Забременели след инвитро - тема 15

• 54 444
  • 722
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро, момичета!

Добре дошла, Моме!

Амини, браво за хубавите новини!

Тите, другия път да кажеш, като ходиш.

Еди, слушай Лилето.

Пък дано и мен ме прихванат нейните лудости, да съм спокойна, като родя.

# 406
  • Варна
Добро утро мамчета!
Амини имаш най- добрата комбинация  Hug
 _ritta_  и Lili_mili  записвам се при вас за общ психиатър. Тези думи все едно аз съм ги писала.
Тези, които са на фракси горе долу до кой месец го слагат? Все по трудно ми става да го слагам в корема. Имам чувството, че е много твърд и след всяка вече стават едни топченца ( преди нямах).

# 407
Фраксито го слагах всеки божи ден до раждането. След някой си месец като порасна коремът - в краката.
Благодаря за посрещането, момичета, много хубави новини видях тук - Тите, страшно се радвам на лентичката, а пък Белката родила, леле, даже не знаех, че е бременна, каква радост!
Амини, розовко и синьо - чудесно! Терминът ми се пада на 23 юни, 2 седмици след р.д. на малчо  Laughing
Кали, ще родиш, ще ви мине първата стресираща година, и тогава ще почувстваш готова ли си или не Simple Smile Има кротички дечица, има и щурчовци, аз много голяма помощ получавам и от бабите и дядовците, без тях няма да мога да се справя, особено сега, с неразположенията на първите месеци.

# 408
Ани - да, още днес ще говоря със Сигридов. След малко отивам натам....надявам се до следобяда да мина... ooooh!

# 409
Добре дошла на Момето Simple Smile желая ти прекрасна спокойна бременност и да се гушкате около термина с втория малчо Simple Smile

Бон_Бони фраксипарина е до раждането, поне на мен ми казаха, че ще го спра 2 дни преди датата за секцио, която е след около месец Simple Smile След това съм чела, че някои момичета го слагат още 4-5 дни, но не съм наясно дали е винаги. Аз започнх още в 5 месец да редувам, че започна много да ме сърби по местата, където го бия. Съпругът ми го бие в ръцете ми, а аз понякога, както преди малко, в краката. Корема спрях преди около месец, че последния път се оказа, че съм засегнала някаква вена и после 3 денонощия не можех да си намеря място от болка, чак сълзи ми течаха от очите.

Амини прекрасна новина, и моя мечта е да имам близнаци момче и момиче и уж по естествен път имам голям шанс, че имам близнаци в родата и по-често съм с 2 фоликула, ама ей го на, чрез инвитро едно се хвана, да ни е живо и здравичко след около 3-4 седмици да го гушим Simple Smile Божа работа, да са ти здравички и прекрасано да се развиват Simple Smile

Естлар, как сте? Ти само се шмугваш с някой коментар, ама нищо не казваш как сте с мъничето Simple Smile А снимчиции? Sunglasses

# 410
Ние сме добре. Мъникът спи, много е гушкав и кротък, кърменето тръгна уж безпроблемно, освен когато аз истерясам "ами сега дали му стига храната?". Снимки не съм качвала още, вярно е, веднага се поправям.

# 411
Десетдневен бебок, лелееееее  Heart Eyes Племенникът ми е на 7 дни Simple Smile

# 412
  • Живее на Луната
Момичета, с Катето вече сме си у дома. Много уморително, но няма такова щастие!
Еди, Мери си кръвното всеки ден.
Моме, честито. Много се радвам на твоята новина.

# 413
Хей момичета колко хубави новини сте натрупали  Grinning
Моме, добре дошла, лека и спокойна бременност до края  Hug

И на мен ми беше интересно до кога ще бия фраксито, някак си се бях настроила до 36 гс  Sad Ама май и мойте сметки са без кръчмар.

Момичета колко често ви стяга корема? Ние вчера ходихме до спешното на Надежда, защото освен стягането, което съм приела за нормално, се появи и лека болка като преди цикъл. Нищо притеснително не видяха, не знам какво стана  Thinking

# 414
  • България
Амини, супер новина, но най-важното наистина е , че сте добре. Аз нямам никакви претенции за пола  , но ми е любопитно  Grinning
Моме, супер.  Много исках деца с малка разлика, но така  се стекоха нещата ,  че дъщеря ми си порасна самичка. Но сега е много щастлива, че ще става кака на две бебчета  Grinning Дори бях решила,, че ако бебенцето е едно, след година ще  правя ново инвитро за да растат заедно. Сега обаче сме възнаградени  и наистина няма какво друго да желая, освен да сме живи и здрави.
Две в едно Wink, много се радвам и за теб, че всичко е наред. Предполагам , че е спряло вече зацапването?
Бон_Бони, фраксипарина ми е назначен за всеки ден, но напоследък мноооого ме боли. Не знам от хормони ли е от какво, но някои вечери психически  не мога да издържа да се боцна, а  не съм някоя лигла. Снощи например пък каато си го сложих в крака нищо не усетих. Моят лекар още в началото, когато му казах, че  много ме  боли в корема каза, че мога да си го бия където си поискам по  тялото и редувам - корем, крака, ръце....
Не съм видяяла снимките  , сега ще ги потърся Simple Smile
Бел, супер Simple Smile  Гушкайте се сега на воля  Hug

# 415
  • На остров
Ирен Hug  спря още преди да отида в София.
Днес ви черпя, имам си 17 г рожденик Heart Eyes . Днес трябваше да стане батко, но не било писано.

# 416
Две в едно, честит ти рожденник!

Естларка, Симба е невероятен симпатяга. Да го изпапкаш.

Бел, радвам се, че сте си у дома.

# 417
Здравейте мами и кандидат мами, имам питане и вярвам, че ще ме посъветвате. Има ли някоя от вас постигнала бременост и задържана при НК клетки 11, при норма 10 и да НЕ е правила преди трансфер вливка на Октагам ? Тези лекарства хич не ми се нравят и искам да ги избегна по възможност. Мерси предварително за отговори.

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 10:57 от -INA-73

# 418
Две в едно, да ти е жив и здрав рожденика.

Белче, чудесно е да сте си вкъщи и времето да си е само ваше.

От много време не бях разглеждала албумчето ни, а то станало повече от прекрасно.
Естлар, малкия изглежда истинско ангелче, много миличък и благичък. Ако трябва да съм откровена очаквах да ни дадеш дълъг разказ около раждането му. Как мина всичко и си закова термина. Ти си ми голям стимул за моето естествено раждане, което лека полека наближава.   Hug

# 419
Ох, и аз вярвах, че ще намеря време за по-дълъг разказ, но все не успявам да е това, което искам да е.
Ражднето мина леко. Провокирах го с рициново масло, защото не исках да преносвам, но доколкото разбирам при много жени е неуспешно, така че го броим за половин индуциране. Отидохме в болницата след порядъчно изчакване на 3.5 см разкритие, танцувахме, ходихме, общо взето болеше повече като се спирах. За съжаление прокървих и нещата вече трябваше да са на легло под контрол, така че поисках епидурална. Много добре хваща, да ви кажа, не разбрах какво е правене на разкритие. Напъните си ги усещах, но това е и целта. Резнаха ме, не разбрах защо, но сигурно е имало нужда или съм започнала да се разкъсвам така или иначе. Най-хубавото в цялата работа е присъствието на таткото. Поне за мен. И моментите след шиенето, когато сме само двамата. Та не знам доколко това е мечтаното естествено раждане. Определено не е. Но дори с упойки, шевове и на легло, всяко раждане е прекрасно, когато финалът е щастлив и ревящ. В ретроспекция, бих казала че КАК ще родиш няма никакво значение.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт