още веднъж на екипа дето не е спал за да ни направи съпричастни

Много ми харесаха думите които каза Лейля на Нихан, когато отиде мокра да търси Кемал:
"Нихан ти не можеш да контролираш живота на Кемал, но можеш да контролираш твоя..."
Много точно и на място и подсказа какво трябва да предприеме ако иска да бъде щастлива,
а на Кемал каза че омразата също е чувство, дори то е на крачка от любовта... визирайки че все още обича силно Нихан и тази омраза е породена от нараненото му сърце

Точно тук искам да отбележа че това е така поради грешка в комуникацията между двамата влюбени, ако Нихан беше споделила причината поради която се омъжва за Емир нещата щяха да стоят по друг начин.
-------------------------------------
Какво да кажа за Емир
този мъж е толкова влюбен в Нихан че дори е съгласен да чака 5 години бракът му да стане истински
Не знам дали това е възможно в реала

Той и го призна като и каза че се нуждае от нея "като луд". Каза и че той всъщност не се е променил такъв си е какъвто винаги е бил "винаги обичащ я", но явно вече е дошъл предела на търпението му и затова смята да промени правилата на играта, като и се закани че от 5-тата годишнина на брака им тя ще стане негова жена...
Какво ли я очаква Нихан след тази закана не ми се мисли

---------------------------------------
Сега вече разбрах и това че семейството на Нихан не е наясно с факта че бракът на дъщеря им е все още неизконсумиран. Да баща и вижда че тя е нещастна но майка и не мога да я разбера - виждала била че всичко било наред и нямало никакъв проблем

Хем вижда че зетя непрекъснато го снимат по вестниците с жени но иначе всичко било наред. Та даже и внуци чакат със свекъра

Брат и обаче ми се струва че е наясно със ситуацията защото каза недвусмислено че "дължи живота си на тях"
---------------------------------------
Кемал - той наистина е пропит от желание за отмъщение

Тръгна към клуба за срещата с Емир като каза "най-любимото ми място - клуба"
Наистина той няма как да забрави унижението на което беше подложен макар и несъзнателно да го оставят да чака отвън. Сега му е дошъл момента да си отмъсти и го направи много качествено - така му ги наприказва на Емир че онзи направо онемя...
Продължавам с 2-рата част

страшен тандем са-Керем аби си разбира от работата-аферим му на тоз човек 
Лудетинко

Вие си ме знаете,че не съм нито по коментарите пък камоли няколко и то дълги