гьонюл имала среща в Ай Япъмв и щяла да покаже коментарите ви. Можете да пишете на английски, български, турски и руски език..
Предварително ви благодаря

-много се радвам,че си споделила тази новина с нас
Знаеш ли-на мен много ми хареса развитието до момента.Каста е невероятен-страшна игра,рева си заедно с Кемал и Нихан.Драсни два реда-от абличка със специални поздрави
към екипа.Дано е много успешен сериала-ей на всичко ни вълнува-даже и техните рейтинги
-защото се надяваме да се хареса на комшиите та да го гледаме и ние.Има бърз екип от преводачи-благодарности и на тях-та удоволствието ни е пълно.Поздрави и целувки миличка

А щях да пропусна,ИСКА МИ СЕ, ФИНАЛА НА СЕРИАЛА КС, ДА Е С ХЕПИ ЕНД !