Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 541
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Изгледах 1-вата част и си е друго с превод  Heart Eyes
още веднъж на екипа дето не е спал за да ни направи съпричастни  Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Много ми харесаха думите които каза Лейля на Нихан, когато отиде мокра да търси Кемал:
"Нихан ти не можеш да контролираш живота на Кемал, но можеш да контролираш твоя..."
Много точно и на място и подсказа какво трябва да предприеме ако иска да бъде щастлива,  
а на Кемал каза че омразата също е чувство, дори то е на крачка от любовта... визирайки че все още обича силно Нихан и тази омраза е породена от нараненото му сърце  Naughty
Точно тук искам да отбележа че това е така поради грешка в комуникацията между двамата влюбени, ако Нихан беше споделила причината поради която се омъжва за Емир нещата щяха да стоят по друг начин.
-------------------------------------
Какво да кажа за Емир  newsm78 този мъж е толкова влюбен в Нихан че дори е съгласен да чака 5 години бракът му да стане истински  #Crazy
Не знам дали това е възможно в реала  ooooh!
Той и го призна като и каза че се нуждае от нея "като луд". Каза и че той всъщност не се е променил такъв си е какъвто винаги е бил "винаги обичащ я", но явно вече е дошъл предела на търпението му и затова смята да промени правилата на играта, като и се закани че от 5-тата годишнина на брака им тя ще стане негова жена...
Какво ли я очаква Нихан след тази закана не ми се мисли  ooooh!
---------------------------------------
Сега вече разбрах и това че семейството на Нихан не е наясно с факта че бракът на дъщеря им е все още неизконсумиран. Да баща и вижда че тя е нещастна но майка и не мога да я разбера - виждала била че всичко било наред и нямало никакъв проблем  #Crazy ooooh!
Хем вижда че зетя непрекъснато го снимат по вестниците с жени но иначе всичко било наред. Та даже и внуци чакат със свекъра  newsm78
Брат и обаче ми се струва че е наясно със ситуацията защото каза недвусмислено че "дължи живота си на тях"
---------------------------------------
Кемал - той наистина е пропит от желание за отмъщение  Naughty
Тръгна към клуба за срещата с Емир като каза "най-любимото ми място - клуба"
Наистина той няма как да забрави унижението на което беше подложен макар и несъзнателно да го оставят да чака отвън. Сега му е дошъл момента да си отмъсти и го направи много качествено - така му ги наприказва на Емир че онзи направо онемя...

Продължавам с 2-рата част  Heart Eyes

# 376
  • близо до брега на морето
Ди Heart Eyes Hug Гале Heart Eyes Hug
Линди Hugаз го изгледах къз-ма сташни са бе. Май ще го повторя сонра пак Joy Joy Joy.Невероятни-думи нямам Peaceстрашен тандем са-Керем аби си разбира от работата-аферим му на тоз човек Wink

# 377
Мимоче  Heart Eyes Hug и аз искам баница  Crossing ArmsЛудетинко  Heart Eyes HugЛинди  Heart Eyes HugКлари  Heart Eyes HugНерваче  Heart Eyes HugГале  Heart Eyes HugДеси  Heart Eyes :hug:jupetrov  Heart Eyes  Hug

Аз ще чакам да го качат в датата че от бокса 2 дена ще ми го зарежда  #Cussing out

# 378

Привет! Много е вълнуващ сериала... и на мен не ми се мисли Емир, какво ще направи след тържеството...Все пак мисля, че няма да се опита насила да получи това, което иска...И според мен е влюбен в Нихан истински..., защото ако беше само да си постигне своето, нямаше да чака....
Другото, за което си помислих е, че баткото на Кемал ще го издаде на Емир рано или късно...

# 379
Опс-пропуснала съм Клари Heart Eyes Hug и Жу Heart Eyes Hug
Ди,джанъм бих ти помогнала-ма ич ма нема-не моа ги тегля тез клипчета щом не са у торент и тва е Laughing-прая нещо и после компа се нуждае от профи Joy Joy Joy
Терзи Heart Eyes Hug-съмнява ме тая негова обсебваща любов.Искаше да се ожени за нея-но нищо не е в сила да я накара да го заобича.
Толкова ги унижават Емир и баща му-видиш ли благодарение на Нихан живеят в къщата и имат охолен живот.Така е-но бащата разбира,колко е нещастна дъщеря му и си мисли,че причината е в залитанията на зетя.Да ама не-пък майката ич не си струва да я коментирам-всички прищевки се изпълняват има си същия охолен живот-ма си мисля,че в един момент кранчето ще спре.
Жал ми е за Озан-безполезния ти брат #Cussing out #Cussing out #Cussing out-вече няма нужда от него и си каза думата.Пък той милия също разбира колко много дължи на сестра си.Около оная вечер трябва за има още разяснения.Колкото и да си богат-ако е има смъртен случай все от някъде ще изтече инфо Thinking

# 380
Нерваче  Hug всъщност е Кемал Сойдере, така пишеше в досието, което четеше Емир, но го подкарахме от миналата серия без Е...  Whistling
Може да го откоригираме  Wink
аа Еви на мен изобщо не ми е проблем как го изписвате ,само питах да си го уточня за себе си  Hug Hug Hug

# 381
Терзи  Hug Heart Eyes много завистливо това човече - Тарък  ooooh! Всичко може да се очаква от него...

Ди  Hug Heart Eyes jupetrov7  Hug Heart Eyes Гале  Hug Heart Eyes

Едно хубаво гифче да сложа  Heart Eyes

# 382
Еххх  и днес ни измъчиха с този фрагман Sad

# 383
Еххх  и днес ни измъчиха с този фрагман Sad
Добър ден първо Hugкажи мнение за гледането до тук-той трея ще излезе довечера сигурно. Това, че чакаме с нетърпение им е ясно Joy Joy-но ги дават вечер, когато има повече зрители пред екрана

# 384
Привет, прекрасни, на всички, че много сте се разщъкали Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Еве Hug Heart Eyes и на другите в екипа Hug благодарско за труда ви Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ди Hug Heart Eyes ако искаш мога го кача в мегата, да ги дръпнеш 2 части оттам newsm78

# 385
Васе  Hug Heart Eyes

Довечера ще го кача в Датата, с по-добро качество  Peace

Фрага сигурно ще го пуснат довечера, в рекламите на Ашката  Laughing

# 386
Васе Heart Eyes Hug
dohВие си ме знаете,че не съм нито по коментарите пък камоли няколко и то дълги Joy Joy Joy
Но тия ми влезнаха яко под кожата Peace и ми се пише.чак да не повярваш Joy Joy Joy Joy

# 387
Терзи  Hug Heart Eyes много завистливо това човече - Тарък  ooooh! Всичко може да се очаква от него...

Ди  Hug Heart Eyes jupetrov7  Hug Heart Eyes Гале  Hug Heart Eyes

Едно хубаво гифче да сложа  Heart Eyes

Много им се изкефих тук  Heart Eyes

# 388
Васе  Hug Heart Eyes

Довечера ще го кача в Датата, с по-добро качество  Peace

Фрага сигурно ще го пуснат довечера, в рекламите на Ашката  Laughing
Laughing така и предположих Peace но ако няма търпение кат мен да чака... Laughing изгледах 1 част Laughing ся подхващам втората, че не можах да го гледам в сряда Laughing

# 389
Васе Heart Eyes Hug
dohВие си ме знаете,че не съм нито по коментарите пък камоли няколко и то дълги Joy Joy Joy
Но тия ми влезнаха яко под кожата Peace и ми се пише.чак да не повярваш Joy Joy Joy Joy
ама вярваме ти бе Joy Joy Joy то след тия 4аршафи, как да не повярваме Joy Joy Joy даже ти се и радваме Heart Eyes

Васе Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт