Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 430
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро и от мен,за всички гуш  Hug Hug Hug
И кафенце да сложим  Wink

# 511
  • Бургас
Привет !

Hug Hug Hug

# 512
Здравейте !

Хапчо  Hug Heart Eyes anitto   Hug Heart Eyes  Нерваче    Hug Heart Eyes Гале   Hug Heart Eyes Ренко  Hug Heart Eyes  Ирка   Hug Heart Eyes Миме  Hug Heart Eyes  

Хубава неделя!

# 513
  • София
Добър ден на всички момичета които вече са се събудили и на тези които тепърва ще стават  Hug
Ох обърках се с това часово време но вече сверих всички часовници вкъщи да не стане някоя грешка. Преди да отида да гласувам първо да ви проверя  Naughty
Аничка мерси за кафенцето  Hug
Мимче ти си най-ранобудна  Hug Heart Eyes а това че мяташ такива чаршафи явно си се заразила от мен  Mr. Green
Нерваче  Hug  Гали  Hug  Ренка  Hug чакам компетентното ти мнение за 2-ри епизод  Heart Eyes
Ирка  Hug  Мичонка  Hug  Хапчо  Hug  Лава  Hug
За сега ви оставям и умната  Naughty

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 12:32 от БлагаВест

# 514
Здравейте !

Хапчо  Hug Heart Eyes anitto   Hug Heart Eyes  Нерваче    Hug Heart Eyes Гале   Hug Heart Eyes Ренко  Hug Heart Eyes  Ирка   Hug Heart Eyes Миме  Hug Heart Eyes  

Хубава неделя!
Здравейте!
Изчаках да станат два преведени епизода, и тогава ги изгледах.
Много набързо пресъздадоха любовта между Нихан и Кемал.
Недостатъчно, за да я приема за "голяма"!
Невероятна игра на Неслихан! На това девойче Господ е дал всичко!
Харесах Емир! Страхотен в ролята си - той е големият образ до тук за мен!
Ако аз бях сценарист щях да развия образът му в положителна посока.
Според мен той заслужава Нихан!

# 515
Мераба, къзлааар  Hug Hug Hug

Здравейте !

+ 1  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лаве   Hug Heart Eyes

sboncheva  Hug Heart Eyes Много интересен пост  Peace Признавам си, замислих се и аз  Thinking
Няма да е първият сериал с такава развръзка... Спомням си Мелодията на сърцето и колко харесвах Кенан, но след редица негови изцепки, минах в отбора на Джемил  Heart Eyes Laughing Laughing Laughing
Ако Кемал бей забие прекалено много в отмъщението и продължи да измъчва нещастното Ниханче...

Ноооо едва ли ще стане това, като се знае, колко припадат по Бурак фенките  Whistling Mr. Green

# 516
Мераба, къзлааар  Hug Hug Hug

Здравейте !

+ 1  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

+1Лаве Hug Heart Eyes Еве Hug Heart Eyes Линди Hug Heart Eyes

# 517
  • In the light side of the Moon!
здравейте  Hug

Невра4е  Hug

Лейля помага ва влюбените , но не им се налага , оставя ги те да стигнат сами до това което искат и те да правят крачките като само им отваря очите за нещата, които си набиват в главите че са другояче.

напълно съм съгласна  Peace
кара ги да изрекат на глас това, което не признават и пред самите себе си  Peace

да дъжи се гадно с Нихан, но Лейля знае колкото и Кемал, тя незнае истинската при4ина Нихан да напусне Кемал. Нормално е държанието й, все пак Нихан е моми4ето наранило приятеля й Кемал  Peace

за хвър4илото и аз си мисля 4е беше номер,
тя непрекъснато поглеждаше към посоката от която о4акваше Нихан да се появи  Laughing

хубава неделя на вси4ки  Hug

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 16:38 от MegiTeo

# 518

хубава неделя на вси4ки  Hug

Благодаря за споделения колаж! Hug Hug Прекрасен е! bouquet

# 519
Опааа, какво става тук  Thinking

Мерабалар  Hug Hug Hug

# 520
# 521
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Игубих реда и затова само с емотки....Пускам си канала-за поредното дизи-ма той озета приполовен Shocked..комшиите не свериха ли саатите и те бе newsm78

# 522
Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Игубих реда и затова само с емотки....Пускам си канала-за поредното дизи-ма той озета приполовен Shocked..комшиите не свериха ли саатите и те бе newsm78
Няма да сменят часа комшиите  Peace
Озетите ще почват в 19 часа, а новите серии в 20 - това българско време  Sunglasses

# 523
  • София
Това е жената която ще се опита да застане между Нихан и Кемал

А това е жената заради която ще се разрази огромна битка между тези двама мъже

# 524

Общи условия

Активация на акаунт