The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Тема 42

• 74 776
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
  • Buffyworld
Супернечъръл и 20 сезона да направят, няма да спра да го гледам.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Обожавам тийм Унчестър.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За новият епизод няма какво да кажа, освен, че много ми хареса флашбека от първи сезон, когато Деймън и Елена се видяха за първи път и той я нарече Катрин. Толкова хубаво беше всичко в началото. Ако Елена се върне по- рано, мисля, че сериалът ще е много по-интересен.

# 526
Не, Бъфи, само това не.
Ще стане още по-голяма мелодрама отпреди.

# 527
За финала със сигурност ще я върнат Елена, но дотогава по-добре без нея. В последните сезони започна леко да дразни как винаги всичко се върти около нея

# 528
  • плевен
Здравейте,къде гледахте епизода,замунда не се отваря и не мога да го изтегля,има ли го онлайн.

# 529
От вчера има някакъв проблем със замунда. Виж в арена.

# 530
  • плевен
Благодаря,ще проверя.

# 531
  • Buffyworld
За финала със сигурност ще я върнат Елена, но дотогава по-добре без нея. В последните сезони започна леко да дразни как винаги всичко се върти около нея

Да, наистина всичко се въртеше около нея и преди да напусне и въпреки , че имаше страшно много герои ,  за мен тя беше главният герой. После ми стана странно като напусна , сега не може да се каже кой е главният герой .  Joy

# 532
Да така е, все пак концепцията на сериала е любовният триъгълник между момиче човек и двама вампири (много грубо казано), но беше прекалено... поне според мен.   Simple Smile

# 533
Добре, взимам си бележка  Embarassed Снощи почнах Supernatural и вече съм на 7-ми епизод.... явно преминах бариерата от 2-3 епизода и стана интересен.  Peace

# 534
  • Buffyworld
Добре, взимам си бележка  Embarassed Снощи почнах Supernatural и вече съм на 7-ми епизод.... явно преминах бариерата от 2-3 епизода и стана интересен.  Peace

Изчакай да стигнеш до пети сезон. Любимият ми !  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

# 535
Гледах, епизода не беше лош, може би заради това, че Ензо присъстваше. Laughing
Пламо,
Скрит текст:
изтърва го! Сгоди се за Керата. tooth Joy Много ми харесаха Ензо и Бона, ама много. Тая древната да пуква, че не я трая вече.

# 536
  • Вестерос
 Joy Joy Joy хааахах Плами  Hug

# 537
  • В две мънички очи...
Ивекс
Скрит текст:
Стефчо ли с Керата?

# 538
Нищо не се знае до финала. Naughty
Скрит текст:
Може да се случи нещо неочаквано на Кер.
Например: Древна самодива от родината на Катерина Петрова, неочаквано уби Керълайн Форбс, учудващо е, че нищо не липсва освен годежният ѝ пръстен - в ролята видната наша съфорумка Плами. bowuu
Ивекс
Скрит текст:
Стефчо ли с Керата?
Скрит текст:
Да, на края на серията. Голяма любов, мани. Laughing

Не четете спойлерите отнасят се за днешния епизод!
Само Пламка е длъжна да цъкне. Flutter

# 539
  • В две мънички очи...
Хах тя Керата с кой не беше - много трудно намери тая истинска любов

Общи условия

Активация на акаунт