Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 507
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Бе аз си мисля,че е щяла да се жени за тейкото на Нихан,но е деня на сватбата е разбрала за изневярата му и го е напуснала  Peace от там вече той принуден да се ожени за русата уруспия ... А той още я обича щом седи и я гледа отдалече...както и тя щом се е преместила близо до тях явно не е събрала сили да си тръгне  Thinking

# 331
Писах я
а относно Лейля каква е на този етап мисля ,че е била детегледачка на дяцата , но се залюбила с тейкото и оная рисавата я изгонила вдън земи тилилейски
или леля на дяцата , тези две версии ми се въртят в главата , с малкото което дават.
Нерваче-нешо за детегледачката не ми се връзва-що беше в булчинска рокля -нещо друго е станало според мен Thinking
не съм видяла такава снимка аз
но Лейля познава Нихан като дете, щом на снимката говореше "това ти ли си, наистина ли си ти"
била е до тях и нещо я принудило да се махне

# 332
  • In the light side of the Moon!
Писах я
а относно Лейля каква е на този етап мисля ,че е била детегледачка на дяцата , но се залюбила с тейкото и оная рисавата я изгонила вдън земи тилилейски
или леля на дяцата , тези две версии ми се въртят в главата , с малкото което дават.
Нерваче-нешо за детегледачката не ми се връзва-що беше в булчинска рокля -нещо друго е станало според мен Thinking
не съм видяла такава снимка аз
но Лейля познава Нихан като дете, щом на снимката говореше "това ти ли си, наистина ли си ти"
била е до тях и нещо я принудило да се махне

С булката ли не си видяла?

това беше за много малко, когато бащата на Нихан се беше заковал пред къщата на Лейля и я наблюдаваше, тогава дадоха откъс млада булка нещо крещеше на някой...той си спомняше  Peace

и аз писах в статията. в английската версия има пове4ко писано  Laughing

# 333
Здравейте дами отново макар и късно!Меги,много добре са се ориентирали съседите да съберат мнението на драгия зрител,това се казва далновидност.Мислих какво да споделя с вас и после и с тях,да, това да има хубав край и аз го искам но според мен преди да започнат снимките би трябвало сценария да е написан ,че може да има промени в движение то е ясно ,но според мен те искат от нас да чуят нашите първи впечатления а те са прекрасни и у нас и при мамашите а и сигурно и в останалите страни където се гледа, а за Турция там рейтинга за сега също показва харесване и гледаемост,така си мисля ,ние не би било редно да пренаписваме сценария,той вече е създаден а на нас ни остава да  се насладим на прекрасното превъплащение на екипа ,аз харесах играта на всичките дори и на " лошия"

# 334
вечерната доза  Mr. Green

# 335
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ммммм, мога спокойно сега да се оттегля  hahaha hahaha hahaha

# 336
Ммммм, мога спокойно сега да се оттегля  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy и аз  Laughing

# 337
  • In the light side of the Moon!

айде лека ви  Hug
аз току що си свалих ашка да си го гледам  Laughing

# 338
Гюнайдън, сладурани  Hug Hug Hug хубав ден на всички  Peace
Снощи малко ви изтървах, но имам основателна причина  Sunglasses
След като изгледах и втора серия, мога да кажа, че на мен всичко ми е тамам, влюбена съм в това дизи  Heart Eyes А музиката на Тойгар в сцените Нихан-Кемал... майко мила, разтапя ми сърцето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Насладете му се и вие, пожелавам ви приятно гледане  Hug

Кара Севда - 2-ри епизод с БГ субтитри  Peace

http://www.vbox7.com/play:67aa55296e

# 339
Добро утро  Hug

Еве  Hug  каква приятна изненада  Heart Eyes
Благодаря много,уникални сте  bouquet

# 340
Добро петъчно утро момичета bouquet Heart Eyes bouquet

Еви, невероятна си. newsm51 newsm51 newsm51

# 341
  • близо до брега на морето
Гюнайдън, сладурани  Hug Hug Hug хубав ден на всички  Peace
Снощи малко ви изтървах, но имам основателна причина  Sunglasses
След като изгледах и втора серия, мога да кажа, че на мен всичко ми е тамам, влюбена съм в това дизи  Heart Eyes А музиката на Тойгар в сцените Нихан-Кемал... майко мила, разтапя ми сърцето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Насладете му се и вие, пожелавам ви приятно гледане  Hug

Кара Севда - 2-ри епизод с БГ субтитри  Peace

http://www.vbox7.com/play:67aa55296e
Добро утро Hug Hug Hugмалеееееееееее,какъв хубав хабер сабба,сабба newsm51 newsm51 newsm51
Еви Heart Eyes Hug newsm51 newsm51 newsm51-наистина е хубаво дизито-благодаря на целия екип.Перфектни и бързи-бъдете здрави,щастливи и ни радвайте още дълго време.Както казват-златни ви ръце Hug
Веерче Heart Eyes HugДеси Heart Eyes Hug
Днес е дъждовно и хемен го мятам Laughing
Лек ден Hug Hug Hug Hug

# 342
Еве Hug Heart Eyes направо не мога да повярвам Shocked ма вие сте уникални Heart Eyes Heart Eyes Е, наистина при4ината е доста основателна за снощната ти липса Hug
Благодаря на целия екип newsm51 newsm51 newsm51 и как вика Мимето, златни ви ръце Heart Eyes
Ох, улетех с вратата от емоция и забравих да кажа добро утро Joy
Вере Hug Heart Eyes Деси Hug Heart Eyes Миме Hug Heart Eyes

# 343
Деси  Hug Мимета на квадрат  Hug  Hug

Ти па тъй улете га че ли видя зет си  hahaha hahaha  не бой се пазя си го  hahaha

# 344
Деси  Hug Мимета на квадрат  Hug  Hug

Ти па тъй улете га че ли видя зет си  hahaha hahaha  не бой се пазя си го  hahaha
Joy аз зет немам Naughty само севгили Heart Eyes Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт