Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~67~

• 29 443
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Меги очаквам от тук насетне Емир да се развихри защото започва да му пари под краката - от една страна конкуренция в бизнеса от страна на Кемал а от друга не е удовлетворен от връзката си с Нихан. Ако пък случайно попадне на рисунката на Нихан с образа на любимия и Кемал  ooooh! просто не ги виждам  Praynig

# 496
  • In the light side of the Moon!
Меги очаквам от тук насетне Емир да се развихри защото започва да му пари под краката - от една страна конкуренция в бизнеса от страна на Кемал а от друга не е удовлетворен от връзката си с Нихан. Ако пък случайно попадне на рисунката на Нихан с образа на любимия и Кемал  ooooh! просто не ги виждам  Praynig

Hug
Кемал настъпи Емир жестоко и сега е ред на Емир да настъпи Кемал
Емир ще се вихри, Кемал и той ще се вихри...ще има надиграване между тях  Peace

ще има ли развитие на любовта между Нихан и Кемал  newsm78
според мен трябва да има...но как ще стане не ми е ясно  ooooh! освен Нихан да изневерява на Емир
оффф незнам..... май ще трябва да спра да мисля и квото такова  Crossing Arms

# 497
  • София

Hug
Кемал настъпи Емир жестоко и сега е ред на Емир да настъпи Кемал
Емир ще се вихри, Кемал и той ще се вихри...ще има надиграване между тях  Peace

ще има ли развитие на любовта между Нихан и Кемал  newsm78
според мен трябва да има...но как ще стане не ми е ясно  ooooh! освен Нихан да изневерява на Емир
оффф незнам..... май ще трябва да спра да мисля и квото такова  Crossing Arms
Няма така лесно да се възстанови връзката помежду им и ми се струва че Кемал ще си отмъщава като започне да демонстрира връзка с друго момиче

# 498
  • In the light side of the Moon!
едвам 2ри еп и ве4е ми се иска да знам пове4е  Joy Joy Joy
сега пак гледах фрагмана малко по задълбо4ено....на Емир любовницата 4у нещо на вратата..... дали не 4у Озан да вика 4е заради него са се оженили  newsm78

# 499
  • София
едвам 2ри еп и ве4е ми се иска да знам пове4е  Joy Joy Joy
сега пак гледах фрагмана малко по задълбо4ено....на Емир любовницата 4у нещо на вратата..... дали не 4у Озан да вика 4е заради него са се оженили  newsm78

Прави ми впечатление че много динамично се развиват нещата до тук. Какво ли ще ни сюрпризират в следващия епизод нещо братчето се бунтува и вече не издържа та дали няма от там да тръгнат някои неща.

# 500
И аз го изгледах най-накрая  Mr. Green  какво да кажа,вие всичко разнищихте  Joy Joy Joy

И аз мисля,че ще вкарат момиче на Кемал и Нихан ще ревнува много...въпреки че тя сега изкрейзва,пък за по-натам не ми се мисли  ooooh! ooooh! Това вмъкване на разговора с Аху ли беше,не е хич напразно  Mr. Green
Не мога да предвидя какво ще ни покажат и на къде ще се развият нещата ...тръпката от неизвестното е налице  Mr. Green

И мен ме дразнят сестрата и брата на Кемал  ooooh! ooooh! ooooh! как пък и двамата ги измислиха да са прости,та чак дрънчат  ooooh! ooooh! ooooh! единият трябваше да му е от помощ,пък то  Crossing Arms ...но пък той си има Лейля  Mr. Green  която обаче ми е мн съмнителна  Peace помага ли им да се забравят,или се опитва да им пробуди любовта с всичка сила  Rolling Eyes  това с хвърчилото аз си го обясних,че тя го е дала на децата да играят и след това си го прибира пак   Peace малко нещата ми намирисват на двойна игра  Thinking като че ли предизвиква Нихан умишлено...знам ли и аз...
Мислех си,че Нихан е нейно дете евентуално,но пък някак мн студена към нея беше в този епизод  newsm78 и това със сватбата ме обърка - ако са се разделили на сватбата,за какво ще си дава детето тогава  Rolling Eyes чак такава омраза да е таила,че да се откаже от най-святото си...дали е възможно  Thinking

Бащата на Емир не ме кефи хич  Confused Сега вече е ясно защо Емир е такъв...явно е яко тъпкан и той така мачка сега. Дори и в днешен момент уж той управлява,пък последната дума е на баща му. Яко негово копие е - каквото поискам,ще го получа,независимо на каква цена и през кого ще мина...било то и сина ми... та и той така с Нихан- да за я получи стъпка брат й....Sick

За майката на Нихан нищо няма да кажа...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Айде стига толкова  Mr. Green

# 501
  • София
И аз го изгледах най-накрая  Mr. Green  какво да кажа,вие всичко разнищихте  Joy Joy Joy

И аз мисля,че ще вкарат момиче на Кемал и Нихан ще ревнува много...въпреки че тя сега изкрейзва,пък за по-натам не ми се мисли  ooooh! ooooh! Това вмъкване на разговора с Аху ли беше,не е хич напразно  Mr. Green
Не мога да предвидя какво ще ни покажат и на къде ще се развият нещата ...тръпката от неизвестното е налице  Mr. Green

И мен ме дразнят сестрата и брата на Кемал  ooooh! ooooh! ooooh! как пък и двамата ги измислиха да са прости,та чак дрънчат  ooooh! ooooh! ooooh! единият трябваше да му е от помощ,пък то  Crossing Arms ...но пък той си има Лейля  Mr. Green  която обаче ми е мн съмнителна  Peace помага ли им да се забравят,или се опитва да им пробуди любовта с всичка сила  Rolling Eyes  това с хвърчилото аз си го обясних,че тя го е дала на децата да играят и след това си го прибира пак   Peace малко нещата ми намирисват на двойна игра  Thinking като че ли предизвиква Нихан умишлено...знам ли и аз...
Мислех си,че Нихан е нейно дете евентуално,но пък някак мн студена към нея беше в този епизод  newsm78 и това със сватбата ме обърка - ако са се разделили на сватбата,за какво ще си дава детето тогава  Rolling Eyes чак такава омраза да е таила,че да се откаже от най-святото си...дали е възможно  Thinking

Бащата на Емир не ме кефи хич  Confused Сега вече е ясно защо Емир е такъв...явно е яко тъпкан и той така мачка сега. Дори и в днешен момент уж той управлява,пък последната дума е на баща му. Яко негово копие е - каквото поискам,ще го получа,независимо на каква цена и през кого ще мина...било то и сина ми... та и той така с Нихан- да за я получи стъпка брат й....Sick

За майката на Нихан нищо няма да кажа...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Айде стига толкова  Mr. Green
Аничка  newsm10  много точно казано
За Лейля си мисля че колкото е наранена от някаква неочаквана раздяла толкова в даден момент ще съжали Нихан и Кемал и ще се опита да помогне за сближаването на двамата. При нея наистина има някакво раздвоение и дано сценаристите да насочат поведението и към положителна посока

# 502
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug
Виждам коментарите продължоват Laughing...Меги Hugзабелязах, че на тая малката и се доходи до тоалет точно в момента на франко бецален."Дребна душица"-то и да беши там Нихан щеше да и покрие разходите. Ще берат ядове с нея-с тоя и мерак ще има ядове -кисиникле.Ми брата-кога щял да види "такава маса" Rolling Eyes-не беше нещо особено, но е ясно, че не излиза от къщи.Само баща му и аркадаша се радваха на Кемал и причината на тая среща в местната кръчма.Ще гледаме още какво ще правят тия двамата-защото ми се чини-няма да спрат. Уха-пак се улях-отделих много време на брата и сестрата Joy Joy Joy-а даже не си струва да си тормозя малкото сиво вещество Joy Joy Joy
Лек ден на всички Hug Hug-сменихте ли часа на саатите Laughing

# 503
Добро утро
много е хубаво да ви чета на фона на музиката от сериала Simple Smile
Лейля помага ва влюбените , но не им се налага , оставя ги те да стигнат сами до това което искат и те да правят крачките като само им отваря очите за нещата, които си набиват в главите че са другояче.
Хвърчилото тя изигра номера с него за да предизвика Нихан да види реакцията и и да се убеди и тя и самата Нихан ,че това което иска е Кемал който е в сърцето и, а не Кемал да се махне от живота и.

Относно любовта и в миналото , аз си обяснявам че с бащата на Нихан са се обичали и щели да се женят , но по някакъв начин в деня на сватбата онова русо недоразумение майката е натресла децата  на бащата , със сигурност ще излезне ,че те не са деца на бащата ще видите , затова бяха думите на Нихан пред Кемал че е биологична дъщеря и на двамата , но чувства че е повече на баща си , а то е обратното.

Любов взаимна скоро от двамата няма да видим
не съм сигурна ,че комшитата ще позволят извънбрачна връзка , но пък Хилял Сарал е знаем ,че го е допускала в сценариите си , та може и тук да го допусне и сега.
Но повече ме навява мисълта ,че тук ще има едно дълго отмъщение и онова чудо Аслъ като се намеси ще стане мазало.

Изнасилване от страна на Емир и аз допускам , не виждам как той ще постигне желанието си по друг начин
няма да ме учуди ако е и в следващия епизод и затова брата така крещи че всичко е заради него.

# 504
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро  Hug Миме  Hug Нерваче  Hug
И аз най-после изгледах преведените серии и мога да коментирам. Най ми е странно поведението на Лейля  Thinking То е ясно, че е изоставена от бащата, но тя в булчинска рокля говореше и на двамата, значи са й били близки  newsm78 Не ми се струва да е майка на децата, много студено се държеше с Нихан, но пък и майка й се държи ужасно с нея, сякаш има само син  Crossing Arms Объркващо е и не знам какъв обрат готвят сценаристите, но ми се ще малко да и понатрият носа на тая Вилдан!  #Cussing out
Относно заканите на Емир, мисля, че брата или бащата ще се намесят и ако нещо стане с някой от тях, това ще извади Нихан от вцепенението  и ще се бори за Кемал, но той ще е наранен още дълго, няма да се довери лесно. Ако се появи жена, дали Асу или друга, по-скоро ще е допълнителен щрих, не мисля, че той би го направил нарочно, за да й отмъщава, такива задкулисни интрижки не са му в характера! Олях се, стига засега!  Stop Ще видим какво следва... Хайде, хубав ден!  Hug

# 505
Добро утро Hug Hug Hug

Ау какви чаршафи опъвате Mr. Green

Васе Laughing много почнаха да фокусират върху двете двойки Laughing затуй говорим Laughing

Довечера ще се опитам да догледам 2 ра част Laughing много реве Нихан ooooh! да земе да поспре че ме дразни #Cussing out

# 506
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро Hug Hug Hug

# 507
  • близо до брега на морето
Охоооо, докато си пия кафето и сте се пробудили Hug
Нерваче Heart Eyes Hug Гале Hug Ренко Heart Eyes Hug Ирка Heart Eyes Hug
Ма верно опъваме чаршефи-явно ни вълнува Joy Joy Joy Joy Joy.Ма за мен не е присъщо....в темите, които пиша рядко моа се случи подобно нещо. Явно ми е липсвало онлайн гледането на интересно дизи и приятната компания, чакане на трей, резюме и тръпката от новата серия.Ма ако трябва да бъде гяркек Joy Joy Joyтолкова много дълги и последователни-май не са били Thinkingпишех нещо-кое ме вълнува, кое дразни и дотам.А тук ей сега ко метна и отиде.....тая дет чу нещо зад вратата, оная Асу,-все отнякъде ще изкочи трънката.Тайните ще излизат на яве'а то такива за сега май само около Нихан и сие Thinking...аааа, спирам Joy Joy Joy

# 508
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мим  Heart Eyes Hug

# 509
Гюнайдъннн Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт