аготвих, чакам ММ да се прибере и настръхнала от ужас гледам новините. Това което се случва в Париж е покъртително. Спирам да пиша за това, защото не намирам думи

Сети Бети, липсваше ни. А за дежурството, не е нищо специално, ние сме само 6 момичета и всъщност няма как да не си по празниците, просто тази година ми се падаше да съм на 2 ри, но така или иначе като ММ няма да е свободен, дали е 1 или 2 ри все едно. Това са негативите на това да работиш на дежурства, а позитивите са повече свободно време, всяко нещо си има цена, аз не се оплаквам. Хубавото при нас е, че се разбираме и никога не сме имали проблеми с дежурствата. А и на всички мъжете ни са на дежурства и винаги има някое семейство което няма да може да празнува

Мъниче представих си ги тези боси мъничета, тръпнещи да си намерят подаръците под елхата
Фло, се грижи за музикалния фон, песента за майката е страхотна , не съм я чувала до сега, ще поздравя мама с нея

Прегръдки за всички и приятна вечер.
Тази песен и аз не бях я чувала, но ми хареса и затова реших да я подаря на нашата майчица героиня Мириел. Поздрави на ТМ.
Свърших четивото и сега ще се чудя какво да чета докато ми ги доставят.

Тази Коледа ще е една от най-тъжната за мен, но децата няма да ни оставят сами. Ще си дойдат дъщерята, зетко и децата, синът, снахата и внучетата също ще са при нас ( поне за сега програмата е такава, ако не рекат да отидат във Варна при сватовете. Няма лошо. ) Племенникът и той ще е с нас. Украсата, приготовленията, уханието на коледни вкусища, всичко това създава неповторимото настроение. За Бъдни вечер постилам битова покривка, битов сервиз, светят свещички... красиво и уютно. За Коледа се сменят и покривката и сервиза. Менюто задължително е капама, а десерта баклава. За Нова година още от баба ми е традиция, мама я спазваше, сега аз. Пуйка със зеле и добуш торта. Разбира се и за двата празника има още толкова много неща, кое от кое по-вкусно.