Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 501
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Верче  Hug Heart Eyes Деси  Hug Heart Eyes Миметата  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Като стана въпрос за зетя, не мога да си изкривя душата, ще похваля Бубето  Peace

Много ми хареса сцената на лодката на Салих, когато видя Емир да гали Нихан  Heart Eyes
Също и в къщата на Лейла, така се четеше обидата по лицето му, слушайки думите на Нихан  Hug
Браво  Peace

Ще се разиграе момчето бе  Heart Eyes

# 346
  • близо до брега на морето
Адаш Heart Eyes Hug-хемен го мятам Joy Joy Joy.Щях да излизам днес малко-ма като видях времето ooooh!и сега серията с превод са възгештисах hahaha hahaha hahaha.Моя вика-излез де, виж кандидатурите за кмет и съветници (целия град облепен Joy Joy)-викам му, тц-ишим вар Joy Joy Joyчовек на мига-у последнио момент ша реша Joy Joy Joy.Ади бян качтъм-сигурно пак ша рева с тия двамцата-то биз да ги разбирам ревах пък сега Joy Joy Joy

# 347
Евиииии и всички ,които се потрудихте в този мрачен петъчен  ден да сме щастливи , обичам виии !

# 348
Адаш Heart Eyes Hug-хемен го мятам Joy Joy Joy.Щях да излизам днес малко-ма като видях времето ooooh!и сега серията с превод са възгештисах hahaha hahaha hahaha.Моя вика-излез де, виж кандидатурите за кмет и съветници (целия град облепен Joy Joy)-викам му, тц-ишим вар Joy Joy Joyчовек на мига-у последнио момент ша реша Joy Joy Joy.Ади бян качтъм-сигурно пак ша рева с тия двамцата-то биз да ги разбирам ревах пък сега Joy Joy Joy
Ма то и аз така Joy Joy дигнах се рано, 4е днес Ирка ми идва на гости и викам ше врътна една баница, ше се разшетам малко....аз се лепнах за филма, па баницата ше 4ака Joy Joy Joy
Еве, така е Peaceвъпреки, 4е на мен ми хареса и в първа серия като игра. Той си бедно студент4е, смотано, вси4ко му иде като гръм от небето и до последно не вярваше 4е му се слу4ва такова хубаво нещо. Много наивен и много невинен. Това което искаше да покаже на екран, аз го видях Heart Eyes
Нервак Hug Heart Eyes

# 349
Деси  Hug Мимета на квадрат  Hug  Hug

Ти па тъй улете га че ли видя зет си  hahaha hahaha  не бой се пазя си го  hahaha
Joy аз зет немам Naughty само севгили Heart Eyes Laughing Laughing
Имаш ти ...грънци  Mr. Green
Тва е единствения зет,който устиска толко години да е у фамилията Joy

# 350

Ти па тъй улете га че ли видя зет си  hahaha hahaha  не бой се пазя си го  hahaha
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! днес ми е прекрасен деня и не можеш ме ядоса pletka pletka sohappy sohappy

# 351
Хвали хвали Еве да му се вдигне самочувствието  hahaha

Арно си ми е момчето  Heart Eyes как го изигра бедния студент hahaha кат му знам наперената походка, а там как стъпаше и размяташе оная чантичка  hahaha нищо общо  hahaha

А как се напи от мъка милия и колко беше тъжен  Rolling Eyes  мислеше си,че ще е по лесно да се появи и да я обърка Нихан...но май той остана объркания в случая и ще му е трудно да е до нея

# 352

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! днес ми е прекрасен деня и не можеш ме ядоса pletka pletka sohappy sohappy
Хаха ма хич не съм тръгнала да те ядосвам ма Joy
Даже съм ти пратила целуфан по Систъра в пакетче  hahaha

# 353
Още в началото на епизода рева
баси тандема Бурак-Неслихан
тези ще отвеят сезона като куцо пиле домат , СТРАХОТНИ СААА
а това Неслиханче играе като стой та гледай , отвяла е и Фета и Фахриета ,да не казвам голяма дума , ама ще отвее и доста от лелките с опит и възраст 30+

Тандема Керем Чатай-Хилял Сарал -Тойгар са номер едно , веднага още при първите надписи личи , евалла.

# 354
а това Неслиханче играе като стой та гледай , отвяла е и Фета и Фахриета ,да не казвам голяма дума , ама ще отвее и доста от лелките с опит и възраст 30+

Тандема Керем Чатай-Хилял Сарал -Тойгар са номер едно , веднага още при първите надписи личи , евалла.
smile3521 smile3521 smile3521
Изобщо, всички взети заедно, правят страхотна бомба  Crazy

И Емир /Каан/ да похваля, с каква нежност галеше женичката си  Heart Eyes
А, и за Лейла  Peace Да грубичка е, наранява с думите си и двамата, най-вече Нихан, но може би се опитва да ги предпази от самите тях  Thinking

# 355
Лятото още като се върнаха от почивката си с Кадир излезна една снимка на Несли , на колело и май беше с тези дрехи , с които тича във втори епизод
или се бъркам аз .

# 356
  • София
Добро утро момичета  Hug Heart Eyes
Влизам аз в мамата и какво да видя ЕВИ се е потрудила за нас яко не е спала милата да ни зарадва
Евичка това е специално за теб джанъм

и нещо сладичко за душата да се подкрепиш

И аз сядам да го изгледам но мога още от сега да ви кажа че наистина сериала започна много ударно и не случайно има този рейтинг. Играта на Несли, Бу и Каан е превъзходна дано и сценаристите да продължат в същия дух
За сега се оттеглям и когато го изгледам че се включа с коментари  Hug love001

# 357
  • Керодиспансера
Добро утро , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug
Еви  Hug и тук да ти благодаря за приятната изненада рано-рано сутринта  Heart Eyes

Сервирам кафенце и сядам да гледам  Mr. Green

Днес чакаме ли фрагман  newsm78

# 358

Peace така е Naughty

Линде Hug Heart Eyes Ели Hug Heart Eyes

# 359
  • близо до брега на морето
Нерваче Heart Eyes HugЛинди Heart Eyes Hug
А новата дружка Ели ли е Embarassedза Зарибена питам Hugта ако е така да знам как да се обръщам де Laughing
И аз вече гледам Party Party Party
Ето ся всичко ми се изяснява-нащу помогнало на фемилито,купило им къщата,на аркадаша си ударило едно рамо-само със сестрата и брата ще бере ядове-единия завижда другата иска да се впише в зевгин средата-ще стане нещо,сигур ще изгори това моме Thinkingмноо фърчи милата-ще ставала модел-през колко кревата ша мине,хабер има ли-чапла.ади продължавам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт