Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 488
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • близо до брега на морето
Терзи bouquet bouquet bouquetдоло-горе и аз така си го преведох-директно от турски-вай бе

# 421
Лелче Heart Eyes Hugуцелила си темата  Laughing радвам се че ти хареса сериала  Peace

# 422
Терзи bouquet bouquet bouquetдоло-горе и аз така си го преведох-директно от турски-вай бе
Joy Joy Joy Joy и аз тъй Laughing ей, задобряваме бая hahaha hahaha

# 423
  • In the light side of the Moon!
мерси много за фрагман4ето Миме  Hug и за превода Терзи  Hug

аз хи4 не задробявам от никъде и много се радвам на всеки превод  Joy Joy Joy Joy

Кемал остава,  е то имах си аз да се върне в Зонгулдак  Laughing

Озан го гризка съвестта.... в полицията не му препоръ4вам да отиде, ама поне да сподели с правилния 4овек  Joy

Добре дошли на вси4ки нови моми4ета  Hug Hug Hug

# 424
  • София
Линди Hugшегувам се-да не се обадиш Embarassed
Кефи ме края на трея-вече няма какво да се крие-или бяга newsm78
Ма тоя Тарък и той слага сол в раните на Кемал-защо останал (върнал)заради семейство, приятели, квартал или ески ашк-тъпанар.Той за тия пет години кви ги е свършил-даже и мома йок #Cussing outяд ме е да го гледам
Миме нема кой да го спре Кемал напротив той все повече ще се амбицира да остане и да натрие носа на Емир  newsm48

# 425
  • София
Здравейте. Simple Smile
Не съм вярвала, че екранната двойка Кемал-Нихан, Heart Eyes Heart Eyes ще ме пленят до такава степен, при все, че дори не следях сериала с Неслихан и Кадир по Диема(просто не ме впечатли ни сюжета, ни екранната двойка, която всъщност е и реална), нито пък съм следяла Бурак досега като актьор. Него обаче с Фахрие много ги харесвам като двойка  Heart Eyes в реала, прекрасни са.
Кадир е симпатяга, а Неслихан е с много нестандартна красота, всъщност не знам кое точно ми харесва в нея, но погледна ли я и ми е симпатична, чаровна е, и привлича хората към себе си.
Страхотен е сериала Черна Любов, не очаквах, че чак толкова, ще ме впечатли.
Дано се задържи дълго на екран. Praynig
Благодаря на екипа за преводът му, удоволствието за гледане с бг превод е несравнимо, благодаря Ви момичета.
П.П. Между другото има много теми за сериала, доста се чудех в коя да напиша впечатленията си за него.
Neidjal добре дошла  Hug
Неслихан наистина е много красиво момиче а според мен нейната красота идва от руско-татарската и кръв.
От едно хубаво момиче което гледахме в Листопад тя израстна като премина през няколко филма за един от които /Араф или известен още като Чистилище/ с участието и на Озджан Дениз,  получи награда на кинофестивала в Русия. Игра във Фатих Харбие или както сега го излъчват като Двете лица на Истанбул и сега в новия сериал с Бурак. Виждам невероятно израстване при нея и като визия и като игра. Надявам се сериала да е успешен защото тя е много млада - едва на 23 години и тепърва и предстои да се доказва.

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 20:19 от БлагаВест

# 426
Здравейте момичета  newsm51

Следя темата още когато беше само за сериала Фатих Харбие и макар,че сега всички се вълнувате от новия сериал Кара Севда имам един въпрос - какво означава Харбие ?
Действително новият сериал и главните герои са много добри, но аз изчаквам да станат няколко сериите преведени на български и тогава ще го почвам, че така всяка седмица в очакване ми идва в повече.

# 427

Фатих е богата част на Истамбул, а Харбие бедната...

# 428
Здравейте момичета  newsm51

Следя темата още когато беше само за сериала Фатих Харбие и макар,че сега всички се вълнувате от новия сериал Кара Севда имам един въпрос - какво означава Харбие ?
Действително новият сериал и главните герои са много добри, но аз изчаквам да станат няколко сериите преведени на български и тогава ще го почвам, че така всяка седмица в очакване ми идва в повече.
Siika Hugтова е името на квартал

# 429
  • София
Здравейте момичета  newsm51

siika добре дошла и на теб  Hug
Това са имената на два квартала в Истанбул единият е Фатих - квартала на по-бедните а другия е Харбие - това е квартала на богатите. Не случайно българската версия се казва Двете лица на Истанбул...

# 430
  • близо до брега на морето
Добре дошли на новите момичета и от мен Hug Hug Hugоди до после-имам дизи онлайн Party Party Party

# 431
Привет на всички пак и на новодошлите - хошгялдениз  Hug Laughing

Слагам ви фрага и отивам да чета  Peace

http://vbox7.com/play:c41ed245db

и 2 серия в датата  Hug

http://data-bg.net/details.php?id=21855

# 432
  • София
Добре дошли на новите момичета и от мен Hug Hug Hugоди до после-имам дизи онлайн Party Party Party
Миме а се запри малко  Naughty
ще ти покажат жълт картон джанъм  Heart Eyes

# 433
Момичета, сърдечно благодаря за бързия отговор ! bouquet
Ще продължавам да следя с удоволствие темата, както досега и да се радвам на всички, които пишат тук,но за съжаление аз нямам вашия живописен стил и затова ще ви се радвам от балкона.

# 434
  • София
Момичета, сърдечно благодаря за бързия отговор ! bouquet
Ще продължавам да следя с удоволствие темата, както досега и да се радвам на всички, които пишат тук,но за съжаление аз нямам вашия живописен стил и затова ще ви се радвам от балкона.
Там където ти се чувстваш уютно там сядай по-важното е да си сред нас  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт