просто не ги виждам
просто не ги виждам
просто не ги виждам 

освен Нихан да изневерява на Емир
просто не ги виждам 

освен Нихан да изневерява на Емир

Това вмъкване на разговора с Аху ли беше,не е хич напразно
как пък и двамата ги измислиха да са прости,та чак дрънчат
единият трябваше да му е от помощ,пък то
...но пък той си има Лейля
помага ли им да се забравят,или се опитва да им пробуди любовта с всичка сила
малко нещата ми намирисват на двойна игра
като че ли предизвиква Нихан умишлено...знам ли и аз...
и това със сватбата ме обърка - ако са се разделили на сватбата,за какво ще си дава детето тогава 

Това вмъкване на разговора с Аху ли беше,не е хич напразно
как пък и двамата ги измислиха да са прости,та чак дрънчат
единият трябваше да му е от помощ,пък то
...но пък той си има Лейля
помага ли им да се забравят,или се опитва да им пробуди любовта с всичка сила
малко нещата ми намирисват на двойна игра
като че ли предизвиква Нихан умишлено...знам ли и аз...
и това със сватбата ме обърка - ако са се разделили на сватбата,за какво ще си дава детето тогава 

много точно казано

забелязах, че на тая малката и се доходи до тоалет точно в момента на франко бецален."Дребна душица"-то и да беши там Нихан щеше да и покрие разходите. Ще берат ядове с нея-с тоя и мерак ще има ядове -кисиникле.Ми брата-кога щял да види "такава маса"
-а даже не си струва да си тормозя малкото сиво вещество

-сменихте ли часа на саатите 
Миме
Нерваче 
То е ясно, че е изоставена от бащата, но тя в булчинска рокля говореше и на двамата, значи са й били близки
Не ми се струва да е майка на децата, много студено се държеше с Нихан, но пък и майка й се държи ужасно с нея, сякаш има само син
Объркващо е и не знам какъв обрат готвят сценаристите, но ми се ще малко да и понатрият носа на тая Вилдан! 
Ще видим какво следва... Хайде, хубав ден!

Гале
Ренко
Ирка

.Ма за мен не е присъщо....в темите, които пиша рядко моа се случи подобно нещо. Явно ми е липсвало онлайн гледането на интересно дизи и приятната компания, чакане на трей, резюме и тръпката от новата серия.Ма ако трябва да бъде гяркек
толкова много дълги и последователни-май не са били
пишех нещо-кое ме вълнува, кое дразни и дотам.А тук ей сега ко метна и отиде.....тая дет чу нещо зад вратата, оная Асу,-все отнякъде ще изкочи трънката.Тайните ще излизат на яве'а то такива за сега май само около Нихан и сие
...аааа, спирам

Препоръчани теми