Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 533
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Нерваче Heart Eyes HugЛинди Heart Eyes Hug
А новата дружка Ели ли е Embarassedза Зарибена питам Hugта ако е така да знам как да се обръщам де Laughing
И аз вече гледам Party Party Party
Ето ся всичко ми се изяснява-нащу помогнало на фемилито,купило им къщата,на аркадаша си ударило едно рамо-само със сестрата и брата ще бере ядове-единия завижда другата иска да се впише в зевгин средата-ще стане нещо,сигур ще изгори това моме Thinkingмноо фърчи милата-ще ставала модел-през колко кревата ша мине,хабер има ли-чапла.ади продължавам Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy и аз съм до първа 4аст със същите впе4атления Peace
Да Зарибена е Ели Peace

# 361
  • близо до брега на морето
Адаш Hugмерси-да имам хабер
Ся да те питам кат вещо лице-какво чак толкова бяха направили у фризьорскио салон със сестрата-явно съм кьорава,не видях нещо различно-ади продължавам-ма разликата и Кемал я видя Shockedначи нямам хабер от берберство Joy Joy Joy Joy

# 362
Ся да те питам кат вещо лице-какво чак толкова бяха направили у фризьорскио салон със сестрата-явно съм кьорава,не видях нещо различно-ади продължавам-ма разликата и Кемал я видя Shockedначи нямам хабер от берберство Joy Joy Joy Joy
Абе хи4 не си кьорава Laughing Нищо съществено, само понавита коса, при това леко навита Joy
Тоя Емир4о си умира от кеф, 4е го ревнувала Joy Joy Joy па тя си нема хал-хабер hahaha hahaha ама и любовницата му си я бива Joy как умело лъже, па си му е и набарала слабите места и знае как да го задържи Mr. Green

# 363
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Еве и на целият ви екип благодаря bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
Скрит текст:

# 364
Абе хи4 не си кьорава Laughing Нищо съществено, само понавита коса, при това леко навита Joy
Тоя Емир4о си умира от кеф, 4е го ревнувала Joy Joy Joy па тя си нема хал-хабер hahaha hahaha ама и любовницата му си я бива Joy как умело лъже, па си му е и набарала слабите места и знае как да го задържи Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ама Каан много готино изигра тази сцена  Peace Mr. Green

Клари  Hug Heart Eyes таман взех да огладнявам  Laughing

# 365
Каан колкото и хубаво да играе, щом причинява болка на Бу е аут от уиш листата ми

# 366
  • близо до брега на морето
И така-изгледах и втората част-неам думи smile3501 smile3501 smile3501
Страшни бе-не мога им се нагледам
Изясних си фърчилото Joy Joy Joy-ма тя вместо да им помогне-саде на единия засилва ашка на другия нефретта
Ма тъй ще е-като не се знае кво се е случило и каква точно е била причината за раздяла.Пак си пях т.е вих със Кемал-тоз път го написах правилно Joy Joy Joy
Малии,тоз Емир как мрази нащу инж.садедже зарад ишима-а ако разбере,че е обрал праха на жена му преди него-не ми се мисли-ша събори Стамбул от яд Laughing
Искам трейче Party Party Partyнеам търпение веке
Ади,сонра гюрушуруз Laughing
Превод не ви трябва-умаръм Joy Joy Joy Joy
Страааашен Бу
Единия се помъчил да заличи татуса-ма всичко е запечатано в сърцето му,пък другата още си я държи-недан-чункю го обича чооооооооок

# 367
Изясних си фърчилото Joy Joy Joy-ма тя вместо да им помогне-саде на единия засилва ашка на другия нефретта
Ма тъй ще е-като не се знае кво се е случило и каква точно е била причината за раздяла.Пак си пях т.е вих със Кемал-тоз път го написах правилно Joy Joy Joy
Малии,тоз Емир как мрази нащу инж.садедже зарад ишима-а ако разбере,че е обрал праха на жена му преди него-не ми се мисли-ша събори Стамбул от яд Laughing
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Е, тогава ше настъпи края на света hahaha hahaha hahaha hahaha

Клари Hug Heart Eyes

Каан колкото и хубаво да играе, щом причинява болка на Бу е аут от уиш листата ми
дур бе къз, туй е у филма само Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 368
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 369
Дзакккк  Mr. Green
Добро утро сладурчета  Hug Hug Hug Hug Hug за вмного се че сте се разщъкали тази сутрин

Еви  Heart Eyes Hugи тук да благодаря за превода страхотни сте  bouquet

# 370
Журналистите ли са измислили тази интрига? newsm78 newsm78

# 371

дур бе къз, туй е у филма само Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
хубаво де имената ще им заменя
Емир колкото и хубаво да играе, щом причинява болка на Кемал е аут от уиш листата ми

Страхотна и втора серия
рейта на трета ще е бир нумара беш ялдъз
сърчицето му капе на Кемалчо ама страхотна роля изигра пред семейството и най-вече пред фиктивната булка, като айсберг беше
то на Емир ни е ясна реакцията ,като разбере кой обрал паяжината , ама на Кемал каква ще е като разбере ,че саадедже той върлувал из вилаета Ниханов

И аз що го чувам ,че и комшитата си го произнасят Сойдере , а не Сойдер фемилито на Кемалчо
или съм за Отипакс

# 372
Нерваче  Hug всъщност е Кемал Сойдере, така пишеше в досието, което четеше Емир, но го подкарахме от миналата серия без Е...  Whistling
Може да го откоригираме  Wink

# 373
  • near Sofia, Bulgaria
Привет, момичета  Hug Едва ви изчетох, че от толкоз дизита, дето имам да наваксвам  #Crazy #Crazy #Crazy
Еве, чок чок чок тешекюр едерим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes едно подаръче спешъл

И само да вметна нещо за вчерашната серия на Фатиха по Фемилито - даваха два от любимите ми моменти - този
  Heart Eyes и този
Скрит текст:
  Mr. Green
Хубав ден  Heart Eyes

# 374
Дзакккк  Mr. Green
Добро утро сладурчета  Hug Hug Hug Hug Hug за вмного се че сте се разщъкали тази сутрин

Еви  Heart Eyes Hugи тук да благодаря за превода страхотни сте  bouquet

Дзак Дидок Hug Heart Eyes

Журналистите ли са измислили тази интрига? newsm78 newsm78

жълтурковци Naughty  като пишат такива глупости, що не туриха адекватна снимка, а сцена от филма #2gunfire тъпанари #Cussing out и тия са кат наще жълтури ooooh!

Гале Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт