Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 480
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Терзи и Еве благодаря за бързият превод Hug Hug Hug
Добре дошли на новите момичета Hug Hug Hug
Момичета Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 436
Лелче Heart Eyes Hugуцелила си темата  Laughing радвам се че ти хареса сериала  Peace
Здрасти лелчеееее, Hug много ми харесва сериала, мноооого, а Неслихан така заразително и изразително плаче, че всеки път като я погледна плачеща сълзите ми сами си текват по бузите ми, страхотна екранна двойка са с БУ. Heart Eyes
БлагаВест Hug(предполагам си Линди, приятно ми е  friendship Надето съм) мерси за инфото за Несли, ето откъде идват нестандартните й черти на лицето, а аз се чудех защо ми изглежда някак си особена, но в същото време сладка.
Благодаря и на другите момичета Simple Smile.........Simple Smile за гостоприемството.

# 437
  • София
Лелче Heart Eyes Hugуцелила си темата  Laughing радвам се че ти хареса сериала  Peace
Здрасти лелчеееее, Hug много ми харесва сериала, мноооого, а Неслихан така заразително и изразително плаче, че всеки път като я погледна плачеща сълзите ми сами си текват по бузите ми, страхотна екранна двойка са с БУ. Heart Eyes
БлагаВест Hug(предполагам си Линди, приятно ми е  friendship Надето съм) мерси за инфото за Несли, ето откъде идват нестандартните й черти на лицето, а аз се чудех защо ми изглежда някак си особена, но в същото време сладка.
Благодаря и на другите момичета Simple Smile.........Simple Smile за гостоприемството.
Наде  Линди съм  55
Наистина страхотно се справя с плача и аз като теб се разплаквам  newsm45 а с Бу наистина си пасват и ми се струва че все повече ще се напаснат просто трябваше да преодолеят притесненията си от страничните фактори особено това се отнася за Бу  Mr. Green

# 438
  • In the light side of the Moon!
Наде  Hug

Несли има много специфи4на красота, която не всеки може да забележи  Laughing

# 439
Наде  Hug

Несли има много специфи4на красота, която не всеки може да забележи  Laughing

Права си Меги. Hug
На мен тя ми стои добре и до БУ, и до Каан(забравих името на героя му newsm78).
За играта на БУ и излъчването му няма смисъл да говоря.
Него го знам отпреди въпреки, че не съм го следяла от-до като актьор.

# 440
  • близо до брега на морето
Наде Hugтоз Каан (аз пък не знаех истинското му име) -тук е Емир.Добре се справя с ролята си-щом ни дразни (поне мен де)

# 441
Наде Hugтоз Каан (аз пък не знаех истинското му име) -тук е Емир.Добре се справя с ролята си-щом ни дразни (поне мен де)

на мен 4ак ми се приисква пове4ко да ме дразни  Joy Joy Joy Joy Joy

# 442
Здрасти и на теб Мими. Hug
Вярно, че е Емир в сериала.
Каан го гледах отвреме навреме с Хазал в сериала АШК но не ми харесваха като екранна двойка, докато с Несли стоят много добре един до друг.
Играе перфектно момчето, спор няма.
Зерин е голяма свежарка в този сериал както е изрусена.

# 443
  • София

Дразни дразни но аз си падам по лошите момчета та не знам дали бих му устояла  smile3521

# 444

Дразни дразни но аз си падам по лошите момчета та не знам дали бих му устояла  smile3521
Затова и на мен ми се прищява пове4ко дразнене  Joy Joy Joy

забелязахте ли как са издокарали Зерин, 4е дори си прили4а с Несли?
демек Лейля и Нихан си прили4ат  Laughing

# 445
  • София

Затова и на мен ми се прищява пове4ко дразнене  Joy Joy Joy

забелязахте ли как са издокарали Зерин, 4е дори си прили4а с Несли?
демек Лейля и Нихан си прили4ат  Laughing
+1  newsm10  май сме на едно мнение  newsm48

# 446
А забелязахте ли, как Кемал стисна ръката на Нихан, като се запознаваха уж пред Емир  Crazy

Наде, привет  Hug Heart Eyes

# 447
А забелязахте ли, как Кемал стисна ръката на Нихан, като се запознаваха уж пред Емир  Crazy

А тя как нежно я дръпна? Готин момент...

# 448
# 449

много хубав момент, много силно я стисна оба4е  Joy Joy Joy
има нужда да я докосне, усети....да я зграб4и  Laughing

Ръцете довършват всичко останало

Скрит текст:
Има ли страст, ръцете довършват всичко останало. Тръгват от тила, спускат се надолу към заобления като круша ханш и стигат до глезените. Следват целувките. Те са по-точно леко докосване на устните върху тръпнещата плът. Една с една не си приличат. Парят. Гърдите изтръпват, краката отмаляват, а световъртежът в главата те залюлява като махало на часовник. Времето не е достатъчно. Гали. Времето не съществува. Целувай. Времето е единствената невъзможност да разграничим сегашната си свързаност с предстоящата истерия, ако не останем свързани и след смъртта. Гали. Страстта е налице. Тялото ми – също. Целувай до припадък. Когато омалея от целувки, ще съм познал живота. Животът без допир и целувки е само съществуване.

Добромир Банев

Общи условия

Активация на акаунт